Prima en snel.

Precies zoals ik had verwacht. Snel geleverd.

Aanrader

op dit moment niet zo positive

ooms sport meld dat het pakket is aangeboden aan Post NL zij gevens aan dit pakket nog steeds niet ontvangen te hebben, waar het pakket dan werkelijjk is blijft voor mij op dit moment een ??

Top service!

Vriendelijk en deskundig. Klant is echt koning!

niet het gewenste pakket

Afgaande op de foto hebben wij een pakje besteld. Bij ontvangst kwam dit helemaal niet overeen met het pakket op de foto. Ga hen contacteren met de vraag of ik dit kan terugsturen. Afhankelijk van hun antwoord, kunnen dit nog 5 sterren worden

Kwaliteit en service zoals je van professionals verwacht

Kwaliteit van de geleverde goederen is zeer goed. Dit alles met een concurrerende prijs en snelle levering. Gewoon top!

Bestellen en leveren verliepen storingsvrij

Ik was blij na het openen van het pakket; goede spullen!

Dik in orde

Prima, snelle levering. Producten als omschreven.

Prachtige schaatsen

De schaatsen zijn goed, maar werden wel geleverd met allemaal zwarte vlekken. Ik ga hier nog contact over nemen.

Goede levering en geslepen schaatsen

Goed product en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit.

In de week voor Sinterklaas een ijshockeytas besteld en twee dagen later al binnen. Mooie goede stevige tas.

Goed vakkundig geholpen.

Rustig, vakkundig en uit zoeken wat de klant wilt Daarbij advies wat de mogelijkheden zijn en wat de betere keuze is.

Goede ervaring met een snelle levering!

Heel goed geholpen.

Gewoon goed

Snel, netjes

Had schaatsen gekocht maar zaten niet echt lekker. Heb ze volgende dag omgeruild in de winkel en ben prima geholpen.

top

goed geregeld

Snel alles afgehandeld en bezorgd

Zeer snel de bestelling binnen gehad

Goeie service!

Snel geleverd, vragen snel beantwoord. Top.

Snel en goed

De producten kwamen mooi op tijd, goed ingepakt en kwaliteit naar verwachting

Winkel hoed behandeld. Bescherming besteld en op tijd geleverd.

Snelle levering en goede klantenservice

Ik had eerst gebeld met wat vragen en ik werd goed geholpen. Daarna online besteld en de artikelen werden supersnel geleverd.

Snel en netjes verzonden!

Al tijden op zoek naar de perfecte schaatsen en eindelijk gevonden. Omschrijving op de site klopte en het pakketje werd snel, netjes, en zonder onnodig afvalmateriaal (overbodige doos) verzonden.

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag