Hele goede service!!

Het kan iedereen in een drukke tijd gebeuren dat je per ongeluk de verkeerde schaatsen naar de klant toestuurt. Toen ik, klant, per mail een melding maakte van de foute levering werd ik binnen 10 minuten gebeld en de volgende dag had ik de juiste schaatsen in huis inclusie retour label en een excuus kaartje. Je kan bij Ooms vertrouwen op goede service indien er iets misgaat.

Zeer vlotte levering en mooi product.

Een snelle levering (1 dag). Prachtige schaatstas. Ooms doet wat hij beloofd! Top.

redelijk

snelle levering mooie schaatsen maar ondanks 'gratis ronden en slijpen' zijn ze nog niet geslepen. Waardeloos! Want ik bestel op internet omdat de winkel niet in de buurt zit. Alleen bij Oomssport worden uw schaatsen gerond en geslepen afgeleverd! nou.. mooi niet dus

Goed selectie

Goed selectie die niet alleen Bauer bevat. Kan beter worden omdat ik niet precies wat ik wild vond (maar ik ben nog steeds tevreden).

Geen reactie op mijn vraag

Tijdens de bestelling is het ingewikkeld om afwijkend factuuradres op te geven. Die waren verkeerd om doorgekomen. 2x gebeld en 2x gemaild - met vraag om factuur- en bezorg adres om te draaien. Geen gehoor. Ijzers werden op factuuradres bezorgd.

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering

Zeer goede en snelle service!

Zeer tevreden van Ooms sport, snelle levering, product op voorraad, en een persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Zeer tevreden kan niet beter

Was netjes verpakt in plastiek en ook netjes op tijd met de post,

Blij dat ik mijn gewenste schaatsen vanuit Noorwegen kon bestellen bij jullie!

De schaatsen waren snel verzonden en goed aangekomen.

Oede website en vlotte levering

Prettig telefonisch advies, vlotte levering

Prettig telefonisch advies, vlotte levering

Super snel

Goed snel geregeld

Topproduct

Zit lekker

Zeer tevreden!

Prachtige Viking schaatsen online gekocht. Werd de volgende dag nog even gebeld om voor de zekerheid alles te checken. Ik ben zeer tevreden. Ze nemen hun klant serieus.

tas met gat

Helaas ik gekregen tas met gat( Wat jammer want het was het verjaardagscadeau van mijn dochter.(

Fijn!

Goede, snelle levering met een persoonlijk, handgeschreven kaartje geeft net dat extra glans aan de bestelling.

Prima service via de webshop en goede levering

De eerste keer was de maat van mijn schaats niet goed en retour procedure werkte uitstekend. P

Super service

Snel verzonden na bestelling. Persoonlijk kaartje bij de zending. Dezelfde goede service als in de winkels. Ga zo door!

Super geregeld, zeer snelle levering.

Snelle verzending en goed product

De schaatsen zijn snel verzonden en goed verpakt. Kleine twijfel bij originaliteit, maar na mailcontact is deze twijfel weggenomen. Geen verdere bijzonderheden.

Alles goed geregeld. Netjes mail terug op mijn vraag. Snel geleverd

Fijn en snel!

Goed en snel geholpen

Snel levering en naar wens

Levering snel, product was naar dochters zin. Gelijk in gebruik genomen.

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag