Goed geholpen

Attend dat er een persoonlijk kaartje bijzat

Zeer goede service

Ik bestel altijd de koffiebonen die ik dan vaak een dag na bestelling thuis heb met een vriendelijk geschreven berichtje

Mijn producten netjes thuis gebracht

Een Jura koffiemachine gekocht alvorens in de winkel mij goed heb laten voorlichten. Het apparaat voldoet helemaal aan onze verwachting!

Goede bestel service met een persoonlijke touch.

Correct en serviceverlenend

Correct en goede service.

Geweldige service

Heb gekozen voor Kookshop De Pepermolen omdat ze een goede aanbieding hadden van de Slow Cooker, The Crockpot! Ook met de gedachte om een winkel in de buurt te ondersteunen. Snelle en keurige bezorging! Ben heel blij met de Crockpot!

Snelle verzending

Bestel mijn koffie online en het bijgevoegde kaartje met de tekst ‘geniet van een bakje koffie’ vind ik erg leuk

Ze doen wat ze beloven

Goede service zowel in de winkel als met de huidige beperkingen via hun webshop.

Supersnel verzonden, zelfs rond kerst

Crockpot besteld. Door een fout bij DHL was er wat verwarring over het afleveradres. Goede communicatie over en weer gehad. Heel leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling. Ben benieuwd naar de echte winkel geworden.

Goede ervaring

Product was scherp geprijsd icm goede beoordelingen en onze voorkeur voor het steunen van een fysieke winkel in deze tijd maakte dat we voor de Pepermolen kozen. De bestelling werd vlot geleverd en een persoonlijk kaartje erbij vind ik altijd attent. Kortom, wij zijn dik tevreden. Mocht er iets met het product zijn, dan is het fijn dat we weten weer bij de Pepermolen terecht kunnen.

Weer mooii snel ontvangen

Zat zelfs een persoonlijk kaartje bij, erg leuk.

Nog geen ervaring met online kopen bij deze webshop, wel fysiek in hun winkel.

Opmerkelijk dat ik gevraagd word om te beoordelen, want ik wacht nog op mijn aankoop, dit is in bestelling.

uiterst tevreden

Scherpe prijzen, kwaliteit, vlotte levering en duidelijke communicatie.

Correct en netjes

Op afgesproken tijd, netjes afgeleverd

Goed geholpen

Snelle levering en medewerkers heel vriendelijk.

Snelle levering, netjes ingepakt!

Product geleverd binnen drie werkdagen. Was netjes ingepakt. Erg blij met de Lampeberger brander!

Klantenservice is geweldig!

Mijn bestelling was niet op voorraad. Ik ben keurig gebeld dat het een paar dagen zou duren. Het handgeschreven briefje (veel plezier met de aankoop)dat bij de bestelling zat was erg leuk!

Snelle en kwalitatief goede levering

Met een persoonlijke boodschap verstuurde zoutmolen, zorgvuldig en snel geleverd. Een ervaring zoals je niet vaak meemaakt. Top!

Onze ervaring met de pepermolen is uitstekend. Ondanks steeds opnieuw benaderen voor vragen kregen we altijd een vriendelijk antwoord. En de bestelling tijdens de lock-down werd persoonlijk binnen een paar uur geleverd. Wij zijn blij met de service en adviezen van de pepermolen

Na bestelling snel in huis. Super geregeld

Zeer goede service en prima geregeld

Binnen een week een setje koffiefilters voor koffiemachine online besteld en na een ongelukje een nieuw waterreservoir telefonisch besteld. Online bestelling werd netjes op tijd bezorgd en reservoir kon ik binnen 2 dagen afhalen conform de Corona voorschriften. Ik heb al jaren lang zeer positieve ervaringen met betrekking tot service verleningen advies.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.