geen reactie op mijn verzoeken om actie ivm kennelijk bij PostNL 'verdwaald' pakket; niet ontvangen!

In eerste instantie snel orderbevestiging en aankondiging van aflevering. Info van PostNL: pakket ligt klaar in pakketautomaat, maar kluisje blijkt leeg te zijn. Vanuit PostNL tegenstrijdige berichten, alleen kunstmatige reactie op klacht, zonder het gewenste resultaat. 2x e-mail aan Oomssport met verzoek om actie, maar geen reactie, zelfs geen ontvangstbevestiging of bericht dat er aan wordt gewerkt.

Goede prijs, snelle verzending

Ijshockeystick, voor een nette prijs incl verzenden. Binnen 3 dagen in huis.

Altijd goede service!

Online ijshockey bescherming kopen is best lastig. Bij Ooms heb ik al twee keer succes gehad hiermee! Even gebeld, en ik ben telkens te woord gestaan door iemand met verstand van zaken, die goed met me meedenkt. Superfijn!

Schaatshandschoenen Viking

makkelijk te bestellen via website. Levering op tijd en product zoals verwacht.

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

super snelle levering

Oom sport is goed en geduldig in advies geven. In de winkel maar ook aan de telefoon heb ik goed advies gekregen. Ik heb de schaatsen online besteld ik had het binnen twee dagen ontvangen. Bedankt Oom sport ik heb thuis een super happy dochter.

Snelle levering van een goed product

Goede prijs ...goede raad ....snelle levering... Meer moet dat niet zijn.

Zeer vriendelijke deskundige uitleg om transponeer te activeren

Snelle en betrouwbare levering. Prima prijs pret verhouding

Snelle levering, mooie producten en goede kwaliteit!

alles perfect, zelfs de levering in het buitenland

het bestellen en de levering ging als gesmeerd

Sbellenlevering en altijd leuk om een persoonlijke boodschap te krijgen bij sd bestelling.

Snelle service, de juiste producten ontvangen en keurig verpakt.

Snelle service, de juiste producten ontvangen en keurig verpakt.

Goede prijs kwaliteit en snelle verzending

Goede prijs kwaliteit en snelle verzending

Zeer snel geleverd

Op de website staat duidelijk de voorraad en werd snel verstuurd. Per mail op de hoogte gehouden

Zeer snelle levering.

Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering, goede prijs

Een mooie craft ctm hooded gekocht die nergens meer verkrijgbaar was. Snelle levering.

Product net anders dan op de foto

Had een schaatshelm gekocht. Stond Carbon in de naam en beschrijving maar kreeg de mat zwarte versie. Ook de sticker op de voorkant was anders en veel minder mooi. Helaas is dat erg slordig.

Persoonlijk advies en scherpe prijs

Kunstschaatsen besteld en even gebeld met een paar vragen. Die werden direct vakkundig beantwoord. Snel geleverd.

Zeer snelle levering en zeer vriendelijk personeel.

Gratis levering was er binnen 3 dagen. De bekleding was wat verkleurd, maar dat kwam waarschijnlijk doordat het het laatste paar schoenen was en werd gepast. Maar er is niets kapot en de buitenkant van de schoen is perfect. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw bij Ooms Sport bestellen. Geweldige winkel. Bedankt!

alles klopt bij ooms

gewoon goed

Goed en snel!

Mooie schaatsen besteld die ik al snel kon ophalen.

Supersnelle levering

Prima site, snelle levering en mooie prijs

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag