Ballonnen voor verjaardag dag te laat bezorgd, ondanks contact/advies van klantenservice
Wilde ballonnen laten bezorgen op maandag. Klantenservice reikte uit om de ballonnen op vrijdag al te verzenden, maar dan was de kans groot dat deze op zaterdag aan zouden komen. Bezorg bevestiging van DHL gehad dat de ballonnen inderdaad op zaterdag tussen 13:00 en 15:00 aan zouden komen, prima. Echter, geen bezorging en geen bezorger aan de deur geweest, want we waren gewoon thuis. Op zondag uiteraard geen bezorging (logisch). Op de verjaardag op maandag weer een e-mail dat de ballonnen bezorgd zouden worden tussen 12:00 en 12:30 ongeveer, uiteraard weer niks!! Toen vandaag een bevestiging voor bestelling tussen 12:20 en 12:50, werden ze eindelijk rond 15:00 uur pas bezorgd, uiteraard te laat voor de verjaardag. Erg jammer na contact met de klantenservice en helemaal vanuit DHL verkeerd verwachtingsmanagement. Ik zou hier alleen nog een keer bestellen als mijn pakket/cadeau geen haast of specifieke bezorgdatum heeft.