Zoals altijd gewoon top! Helaas was document niet door de controle heen gegaan maar ben goed geholpen door job en is alles goed gelukt!
Het betreft een verlijmde print op folie ipv rechtstreeks een print op het plexiglas. De doffe zijde is de zicht-zijde.. De glanzende zijde is in spiegelbeeld. Er zijn beschadigingen op het folie. Het drukbedrijf zegt niet verantwoordelijk te zijn voor de schade (het zal door vervoer veroorzaakt zijn). Ik heb aangegeven niet tevreden te zijn over het product en het drukbedrijf biedt mij 10% korting op een nieuwe levering. Dat is te weinig en ik heb weinig vertrouwen in een tweede kans. Kortom; ik laat het bij een ander bedrijf uitvoeren!
Enorm tevreden, zowel van de kwaliteit als van de snelheid dat jullie ons hebben bijgestaan.
Goede kwaliteit, helder contact, nette prijzen.
Mijn Flyers waren heel snel geleverd en zien er top uit!
Met Muhammed contact gehad, krijg snelle reacties terug en alles is goed verlopen en geleverd. Top!
Het resultaat war precies als gewenst.
Makkelijk aanleverbaar en snelle productie. Tevens goede kwaliteit voor die prijs!
Dankjewel voor je review!
De menu's ontvangen zoals we in gedachten houden, contact met de klantenservice was ook prima!
Super om te horen, bedankt!
De brochure is prachtig gedrukt op mooi duurzaam biotop papier. Vragen over het aanleverproces werden snel en met inzet van de nodige hulp beantwoord.
Dankjewel voor je lovende woorden! Geweldig om te horen dat de brochure en onze service zo goed bevielen. We helpen je graag weer!
SInds ik mijn drukwerk bij Drukbedrijf laat verzorgen is de service altijd prima en soms wordt er eerder afgeleverd dan afgesproken.
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze kwaliteit en snelle service zo waardeert. Graag tot de volgende keer!
Meerdere verschillende opdrachten gegeven die snel zijn geleverd en zorgvuldig gecontroleerd zijn. Erg aan te raden!
Geweldig om te lezen, dankjewel! We helpen je graag weer met de volgende klus.
Goede service, snel en kwalitatief in orde
Bedankt voor je aanbeveling! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit!
Behulpzaam snel en kwaliteit!
Bedankt voor je feedback!
Allen ok
Bedankt voor je review!
Er was iets fout gegaan met onze bestelling en de bestanden deden het niet. We zijn toen heel goed geholpen!
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen toen er iets misging met de bestanden. We staan altijd voor je klaar!
Wij hadden een tweetal X-banners besteld. Bij levering bleek helaas dat wij de doeken van een andere klant hadden ontvangen. Na telefonisch contact werd e.e.a. uitgezocht en ontvingen wij de dag erna alsnog de juiste doeken voor in onze banner. Top! Mooie kwaliteit. Zakelijke betaling op factuur gaat via NOTYD, dat kan mij inziens makkelijker / klantvriendelijker. Hierdoor krijg je meerdere mails en facturen/betaalverzoeken voor hetzelfde. Voor een betaaltermijn van 30 dagen, wat voor bedrijven redelijk gangbaar is, dien je extra te betalen. Ook gaf deze betaalmethode bij deze bestelling een foutmelding, waardoor de bestelling handmatig via Drukbedrijf moest worden afgerond.
Bedankt voor je uitgebreide feedback! We nemen je opmerkingen over de betaalmethode zeker mee om onze service te verbeteren.
Snel geleverd, fijne communicatie, goed geprijsd!
Dank je wel voor de geweldige review! Fijn om te horen dat de levering, communicatie en prijs helemaal naar wens waren. We helpen je graag weer!
Fijne communicatie en goede afdrukken. Zowel shirts, menukaarten als mokken
Super om te horen dat je zo enthousiast bent! Fijn dat de communicatie en de afdrukken naar wens zijn. Bedankt voor je review!
stickers zijn goed gelukt, klantenservice was zeer behulpzaam
Bedankt voor je feedback! Fijn dat je tevreden bent met de stickers en onze service!
Ik heb recent akoestische panelen geïnstalleerd in mijn kantoor en ben ontzettend tevreden met het resultaat. De panelen zorgen niet alleen voor een duidelijke vermindering van geluidsoverlast, maar geven de ruimte ook een moderne, stijlvolle uitstraling. Het verschil in akoestiek is direct merkbaar; waar het voorheen galmde, is het geluid nu aangenaam gedempt en veel prettiger om in te werken. De montage was bovendien eenvoudiger dan verwacht, en de panelen zijn van uitstekende kwaliteit. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een praktische én esthetische oplossing voor geluidsbeheersing!
Bedankt voor je geweldige feedback! Super dat de panelen zowel functioneel als stijlvol bevallen!
mooi spandoek laten maken en is van goede kwaliteit en bedrukking en kleuren zijn erg goed
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent!
We moesten intern nog overleggen over de Dibond borden die we wilden bestellen. Dit bracht met zich mee dat we steeds meer aanpassingen hadden op de originele offerte. Dit werd snel voor ons aangepast, wat ervoor heeft gezorgd dat we snel konden schakelen en bestellen. Top service!
Bedankt voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service.
Goede begeleiding, scherp prijzen en uitstekend product
Bedankt voor je beoordeling!
Deze bestelling werd een dag later bezorgd dan aangegeven, mijn vorige bestelling werd ook al 2 dagen later bezorgd (terwijl ik toen extra heb betaald voor express levering). Heel vervelend als je rekent op een tijdige levering. Daarnaast werd deze bestelling op het adres van Drukbedrijf geleverd terwijl ik levering aan huis had aangevinkt.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!