Perfecte service, het bedrijf om heen te gaan als je met plezier wilt skeeleren!
Tien jaar geleden heb ik hier mijn Bont Cheetah's gekocht, op hun advies. Tien jaar lang zaten ze perfect, ik kreeg een klein probleem met de pasvorm en ging terug - na 10 jaar! Het kostte een half uur en twee opwarm- en pasbeurten volgens fabrieksspecificaties voordat de schoenen weer perfect zaten. Totale kosten, inclusief alle goede adviezen: €12,50!!!
Daarna bleek er nog een probleempje te zijn waarvoor de schoenen nogmaals moesten worden verwarmd en aangepast. Kosten: €0,00!!!
Service: perfect!
Deskundigheid: perfect!
Personeel: zeer deskundig, maar ook volledig bevlogen voor plezierig skeeleren. Ze denken in alles met je mee, en willen je perfect helpen.
De plek om heen te gaan voor topsporters die het beste materiaal willen, maar ook voor amateurs die gewoon lekker willen skeeleren.
Mochten ze je materiaal adviseren dat duur lijkt, maak dan een rekensommetje dat dit materiaal gemakkelijk 10 jaar of langer kan meegaan. Ik weet in elk geval zeker: wanneer ik ooit iets wil aanschaffen ga ik weer naar Ooms in Den Haag en volg ik hun advies: de garantie voor vele uren skeelerplezier.
Wat andere sporten betreft heb ik geen ervaring, maar weet ik wel zeker: bij Ooms Sport word je perfect geholpen..