Top en Coronaproof geregeld!

Alles volgens afspraak, prima!

Vlotte afhandeling en contact met medewerker! Bestellen op de website kan iets duidelijker.

Ik ben altijd te vereden

Goede service, vriendelijke mensen, goede site

Goede service en leuke ballonnen

Goed geregeld ondanks dat ze gesloten zijn door de lockdown. We konden online bestellen en werden gebeld om een afspraak te maken wanneer we de ballonnen konden ophalen. Dankjewel! Het zag er feestelijk uit!

Goede service!

Ik was ivm drukte op tijd met bestellen. Ik werd gebeld of zorgvoorparty toch niet nog eerder de bestelling moesten versturen. En als service werd er een extra ballon om gedaan, mocht het toch te laat bezorgd worden door omstandigheden bij postnl. Dan zou de ballon ieder geval mooi blijven. En uiteindelijk kreeg ik zaterdagavond een berichtje dat de ballon op de dag van de verjaardag was bezorgd! Zo netjes even een telefoontje voor overleg...

Snelle en goede service

Heeeel goed

Perfecte service!

Ze denken mee, doen moeite en mijn bestelling werd netjes thuis bezorgd. Alles netjes door de bezorger in huis gebracht.

Prima !

Goed geregeld en op tijd

Razendsnel

Zelfs bij order net na sluitingstijd waren de wenskaarten er toch de volgende dag al.

Voor mijn dochter ballonnen en slingers besteld voor haar verjaardag. Van tevoren werd ik gebeld om de bezorgdag en gewenste tijdstip te bespreken en werd er meegedacht en goed feadviseerd over welke heliumballonnen te vervangen voor een andere zodat het langer mooi zou blijven. Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De heliumballonnen hangen nu al een week en zien er nog steeds top uit! Absoluut voor herhaling vatbaar.

Geweldig! Prachtige ballonnen geleverd en hele goede vriendelijke service. Boven verwachting!

Ik ben heel goed geholpen. Zowel telefonisch als de bestelling en ook de bezorging. Alles was mooi op kleur afgestemd, de ballonnen en slingers, en zag er prachtig uit. De ballonnen hangen nu al 4 dagen en zijn top! Het feestje van mijn dochter, sweet 16, was niet compleet geweest zonder deze prachtige feestelijke versieringen!

Ruime keus, klantgericht, vlotte afwikkeling,

Via de website was het zoeken naar wat ik precies wilde. Met behulp van een medewerkster is dat telefonisch gelukt. Daarna ging het bestellen vlot. In overleg werd een datum en afhaaltijstip van de bestelling met je afgesproken .

Omdat ik de dag van tevoren ineens iets regelen had ik kort tijd. En vanwege de Corona kun je ook niet even ergens naar binnen lopen. Een telefoontje naar ZorgvoorParty, en ik kon het op komen halen! bedankt!

Snel en vriendelijk

Best in the Netherlands

Best service in the Netherlands!! Always help you, always think about you. Incredible!

Fantastische service in Corona tijd

Mijn dochter was op een maandag jarig en we wilde haar verrassen met een tros helium ballonnen en slingers. Deze kon ik in de webshop bestellen en deze al in de ochtend komen ophalen terwijl zij normaal gesproken op maandag om 12.00 uur pas aanwezig zijn. En zoals altijd weer een prachtige creatie waar we weer zeker 1 week plezier van hebben.

Vrolijk!

De doos open maken en als opvulmateriaal kleine ballonnetjes in diverse kleuren tegenkomen!

Attent

Bellen je meteen om te overleggen en mee te denken ivm op tijd te willen leveren.

Thank you for the great service!

I ordered a bunch of helium balloons for my daughters 18th birthday and with the 'click & collect' service during Covid-19 lockdown, picked them up at the scheduled time, together with some other 18th-decorations. Great service and much appreciated; it made a lockdown birthday so much better. Thank You.

Geweldig kado zeker in corona tijd

De ontvanger vond het cadeau ontzettend leuk. Jammer dat we afhankelijk zijn van de post. Door die drukte is er geen garantie voor de tijd van aflevering. Daar kan zorg voor party niks aan doen

Het zag er prachtig uit!

Ondanks dat een van de werkgevers scherp uit de bocht kwam omdat ik 5 min te laat was, ben ik nog steeds tevreden! De andere werknemers hebben me wel goed geholpen!

Alles snel geregeld superaardig personeel

Laan van Nieuw Oost Indie 104

2593BX Den haag