Mij dochter was heel blij mee.
Jullie website vermeld nergens hoe je een retour moet doen. Hoelang heb je de tijd? Wat zijn de kosten? Heb vanuit Belgie €17 mogen betalen om iets retour te doen. Allereerst €10 betaald om het te versturen wat ik wel wist op voorhand maar wat ik niet wist op voorhand was dat het niet gratis is om terug retour te doen. Dus mensen uit Belgie let op als je hier iets besteld want het is niet gratis om het terug te sturen
Een uitgebreid aanbod, leuke artikelen, leuke voordeelprijzen en een snelle levering. Na ontvangst bleken er twee plastic glazen kapot te zijn. Een mailtje naar de klantenservice en de volgende dag lag er al een pakje nieuwe glazen in de bus. Kortom: betrouwbare webwinkel!
De service is echt prima! Een aardige medewerker kwam alles bezorgen. We hadden onder andere een tros ballonnen besteld, voor onze jarige dochter die de magische 18 jaar vierde:-). Helaas hing de eerste ballon de volgende dag al op de grond en de dag daarna de rest. Alleen de grote twee ballonnen hebben het overleefd en dat is wel een beertje jammer..
De ballonnen zouden een dag eerder worden bezorgd om te voorkomen dat ze te laat waren. De bezorgers hebben de dag van tevoren niet gehaald en dus kwamen ze precies op het juiste moment. De ochtend van de verjaardag zelf. Heel goed geregeld dus! De Ballonnen waren goed gevuld en hopelijk gaan ze ook nog even mee
Mooi producten en optijd geleverd.
Service was goed bestellen soms wat omslachtig zo zie je niet in 1 keer wat je kosten zijn. Maar fijn dat werd Meegedacht om de ballon een dag eerder te sturen ivm Drukte
Bestelling stond op tijd klaar en voldeed aan de verwachtingen
Pas op met het kopen van artikelen zoals panty’s, leggings, make-up en grime!! Deze kan je bij dit bedrijf niet retourneren. Ook al is het ongebruikt! Dit staat niet op de website beschreven maar staat op het retourformulier wat je ontvangt bij de levering van je pakket. Wees ook voorzichtig met het verpakkingsmateriaal. Een kapot plastic folietje is al genoeg om het product niet te kunnen retourneren.
Wij zijn inderdaad helaas genoodzaakt om op pruiken, grimeer artikelen en panty’s geen recht op retour te geven. Dit doen wij uit hygiënisch oogpunt en is te lezen op onze website bij https://www.zorgvoorparty.nl/service/hoe-kan-ik-bestellen/ Jammer dat u dit pas heeft gelezen op het retourformulier. Wij zullen dit bij de producten waar dit geldt apart gaan vermelden om verwarring nogmaals te voorkomen. Producten die retour komen die niet onder bovenstaande productgroepen vallen dienen in originele staat te worden geretourneerd. Kapotte verpakkingen kunnen helaas ook niet retour worden genomen.
Altijd top service.
Super ervaring, zoals alle vorige keren. ;))) Nu hopen dat deze weer zo lang als de vorige (2 maanden!!!) Blijft zweven. Was een folie ballon!
De helium ballonnen zijn netjes in het aangegeven tijdvlak bezorgd
Snel en zoals beschreven op foto geleverd Zeker weer als ik ze nodig heb
Aardige efficiënte medewerkers, enorme keuze, houden zich aan de afspraken en weten waar ze mee bezig zijn!
Het is altijd maar te hopen dat wanneer je een ballon decoratie besteld deze intact en met het gewenste effect bij de ontvanger aankomt. Ik heb nu voor de 2e keer bij ZVP besteld en het was wederom een feestje bij de ontvanger. Het bestelde zag er weer feestelijk uit en het uitpakken was zo niet nóg leuker om te doen.
een tros ballonnen besteld Sparkling Fizz Birthday Set. De ballonnen zijn zaterdag 30 oktober al afgeleverd, terwijl het voor maandag 1 november bedoeld was... De folieballon blijft wel een week mooi zweven!! dat is jullie belofte...niet dus ..na 4 dagen hangt de folieballon er verkreukeld en ingedeukt bij... lekkere verassing Nadat ik hierover ook een klacht heb ingediend,heeft zorg voor party daarop heel coulant gereageert. Ik krijg een tegoed voor hetzelfde bedrag voor een volgende keer.Hierbij ook een acceptabele uitleg ,hoe het zo gekomen was..wat mij betreft keurig afgehandeld..een warme douche dus...
Dat klinkt inderdaad niet zo mooi!! De folieballon hoort echt een week te blijven zweven. Als de ballon al zo snel helemaal zacht wordt is hij duidelijk lek. Meestal merken we dit direct met het vullen van de ballon, maar helaas gebeurd het een enkele keer dat het gaatje zo klein is dat de ballon pas later begint leeg te lopen. Wij hebben u een mail gestuurd met een passende oplossing. Ballonnen die op maandag aan moeten komen worden door ons op vrijdag verzonden. Het kan dus zijn dat de ballonnen op zaterdag al aankomen. In het weekend worden er geen pakketten verzonden.
Originele beoordeling
Heel blij met de ballon voor de gender reveal - het enige jammere was dat er alleen ballonnetjes inzaten en geen confetti, wat ik wel had verwacht. Maar verder heel erg tevreden met de ballon en de goede service. Bedankt!
Snelle service en personeel dat meedenkt en erg vriendelijk is
Bedrijfsleidster arrogant en overdrijft enorm, niet klantvriendelijk. Bestelling na 1 dag kapot, en decoratie geheel gezakt zonde voor een dure decoratie, slechte kwaliteit en blijkbaar niet goed gevuld, bizzar vervolgens niet eens een oplossing ervoor gehad, valt niet mee te praten met de bedrijfsleidster, het gaat haar alleen om winst maar staat niet goed voor klanten. Nooit meer hier bestellen, het is niet waard!
Goedemiddag Raghni Patjai, Even een rectificatie. U heeft maanden geleden een aanvraag per mail gedaan voor een minnie mouse pilaar. Na 25 mailtjes van uw kant met vele warrige, niet goed geformuleerde en onduidelijke vragen hebben wij u meerdere keren gevraagd te bellen, uw telefoonnummer door te geven zodat wij contact met u op konden nemen of langs te komen in de winkel. Dit allen heeft u niet gedaan. Wij hebben uiteindelijk per mail een prijsopgave gedaan. Toen u uiteindelijk besloot de pilaar te bestellen was de folieballon minnie mouse hoofd inmiddels helaas uitverkocht en niet meer na te bestellen bij de leverancier. U vroeg of u de ballon zelf aan mocht leveren. Geen probleem, dan gebruiken we die. De ballon zou bij ons goedkoper zijn dan waar u hem nu heeft besteld, maar u vond dat wij het bedrag van de andere website moesten aanhouden voor de prijsverlaging van de pilaar. Toen u uiteindelijk in de winkel bent langsgekomen kon ik uitleggen dat wij niet het prijsverschil op een decoratie die maar 40 euro kost konden vergoeden. U gaf aan het toen wel te begrijpen. Wij hebben de pilaar netjes voor u afgeleverd en nog een mailtje van u ontvangen hoe blij u was met de pilaar. Na 4 dagen stuurt u een mailtje dat de (zelf aangeleverde) folie ballon van minnie mouse spontaan was ontploft. En eiste een nieuwe bezorgd te hebben. Na uitleg dat wij dit helaas niet kunnen doen, de ballon heeft tenslotte al dagen bij u in huis gestaan, was in eerste instantie al niet van ons, heeft dagen mooi gestaan en er kan van alles zijn gebeurd in deze dagen. Ook gaf u aan dat de 3 latex ballonnen die minnie mouse vast hield gingen zakken, maar wel nog zweefde. Nadat ik vroeg wat u bedoelde wist u dit zelf ook niet helemaal. Op een foto die u doorstuurde van de kapotte pilaar waren de 3 ballonnen nog prachtig in de lucht. De rest van de pilaar stond trouwens ook nog mooi. Dus kortom, alleen de zelf aangeleverde folieballon is na 4 dagen spontaan geknald en wij konden hem niet herstellen aangezien de ballon niet bij ons is gekocht en we hebben de ballon ook niet op dat moment. En dan laat ik de vele mailtjes met hoofdletters, vele uitroeptekens en onvriendelijke eisende opdrachten nog even buiten beschouwing. Klanten staan bij ons hoog in het vaandel en geven ze graag de tijd en aandacht, maar wij hebben u inderdaad geadviseerd volgende keer ergens anders te bestellen.
Hele leuke winkel en aardige medewerkers. Ondanks de enorme drukte werden we toch heel goed en vriendelijk geholpen.
Er was iets uitverkocht, binnen een paar minuten een reactie en een passende oplossing.
Ik heb alles op tijd binnen gekregen en de mensen zijn erg vriendelijk aan de telefoon!!
Heel tevreden en Perfect op tijd geleverd.
Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en binnen de aangegeven termijn geleverd. Product (zombie gebit) nog niet gebruikt, maar zag er kwalitatief goed uit.
Eerst telefonisch goede voorlichting gehad en vervolgens online besteld. De ballonnen waren klaar op de afgesproken dag en ze waren een hit. Ze zijn overigens nog steeds prachtig.
Laan van Nieuw Oost Indie 104
2593BX Den haag