ik koop al jaren mijn Mokambo koffiebonen bij De Pepermolen. Snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de levering. Attent!

Goede service!

Nadat mijn bestelde product niet leverbaar bleek te zijn is mij een goed vervangend artikel aangeboden en die heb ik dan ook geaccepteerd. Ik vond het handgeschreven briefje bij de bestelling een erg leuke geste!

Bijzonder goed geholpen

Zeer tevreden en goed geholpen

Goed producht en correct verzonden

Snel geregeld en thuis bezorgd

Goeie service

Goeie ervaring

Mijn bestelling duurde langer dan gepland En werd meteen gebeld met een ander alternatief Goeie service Dus toch nog op tijd mijn bestelling binnen

uitstekend

goede omschrijving van het product , snelle levering, optie om achteraf te betalen en een mooi geschreven kaartje erbij heel netjes dus dus heel tevreden.

Snelle service en deskundigheid

Goede service en het enthousiasme van de verkopers met een leuk kaartje erbij maakt het product wat je koopt nog leuker :)

gemakkelijk online bestellen en snelle levering

De filers die ik besteld heb werden de volgende dag al geleverd. Helemaal top!

Super ervaring !

Snel, betrouwbaar en een leuke persoonlijke touch!

Keurig te woord gestaan en prima afhandeling.

Niets op aan te merken.

Klantvriendelijkheid,10+ jammer, nog geen terugbetaling gehad

1 van de 2 artikelen was online uitverkocht, dat kan, keurig telefoontje om dit te melden, voor 2e artikel moest ik dan wel verzend kosten betalen, ( zat niet meer boven gratis verzending drempel) dat was 33% van de prijs, dus helemaal afgezegd, tot op heden nog geen terugstorting gehad

Bij een defect aan de nieuwe machine werd het opgehaald en snel weer gerepareerd thuis bezorgd met een kleine traktatie. Verder uitstekende communicatie en zorg van o.a. Saskia!

Goede en snelle levering

Fijne service en een leuk kaartje

Hele fijne service, product was goed ingepakt en een leuk kaartje erbij. De verzending duurde alleen lang maar dit kwam door de Lockdown en het postbedrijf bedrijf de Pepermolen had het supersnel op de post gedaan. Super blij dus!

Goede service en uitstekende producten!

Geweldige koffiemachine Jura E8 gekocht, goede uitleg en plezierig online geholpen. Vlotte levering!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Goede en snelle levering

Crockpot besteld en snel geleverd. Makkelijke en duidelijke websites

Het is een winkel waar we verzekerd zijn van zeer goede zorg!

De aandacht en het advies in de winkel bij aankoop van nieuwe artikelen is zeer goed. De zorg voor bestellingen is zeer zorgvuldig en de klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ga zo door: Marc, Jeroen en alle anderen die er werken.

Heel goed,

Na diverse online bestellingen, snelle leveringen

Goede service, in deze Corona tijd, ben blij dat ik toch mijn spullen kon Kopen voor mijn koffiemachine , super blij mee

Goede service, goed product

Ik wilde graag demeyre pannen. Dankzij goed overleg en wat inventiviteit, ondanks corona, pannen snel in huis en alles werkt perfect. Goede service en advies voor onderhoud.

Klantvriendelijk en grote servicebereidheid.

Plezierig om klant te zijn. Recent online producten voor onze Jura gekocht. Webshop werkt goed. Het zou fijn zijn als de winkel weer open gaat.

Wederom uitstekend

Snelle levering, goede prijs en ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Als DAT geen klantvriendelijkheid is !

Snelle levering, keurig aan de deur.

Snelle levering en keurig thuis gebracht. Het is dat de winkel altijd even gezellig is om langs te gaan, maat anders zou ik altijd online bestellen.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.