Kreeg netjes bericht dat er een artikel niet op voorraad was, toch nog nog het artikel gevonden en bricht gekregen dat ze het toch hadden en mijn pakket compleet gemaakt en verstuurd. Maak je de verpakking open zie je de gekochte producten en een kaartje, dit was zo leuk en warm gevoel. Bedankt Jeroen

Alles wat je verwacht bij een bestelling online

Duidelijke webshop, mooie producten met handige extra's, een goede prijsstelling en snelle levering.

Mooie producten in de winkel en on line

Reageren op berichten kan wat sneller! Vriendelijke reacties

Razendsnel ontvangen!

Volgende dag al in huis en heel zorgvuldig verpakt.

Prima services, conform verwachtingen

perfect

levering perfect en snel

Ongelofelijke snelle service met een persoonlijke boodschap, heerlijk.

Zeer snelle service met een zeer leuke boodschap zeer leuk

Prima levering

Alhoewel de levering vertraging opliep was na een mailtje de zaak vlug geregeld. Mijn oprechte dank daarvoor

Prima levering

Prima levering, lekker snel geleverd en goede kwaliteit

Keurig

Snelle levering, en je krijgt een update tussendoor.

snelle levering super service.

de volgende dag geleverd onze Jura E8 , heerlijke koffie met een leuk extra pakketje.

Snelle service en een aardige kaart

Snelle service en een aardige kaart erbij

Mijn koffiebonen altijd snel geleverd.

Snelle levering!

Hele goede service

Geurstokjes pakket van Maison Berger besteld met een navulling. Ruikt zo lekker en was de volgende dag al binnen.

Goede levering

Bedrijf werkt prima. De afleveraar DHL minder. Bij de laatste bestelling was de verwachte aflevertijd tussen 1000 en 1600, dus de hele dag thuis blijven. Dit weerhoudt mij ervan om langer bij de Pepermolen te bestellen. Post nl geeft een veel nauwkeuriger tijdvenster dat bovendien wordt geupdated indien noodzakelijk.

Goed product, goede prijs, snelle levering

Ik bestelde wat ik wilde hebben, het werd vlot en goed geleverd en de prijs was mooi

Lekker snel

Nvt

Magimix ijsmachine zondagmiddag besteld en dinsdag geleverd. Al heerlijk ijs gemaakt

Snel geleverd!

Deze vogelhuisjes zijn echt fantastisch! Een geweldig kado. Wel een beetje duur, maar de moeite waard. Een ‘must have’!

Volgens afspraak goede producten geleverd

prima bedrijf

Prima bedrijf met indien nodig goed persoonlijk contact

Had 2 van de 3 bestelde dingen nog niet ontvangen . Werd meteen geregeld!! Volgende dag binnen!

Klantvriendelijk

Mooi product en goede snelle aflevering!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.