Momenteel geen goede eerste indruk

Post NL heeft mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Dan kan ik geen goede beoordeling achterlaten.

Schaatsijzers online besteld en een week later al binnen, in Finland! Top!

Schaatsijzers online besteld en een week later al binnen, in Finland. Geslepen en wel. Keurig. Top!

Erg tegenvallend

Slechte informatievoorziening over de maat handschoenen en de maat sokken voor mijn schaatsen. Ze waren voor ijshockeyschaatsen ipv voor noren. Heb m'n hele levering dus maar retour gestuurd.

Super snelle en nette levering!

Supersnelle levering en goede service!

Schaatsen besteld en de volgende dag al geleverd!

Snelle levering, uitstekend verpakt, onbeschadigd aangekomen!

Goede prijs voor een prima product.

Snelle levering van de juiste producten.

Snelle levering van de juiste producten.

Snel en goed

Mijn bestelling is snel en adequaat geleverd.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

klantvriendelijk en snel

Omruilen ter plaatse ging ook zonder problemen

Bestelde artikel is snel geleverd en de info over de bestelling was duidelijk

Alles was snel en duidelijke communicatie

Goede kwaliteit en service

Ooms heeft een goede beschrijving van de producten en je kunt goede kwaliteit kunstschaatsen en accesoires van alle goede merken vinden.

Goede kwaliteit en service

Ooms heeft een goede beschrijving van de producten en je kunt goede kwaliteit kunstschaatsaccesoires van alle goede merken vinden.

Een tip voor jullie:

Ik had kadobonnen met nog een artikel online besteld. Ik kreeg ze toegestuurd in het plastic van het andere artikel. Zou toch netter zijn als er op zijn minst een envelop of cadeauverpakking omheen zat. Wellicht een tip!

Goed product

Helaas give verzendkosten voor een pakket dat door de brievenbus kan. Maar product is goed.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Bestellen op de site ging snel en makkelijk, net als het afrekenen. Vervolgens had ik mijn pakketje binnen twee dagen in huis, prima! Enige verbeterpuntje: de artikelen op de website zijn een beetje rommelig ingedeeld, waardoor zoeken wat lastig kan zijn. Ik zocht thermo-ondergoed, en dit bleek verdeeld te zijn over wintersport, schaatsen onderkleding laag 1 en laag 2. Zoekfunctie hielp hier maar beperkt bij.

Snelle service, klantvriendelijk. Ze doen wat ze beloven.

Helaas laat de heel gel pad los in de laars, misschien meer geschikt voor schoenen

Snelle levering, en goed verpakt

Snel goed gemakkelijk.

Gewoon goed!!