Snel en uitstekende ondersteuning

Spoedig hoge kwaliteit skates ontvangen, na een paar ritten een schroefje verloren door veel ruw wegdek. Bij de winkel is meteen een nieuwe gemonteerd.

Ontzettend goede service!

Producten werden snel geleverd, overzichtelijke site om op te bestellen. Toen het installeren van de rem niet wilde lukken, hebben ze me ontzettend snel telefonisch kunnen helpen. Daarna zelfs nog een terugkoppeling of het allemaal gelukt was, die service zien we niet vaak meer. Aanrader!

Goede olie

Flesje olie iets kleiner dan verwacht, misschien aantal ml op de site erbij zetten?verder is het goede olie.

Prima webwinkel, met veel keuze en aanbiedingen, aflevering duurde wel wat lang...

Het kleine onderdeel kon gewoon in de brievenbus worden gestopt; desondanks waren de verzendkosten hoog en werd je geduld danig op de proef gesteld... die kan de volgende keer beter!

het begin was heel goed maar nu is het afwachten

De eerste ervaring was goed. Het gevraagde artikel ( skatehandschoenen) was helaas te klein en heb het daarom retour gestuurd voor een grotere maat. Dit was 16 maart (om 11.48 uur) tot nu toe ( 20 maart 18.49 uur)heb ik nog niets van jullie gehoord of het is aangekomen en of jullie de juiste maat al hebben opgestuurd.

goed materiaal en een goede service

een schaatsslijptafel besteld. deze was snel in huis en werkt prima.

snelle reactie en goed advies

Even telefonisch contact, goed overleg en advies gekregen en de bestelling zeer snel in huis. De bestelde artikelen pasten goed.

Het was voor mij een verassing dat de schaatsen scherp geslepen waren

Goede omschrijving van het producten

Goede omschrijving product en zeer snel geleverd. Ben zeer tevreden over het geleverde product bedankt

Prima service, snelle levering

Prettige online ervaring bij OomsSport. Men had per vergissing een verkeerd artikel gezonden, maar dit werd binnen 1 dag kosteloos opgelost. Heel tevreden mee.

Een hele snelle levering

Duidelijke communicatie en goede service

Ik heb voor het eerst besteld en meteen een goede ervaring! Duidelijke mails en met al je vragen kun je terecht. Mooie producten, ik ben tevreden!

Prima service, blinkt niet uit in communicatie

Goed product en snel geleverd

Goed product

prima service en tijdige levering

prima service en tijdige leveringen

Helema tevreden

Snelle levering, netjes verpakt en helemaal blij met mijn bestelling!

Prima mooi optijd

Prima levering van mooie skates

Vlotte service

Fijne site, prima bezorging

Fijne website voor informatie en tips over skeeleren, en daardoor voelt het ook betrouwbaar om te bestellen

Goede service, snel en goede kwaliteit

Het pakket kwam snel en netjes aan. Ik heb een skeelerpakje besteld en ben hier heel erg blij mee, want de kwaliteit is heel goed. Zeker hier vaker bestellen!

Uitstekende service!

Na m’n bestelling werd ik gebeld of ik wellicht interesse had in een demo model met korting. Prima aanbod!

Snelle levering en fijne service

Ik heb de FILA skates besteld. Mega blij mee!

Ruim assortiment, snelle levering, goed prijs

Ik heb veters, slijpstenen en andere accessoires gekocht, prima geregeld, en vooral snelle levering, heb optimaal gebruik kunnen maken van de paar dagen ijspret

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag