Het was keurig verzorgd en snel geleverd.

Citruspers staat nog te wachten om gebruikt te worden ivm keuken die verbouwd wordt. Ziet er prachtig uit. We komen zeker ook in de winkel kijken.

Heel goed!!

Al eerder iets besteld bij hen en super goede service en heel klantvriendelijk

Snel aflevering

Goed verpakt, leuk kaartje erbij..Helemaal blij.

Makkelijk te bestellen. Moeite genomen om contact te zoeken

Makkelijk, service heel goed.

Snel vriendelijk, en voor een goede prijs!

Top product, goede prijs en vriendelijke afhandeling.

Prima service en contact

Prima service en contact

Super netjes geleverd.

Een handgeschreven kaartje erbij. Erg leuk.

Ruime keus

Webshop met ruime keus en snel geleverd.

Snel geleverd wat ik besteld heb.

Prima levering

Prima levering

Snel goed en persoonlijk

Prima: levering snel. En aardig kaartje erbij.

Goede prijs, snelle levering

Prima service.

Uitstekend verzorgd

Op tijd geleverd precies wat ik vroeg

Hele snelle levering

En nog een lief kaartje erbij nog bedankt

Goede afhandeling van de aankoop.

Vlotte afhandeling, goed verstuurd. Helaas werden de lovende woorden over de waterkoker niet waargemaakt. Ding maakt wel degelijk veel geluid, ondanks de belofte dat hij lekker stil zou zijn.

prima service

telefonisch bericht gehad dat de levering vertraagd zou zijn. Dat bleek één dag te zijn. Kortom, prima service.

Was goed geleverd.

Jammer dat de levering misliep

Had u de juiste tussenpersoon in België en de juiste courrierdienst gekozen (en niet bpost) dan was mijn pakje op tijd aangekomen (Verjaardag kleinkinderen). Heb op maandag 16/8 besteld en op maandag 23/8 ontvangen!

Goede en snelle service!

Goede marktconforme prijzen en snelle correcte levering. Aanrader om hier je koffieproducten te kopen!

Helemaal goed!

De bestelling kwam heel snel binnen.

Netjes

Alles netjes verzorgd

Prima geregeld.

De Pepermolen koppelde keurig telefonisch terug wanneer ik de bestelling kon verwachten.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.