Snelle levering van het juiste product

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Schaatsbeschermers besteld. Deze werden de volgende dag al geleverd. Voldeed aan de verwachting! Ben er blij mee!

top

top

Goeie webwinkel van assortiment tot snelle bezorging &

Helemaal tevreden klant.

Een snelle levering voor een goede prijs

Het was erg gemakkelijk op de website te bestellen en het werd snel geleverd.

Zeer snelle levering, maar verkeerde suggestie van artikel

Levering op internet suggereert een paar, blijkt één stuk. Afmeting is groter op foto website dan feitelijk geleverd.

Snel en uiterst tevreden

Zowel in de winkel als online is oomsport een aanrader. Ik ken ze al van kleins af aan jaren 80.

Super snelle levering tijd! Hangt wel af per item wat je koopt! Ik kreeg veel e-mails ervan dat was super fijn dan kon ik weten wanneer die aankan dankjewel!

Goede prijs kwaliteit verhouding

De levering was keurig en snel. Heb hier ook voor mijn dochter kunstschaatsen gekocht en ze zijn uiterst kundig en zeer helpend. Tip zou zijn: dat de maatvoering/ valling van schaatsen per merk op de site mag misschien wat specifieker mag worden aangegeven. Valt een schaats groter dan schoenmaat of juist kleiner. Omdat ijshockeyschaatsen goed aangesloten moeten zitten hadden wij gegokt dat we een half maatje kleiner moesten bestellen bij CCM ijshockeyschaatsen. Dit hebben wij zelf niet juist ingeschat. Ze vallen echt op de maat, of misschien zelf wat kleiner. Helaas moeten ze nu worden teruggestuurd. Maar dat is onze eigen inschattingsfout. Helaas.

Mooie schaatsen precies zoals op site staat

Top winkel!!

Super snelle levering!! Vrijdag besteld en zaterdag al in huis.

Excellente slijpservice

Via de op de website bestelde slijpbeurt waren onze schaatsen supersnel en vlijmscherp weer thuisbezorgd. Top service!

Veľmi dobre

Nakupujeme tam už niekoľko rokov a vždy sme boli spokojní. Určite odporúčam!

• Odporučili by ste nás? Áno

TOP!

Schaatsen besteld via Ooms Sport en ik kon ze de volgende dag al ophalen in de winkel. Ik word altijd fijn geholpen in de winkel en geadviseerd. Uitstekend!

Service en snelheid

Goede producten met snelle levering, service en kwaliteit

Alles op voorraad, snel in huis

Leuke site voor alles wat je zoekt voor ijshockey

Snel en goed geleverd volgens afspraak

Wel duur maar goede kwaliteit

netjes en een correcte klantgerichtheid

Top zaak

Snelle levering goed verpakt en schaatsen voldoen aan de verwachting

Bestelling en levering vlot verlopen.

Snelle levering, zelfs in deze drukke tijd!

mooi produkt en komen afspraken na

Een shirt en sokken besteld allebei voorradig volgens jullie.Sokken geleverd shirt niet en krijg een

Shirt en sokken besteld,stond dat het voorradig was. Krijg het pakket binnen zitten alleen de sokken in. Geen shirt te vinden en zonder overleg dan maar een bon geven. Heel raar dit

Qua bestellen goed, qua levering nog niet

Pakket zou nog niet bij PostNL aangeboden zijn

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag