Ballon was erg leuk

Ik had de ballon online besteld en ging hem afhalen, maar hij bleek niet gereed te zijn (was waarschijnlijk te druk). Er stond veel personeel, dus denk dat het qua planning niet helemaal goed liep. Ballon was leuk en verder verliep alles prima.

Goede service met persoonlijk advies

Goede service met persoonlijk advies

Ondanks hitte ballonnen heel goed gehouden ! Super service

Het was een gezellige winkel waar je je welkom voelt

Je komt binnen in de winkel en je wordt met een lach ontvangen… dat is een fijn gevoel !

Goede service!

Erg goed geholpen bij samenstellen van ballonstaanders voor bruiloft. De staanders zijn bezorgd en alles zag er top uit. Bedankt!!

Top service en snel geleverd

Mijn bestelling was eerst iets te vroeg verstuurd. Na een mailtje en telefoontje netjes op de gevraagde dag kostenloos opnieuw thuis bezorgd. Echt een top service en vriendelijk personeel echt een aanrader!

Misleiding

Door misleiding op de website is een verrassing volledig misgelopen. Erg jammer en de eigenaresse deed het af met we zijn op zondag gesloten. Dat de winkel gesloten is weet is maar een webshop is anders en ze kunnen blijkbaar geen foutmelding programmeren als je iets selecteert wat ze niet waar kunnen maken. Geen korting op een volgende aankoop oid, geen enkele klantbeleving. Leuke spullen in de winkel, slechte klachtafhandeling van de webshop.

1 dag van te voren besteld, volgende dag in huis.

Nette en snelle service

Goede en snelle service.

Snelle levering en mooi ingepakt!

De volgende dag had ik mijn bestelling thuis en de producten waren erg feestelijk verpakt. Dat is Service met een hoofdletter!

Ze hebben er verstand van!

Het is leuk om te zien dat veel mensen iets willen vieren met ballonnen erbij. Dat blijkt wel uit de drukte die we aantreffen in de winkel. Met 4 man/vrouw sterk weten ze iedereen snel en kundig te helpen met diens wensen. Er is altijd gezelligheid door die kleurige zwevers. Ik kom er graag!

Top geregeld.

1 puntje: prima ballonnen echter vergeten om 3 vuurwerk versiering op een taart mee te geven. Mijn man heeft hier ook niet ongevraagd. Verder prima in orde.

Snelle levering!

Ik had snel rosé goud lint nodig. het werd de volgende dag geleverd!

Vakkundig snel gemaakt. Voldeed precies aan de opgegeven specifiacties.

Top, zoals ik gewend ben van hun.

Hele mooie ballon! En goed geleverd! Op tijd!

Top geregeld!

Er ging iets mis in het betaalproces. Keurig een mailtje terug gekregen en het was in no time opgelost en netjes verzonden

Hele goede en attente service

Hele goede en attente service. Fijne mensen vakbekwame mensen

Chaotische afhandeling

Producten zijn goed. Klantenservice enigszins chaotisch; 10 min nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld met de opmerking dat een product niet op voorraad was. Of ik een andere kleur wilde. Wilde ik niet. Totaalbedrag van de bestelling kwam nu onder een bepaald bedrag waardoor nu verzendkosten moesten worden betaald. Heb geantwoord dat ze de order dan maar moesten annuleren en het bedrag kunnen terug storten. Er werd toegezegd dat dit dan zou gebeuren. 10 min later krijg ik een e-mail dat mijn bestelling was afgehandeld en onderweg was naar mijn adres........

Betrouwbaar!

Ballonnen stonden klaar op afgesproken tijdatip

Een echte aanrader

Gewoon goed snel en makkelijk met de juiste bezorging top

Ondanks dat jullie niet veel tijd hadden, hebben jullie mijn balonnen toch bezorgd, hartelijk dank ervoor!

Snel en goed

Het online bestelde product lag snel klaar

Top....!

Goede service, meedenkend en alles goed afgeleverd, houden we van...(Whoosah Beachclub)

Makkelijke site en super resultaat

Het kado/ ballon super op tijd zelfs naar België

Laan van Nieuw Oost Indie 104

2593BX Den haag