Alles vlot en snel ontvangen en een leuk kaartje erbij! Dankjulliewel!!

Super snelle service

Alles was snel geregeld en goede website Alles was makkelijk te vinden

Goed advies gekregen en de koffie is lekker!

Vandaag langs geweest voor inline skates. In eerste instantie ging ik voor K2 skates, maar met Powerslide skates weer de winkel uit gegaan. Geholpen door Daan die mij goed advies gaf en de gelegenheid ook gaf om de skates op de gang goed uit te proberen. De K2 skates gingen het toch niet worden. Bleef last hebben van drukpunten bovenop mijn voet. Daan heeft alle moeite gedaan om de diversen K2 skates uit het magazijn te halen. Tussendoor nog goede koffie gekregen! Bijna de hoop opgegeven en op het laatst nog skates van Powerslide geprobeerd. Wat een verschil kwa pasvorm! Hele comfortabele skates met wel een wat langer frame en grotere wielen dan de bedoeling, maar wat een heerlijke skates zijn dit. Het zijn uiteindelijk de Powerslide Phuzion Argon Road 110 geworden. Wel besloten iets kleinere wielen te gebruiken nl 100mm ipv 110mm. Goede service gekregen en Daan heeft de wielen voor mij omgewisseld en gemonteerd op de skates. De 110mm kan ik altijd later nog monteren. Vandaag eerste rondje gereden en wat een genot! Heerlijk lange slagen maken met een lekker tempo! Blij dat ik toch even langs ben geweest! Ik kan Oomsport zeker aanraden als je voor inlineskates gaat of zelfs skeelers.

Scherpe prijs snelle levering

Regelmatig hier bestelling geplaatst en altijd dezelfde snelle levering

Verpakking beschadigd bij aankomst

Ik heb dit besteld om iemand kado te geven. Pak zat in een plastic verpakking. Deze is bij aankomst flink ingedeukt/beschadigd. Niet leuk om zoiets kado te geven. Verder geen opmerkingen, was er wel op tijd. Zweetpak is niet voor mij dus niet te beoordelen.

Alles prima in orde bij hier!

Alles loopt gesmeerd hier! Zoals gewoonlijk.

Snelle levering, netjes verpakt.

Top winkel!

De bestelling werd snel verzonden! Daarbij een handgeschreven kaartje. Lijkt simpel maar maakt het voor mij net wat persoonlijker. Top winkel!!

Keurig

Een paar skeelers besteld. Netjes en op tijd verzonden. Eigenaar had er als gratis extra'tje nog een tool bijgeleverd om de lagers uit de wielen te 'wippen' en een busje lagerolie. Bedankt!

Supper

Ze zijn snel en leveren goed Ook is het product niet in de winkel dan zorgen ze ervoor dat het toch geregeld wordt

Er was een wiel van mijn skate wat niet lekker draaide , mocht het meteen gratis retouren.

Mooie spullen

Olie en Torx voor het onderhoud van mijn skeelers. Beide prima. Daarnaast nog Lager cleaner set, deze was niet wat ik er van verwachtte (te groot). Teruggestuurd en na een paar dagen geld teruggestort gekregen. Netjes.

verrassend snel geleverd!

Eindelijk een winkel gevonden die remblokjes voor skates levert:-)

Kwaliteit

Heb 4 bandana's gekocht. Assortiment was groot tegen een super prijs. Snel verstuurd en goed verpakt. Aanrader

Snelle service en heldere communicatie

Snel geleverd en klantenservice is ook snel en helder als je ze toch nodig hebt

Kosteloos onderdeel opgestuurd gekregen voor de helm van mijn zoontje. Erg sympathiek.

Veel vakkennis, zeer klantvriendelijk en pijlsnelle levertijden

Op basis van veelvuldige bestellingen gedurende een lange tijd spreek ik uit ervaring dat Ooms Sport een plek is waar klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel staat maar dat daar bovendien expertise aan wordt gekoppeld. Dus niet alleen kopen, maar op basis van deskundig advies een goede aankoop doen. Overigens is de levertijd veel beter dan gemiddeld. Heerlijk om een keer gewoon iets geleverd te krijgen zonder dat je steeds in de mail hoeft te kijken wat de status van een bestelling is. Zeker een aanrader.

Kon niet beter. Zeer tevreden.

Zeer tevreden, maar dit formulier irriteert me wel.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

klantvriendelijk en meedenkend

Mijn skeelers waren niet op voorraad, ik kreeg een belletje en mail. Ze dachten ook mee voor een oplossing namelijk een maatje groter en een retouretiket voor als het te groot zou zijn. Hij paste perfect! Ben er heel blij mee.

Product als omschreven, snel bezorgd, goed verpakt. Uistekend

Meer dan de titel hoeft er gewoon niet gezegd te worden. Uitstekend.

slecht

staan skeelers op de site van mijn maat, kreeg later mail die zijn uktverkocht

Voldoet aan alle verwachtingen

Duidelijke beschrijvingen op de website, handige maat tabellen en daarnaast was mijn bestelling netjes geleverd!

snel en goed

Goede overzichtelijke site, snel betalen en snel thuisbezorgd

Slecht

Wacht al meer dan een week op mijn pakje

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag