Georiƫnteerd op het net, via kieskeurig.nl gevonden en besteld. Keurig snelle verzending en al gebruikt.

Snelle afhandeling

De Pepermolen was de enige die het door mij gezochte volautomatische koffiemachine van Jura beschikbaar had. Binnen een dag had ik het apparaat thuis staan. Snelle, vlotte bediening.

behulpzaam..heel klantvriendelijk

meedenkend..behulpzaam

Correct en betrouwbaar

Goede prijs- kwaliteit verhouding, correcte beschrijving , snelle verzending

Webshop is goed tiegankelijk, je vindt wat je zoekt, bestelt en het wordt bezorgd. Gewoon wat je (mag) verwacht(en).

Onderscheidend

Mijn eerste bestelling en wat mij betreft niet de laatste. Helemaal top en correct uitgevoerd, maar de persoonlijke touch van de Pepermolen via een kaartje in de doos bijgevoegd, maakt het compleet.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen

Alsof je in t bos bent

Leuk kadootje,snelle bezorging voor valentijn gekregen,leuke veilige verpakking ,nu zitten we op t toilet in t bos tussen de heerlijke vogel geluiden!

Snel, netjes en volledig

De bestelde boodschappen zijn keurig en compleet geleverd.

bestelling koffiealijd optijd klaar

geen opmerkingen

Binnen 24 uur geleverd. Fijn!

Binnen 24 uur geleverd. Fijn!

Goede producten en snel geleverd

Alles was naar wens. Kwaliteit Snelle bezorging

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Het bestellen ging makkelijk. De levering was heel snel. Kort om top

Snelle en nette levering!

supersnelle bezorging, met een persoonlijke noot, erg goed gedaan!

supersnelle bezorging, met een persoonlijke noot, erg goed gedaan!

Blij met mijn aankoop

Ik heb bij deze winkel een slowcooker besteld, die ik meteen de volgende dag in huis had. Ik ben zeer tevreden.

Snelle service met een persoonlijk tintje.

Heerlijke koffie

De koffie die ik er koop is heerlijk. Als ik bestel wordt die vaak binnen een dag al thuisbezorgd. Super!

Betrouwbaar

Bestellingen worden correct afgehandeld.

Snel en. Vlot

De multicooker besteld, een dag later in huis. Een heel fijn persoonlijk briefje erbij!

Snelle levering en goede service.

Snel en peroonlijk

Mijn bestelling was snel binnen met een leuke persoonlijke geschreven kaart. Leuk!

Goede ervaringen

Het door mij online bestelde lag klaar zoals afgesproken. Al eerdere goede ervaringen gehad ook wat betreft service deze is erg goed

Correcte service

Snelle correcte levering en prijs kwaliteit was prima

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.