Snel en goed!

Precies wat ik zocht.

Waardeloos krijg het verkeerde en het wordt niet opgelost zoals afgesproken

De afhandeling nadat ik het verkeerde had ontvangen was niet zoals afgesproken Ik zou het bestelde krijgen na telefonisch kontakt, maar krijg mijn geld.

In orde

Voorheen om advies gevraagd. Toen netjes uitleg gekregen. Nu een aantal dingen besteld, alles ziet er netjes uit en snel geleverd. Bedankt!

Goed produkt

Snelle levering. Produkt zoals verwacht

Snel, mooi materiaal

Goede keuze in wat ik wilde (winddichte schaatsbroek), bij de lokale schaatschop kon ik niet schaatsen. De toegestuurde broek zit perfect.

altijd top

top top top winkel .

Mijn bestelling bleek niet in stock in mijn maat. Werd persoonlijk opgebeld om een alternatief te zoeken. Dat is service!

Slechte website, geen reactie

De website is waardeloos, een vraag via email wordt niet beantwoordt.

Alles was optimaal

Prima product, snelle levering

Fijne schaatsen, gemakkelijke online bestelmogelijkheid, snelle thuisbezorging

Ondanks de drukte, tijd maken en kennis van zaken!

Goed geholpen met de passende ijshockeyschaatsen voor de passende schaatsstijl. Voeten in digitale 3Dmeting. De verkoper had kennis van zaken.

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Uitstekende service!

Ik heb mijn schaatsschoenen naar mijn voet laten vormen in de winkel en ben zeer tevreden over de service. Er wordt tijd en aandacht besteed aan het zo perfect mogelijk aanleveren van de gekochte schaatsen.

Slijpsteen was licht beschadigd

Slijpsteen was onvoldoende beschermd verstuurd, tussen 2 kartonnetjes. Zijkant lag bloot. Ondanks bubbelfolieenveloppe was er klein stukje van zijkant afgebroken

Snel netjes

Goede, snelle afhandeling

Top winkel

Ik word altijd zeer goed geholpen

Top service!

Schaatsen besteld waren door drukte waarschijnlijk vergeten op te sturen. Een telefoontje, netjes geholpen. Excuus en een nieuwer model toegestuurd gekregen.

Snel verstuurd, prima service

Na bestelling ontving ik snel mijn mooie bestelling. Hartelijk dank.

Kleur artikel wijkt af

Odlo muts besteld maar de kleur wijkt volledig af van de foto die op hun website werd getoond. Muts maar cadeau gedaan aan iemand anders omdat terugsturen teveel rompslomp en kosten gaf. Bij deze winkel bestel ik niet meer.

Gewoon zoals het hoort

Goed geleverd

Prima schaatsen en snel geleverd zeer goede service

Zeer goede service ook in de winkel!

Snel en goed

Volgens mijn verwachting

Snelle levering van mijn bestelling .

Snelle levering van mijn schaatsen.

Klantvriendelijk

Heel meedenkend personeel en zeer klantvriendelijk.

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag