Ik ben heel tevreden

De bestelling, betaling en aflevering is prima gegaan. Geen op- of aanmerkingen.

Snelle levering en prima service

Geen problemen met bestelling

Alles gaat prima bij bestelling . Allen retour betaling laat op zich wachten.

Deze aanschaf was voor onze schoondochter, de vorige slowcooker bevalt prima, klein minpuntje destijds aangegeven dat onze informatie van de slowcooker er niet bij zat nooit een reactie ontvangen. Zelf opgelost

De hele bestelling op tijd binnen

De gehele zending op de afgesproken tijd binnen.

Ging weer prima

Zo is het!

Alles verliep soepel en ik had snel mijn Crockpot in huis. Mét een persoonlijk kaartje erbij van Kookshop de Pepermolen. Zeer attent. Een dikke pluim.

Persoonlijk

Goede communicatie en persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Prettig en duidelijk geregeld alles

Snelle en accurate behandeling van bestelling. Snel en goed!

Een super snelle levering en het geleverde voldoet boven verwachting

Duidelijk site, snelle en correcte afhandeling.

Duidelijk site, snelle en correcte afhandeling. Zoals het hoort.

Bestelling zoals het hoort.

Snel en in goede orde bezorgd, tegen een mooie prijs.

Er zijn zoveel mogelijkheden met deze machine, het is even uitproberen maar het is ook zo klaar. Alleen jammer dat er te weing recepten in het nederlands bij zaten. Er is wel veel te vinden via internet.

Zeer snelle levering en prima pan!

Mooie crockpot express gekocht. De volgende dag al in huis.

Snel en super geregeld

Duidelijke website en leuke spullen!

Comfortabel

Bestelling op website snel en gemakkelijk . Click & Collect probleemloos

Nog niets ontvangen.

Kookshopdepepermolen is een mooie site waarop het makkelijk was om een bestelling te plaatsen, de volgende dag ontving ik netjes een mail dat de bestelde artikelen rechtstreeks door de importeur van de artikelen verzonden zou worden, tot zover ging alles perfect, maar nu, 7 dagen later heb ik niets weer gehoord of geleverd gekregen. Mijn voorlopige conclusie, Kookshopdepepermolen is dus een wederverkoop site die de wederverkoop niet goed heeft geregeld.

Fijne servicegerichte webwinkel

Vriendelijk prettig contact, een pluim.

Bovenop mijn bestelling lag een persoonlijk geschreven boodschap!

Een prima webshop om wat te bestellen. En bij het openen van de verpakking was ik verrast met het persoonlijke kaartje, wat mij plezier wenste met mijn product. Super leuk!

Super mooie pan

Erg goed

Kreeg telefonisch te horen dat levering 2 weken later zou zijn. Dat is goede service. Ook het persoonlijke briefje bij de bestelling waardeer ik enorm

Zeer snel en persoonlijk dmv het bijgevoegd kaartje!

Zie onderwerp

Duidelijke en uitgebreide communicatie over de voortgang in de levering via pakketservice van het product. Product zelf uitstekend verpakt, en voldoet overigens ook precies zoals verwacht. Een uitstekende Quickmill espressomachine. Prima koffie!

Magimix 5200XL

Prompte service en levering volgens afspraak.

Op tijd binnen volgens afspraak. De Crockpot CR051 werkt geweldig. Slowcooker en highpressure ineen. Raad het iedereen aan

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.