Prima kwaliteit, snelle levering, jammer van de verpakking.

Bij Ooms Sport CCM ijshockeyschaatsen besteld als verjaardagskado: Overzichtelijke website en eenvoudig bestelproces, snelle levering en goede kwaliteit schaatsen die ook nog eens prima geslepen waren. Eén puntje voor verbetering: de verpakking was rondom beschadigd en was al eerder geopend geweest. Voor mezelf zou ik dat geen probleem hebben gevonden, maar als verjaardagskado toch jammer.

mooie schaatsen voor mijn kleindochter en snel geleverd.

Hele goede dienstverlening. De door mij bestelde zooltjes werden speciaal in de juiste maat geknipt en verzonden. TOP

SNEL!

De website is goed ontworpen en zeer gebruiksvriendelijk. Het bestelproces verloopt ook erg snel en de levering was uitermate snel! Hartelijk dank! Een prettige ervaring.

Voor het eerst winkelen op een buitenlandse website

Ik kom uit China. Ik spreek geen Nederlands. Ik heb het geschreven met vertaalsoftware. Misschien zijn de woorden onnauwkeurig. Sorry. Ik ben niet gewend om op uw website te winkelen. De gebruikersinterface van uw website is niet zo goed als die van Chinese e-commerce websites, maar uw service is echt goed. De speedskates die ik bestelde hadden niet de maat die ik nodig had. Ze veranderden me in andere speedskates en gaven me een grote korting. Je bent zeer geschikt in het omgaan met problemen. Ik voel heel veel. Bedankt. De Nederlandse schaatsen zijn erg populair in China. Veel uitstekende atleten over de hele wereld dragen ze, dus ik wilde ze echt hebben toen ik een kind was.

Goed advies en een snelle levering!

Wegens twijfel pasvorm product om advies gevraagd, wat correct werd ingeschat.

Snelle verzending, professionele gear

Na de bestelling zijn zij direct gaan inpakken en gaan verzenden. Geweldig mooie gear. De volgende keer bestel ik hier weer.

Makkelijk te bestellen. Levering keurig op tijd voor de kerst.

Super snel

Ik had besteld en volgende dag was het er. En dat in een drukke periode kunnen anderen van leren.

Het af te halen pakket bleek niet op de juiste locatie te liggen

Waar ik een mail kreeg om mijn pakketje af te halen op de vestiging Leiden, lag deze nog in Den Haag. De dag erna zou deze verstuurd worden met de zending dus prima opgelost maar wel voor niets naar de winkel gekomen.

Uitstekende service!!!

Bij Oomssport heb ik mijn CCM Jetspeed FT485 schaatsen gekocht en ben ontzettend tevreden over de service. Het team nam uitgebreid de tijd om me te helpen en ervoor te zorgen dat de schaatsen perfect pasten. Als extra service werden ze gratis geslepen, en dat is ook uitstekend gedaan. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe schaatsen en de professionele, klantvriendelijke hulp. Bedankt, Oomssport!

Ze deden er alles aan ondanks dat het niet op voorraad was toch regels dat er een vervanging kwam !

Geen verzendtijd duidelijk aangeven + verzendbevestiging ontvangen.

Geen verzendtijd duidelijk aangeven + verzendbevestiging ontvangen. Hierdoor wist ik niet dat het al verstuurd was. Tweede probleem ligt waarschijnlijk bij PostNL, maar ik benoem het toch even. Ik heb betaald voor de thuisbezorg functie. Echter is zonder door te geven het pakket afgeleverd bij een afhaalpunt. Ik heb hier geen mail van gekregen waardoor ik dit niet wist en nog maar 1 dag heb dat ik hem kan ophalen.

Snel, juiste levering

Vriendelijke klantenservice en vlotte levering.

De medewerkster die ik kort aan de telefoon heb gehad was erg vriendelijk en heeft mijn vragen beantwoord. Ook de levering was erg snel (binnen enkele werkdagen).

uitstekend

Snelle levering.

Gewoon zoals het hoort te zijn

Alles verliep prima

Goed geholpen

Ik had iets besteld, dat de jarige toch niet nodig had. Dus retour gestuurd. Prima en snel afgehandeld!!

Snel, makkelijk en goede service

Oomssport levert snel. Binnen de 48 uur sta je op het ijs. De webshop werkt ook heel makkelijk. en heb je een foutje gemaakt dan zetten ze dat zo voor je recht.

Vlotte service

Degelijke producten, Goed verpakt. Vlotte service.

prima winkel

goede prijs snelle verzending ook in de winkel geweest denhaag ook top winkel

Goed en snel

Snel goed geleverd en goed geslepen ijzers zitten precies goed. Prijs kwaliteit en vorm en maat is zeer goed

Oom sport altijd goed, correct

Oomssport heeft een breed assortiment en zijn altijd bereid je goed te helpen. De levering online is ook snel!

Snel geleverd, helaas een andere tas als op de afbeelding

Schaatstas snel geleverd Helaas een heel andere tas als op de afbeelding Had hierover graag even een mail gehad

Goede en snelle service en levering

Heel erg goed

Jaap Edenweg 10