koffie werd zeer snel al bezorgd!

Top en wat een service

Besteld en al zo snel in huis. Super.

Goede aanbieding en klantvriendelijk, behulpzaam

De foodprocessor was heel compleet, goed verpakt, netjes verzonden, alleen niet de dag erna zoals vermeld op internet. Toen ik geen track en tracé code kreeg via beslist. Nl werd ik vrijwel meteen terug gebeld en goed geholpen. Een gezellige kaart van Mia bij het uitpakken maakte het wachten helemaal goed!! :-)

Vandaag besteld, vandaag geleverd

Makkelijk bestellen en diezelfde dag nog bezorgd!!

Goede communicatie en snelle levering.

Goede uitleg via WhatsApp daarna met de paaskorting Jura besteld en netjes en goed bezorgd.

Snelle levering en goed verpakt

Altijd snel in huis

Een issue was binnen no time geregeld!

Mijn contacten en vragen werden snel en correct afgehandeld. Is de klant dan toch koning?? Ik beveel de Pepermolen aan!

Goede service met een persoonlijke touch, snelle levering.

top

zeer goed werd gelijk terug gebeld na voicemail in gesproken te hebben en zeer vriendelijk te woord gestaan telefonische kleine aanpassing gedaan en was zeker geen probleem.

Snelle en goede levering met een persoonlijke groet

De door mij bestelde pan van Demeyere, overigens een geweldige pan, werd snel geleverd en was goed verpakt. Vooral de persoonlijke noot: "Veel plezier met deze geweldige pan!" vond ik erg leuk.

Gewoon goed

Ik had het pakket eerder verwacht maar hij kwam in perfecte staat aan met een leuk met de hand geschreven kaartje waarvoor dank

Zeer tevreden over afhandeling en snelle levering. Zeer tevreden over kwaliteit en gebruik en resultaat rookpan.

Zaterdag een Jura besteld en dinsdag geleverd. Men hield zich keurig aan wat er was afgesproken qua levertijden. Alles was goed verpakt en er zat nog een leuke attentie bij.

Website werkt goed. Product snel geleverd.

Goede ervaringen

Levering op tijd altijd goede service

Een leuk product en snel verzonden. Het was een cadeau voor mijn schoonzus. Jammer dat ik geen cadeaukaartje bij het pakketje kon doen.

Snel verstuuurd met persoonlijk briefje.

2 siliconen bakmatten besteld. Prima kwaliteit. De bestelling was snel in huis en bevatte ook een persoonlijk briefje. Top!

Snel en vertrouwd

Bestelling was datgene wat ik had verwacht. Prijs kwaliteit was prima. Zeker aan te bevelen bij ieder ander!

Kwaliteit, op tijd en netjes verpakt

Kwaliteit, op tijd geleverd en netjes verpakt, Top!

Geweldige service en communicatie

Op zoek naar een snelle levering voor de smeg champagne kleurige waterkoker na een gecancelde bestelling bij een andere leverancier. Contact op genomen met de pepermolen via Social media. Correct en snel antwoord gekregen en de dag erna werd mijn waterkoker al verstuurd en had ik m heel snel in mijn bezit!!! Met een kaartje erbij met n persoonlijke boodschap. Het was echt n kadootje op deze manier! Geweldige, persoonlijke service! Zal er zeker vaker bestellen en raad deze winkel bij iedereen aan! TOP in deze onpersoonlijke, rare tijden !!!!

Bij mijn bestelling was een handgeschreven bedankje. Dat vond ik zeer attent

Bestelling is helemaal goed verlopen, zoals je graag wil dat die verloopt.

Service waar je blij van wordt!

Snelle, professionele, persoonlijke levering! Product is super , waar je dag graag mee wil beginnen

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.