Snel geleverd, uitstekende kwaliteit en mensen die meedenken.
Hi Wiljo, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met jouw brochures! Team Drukbedrijf
Gewoon goed ook de inzet als je communiceert is prima, we zijn er als uitgeverij prima tevreden mee en de geleverde producten zijn goed.
Hi Elly, Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de Wire-O Studieboeken!
Goede afhandeling van de order door even te bellen en checken of eea klopt. Prima prijs. Kwalitatief goede folie
Hi Bas, bedankt voor je review!
ik denk dat ik dit keer ( bestel regelmatig wat bij jullie) wel een week of 6 heb moeten wachten op 2 vlaggen. ik wilde 1 logo vervangen op de bedrukte vlag en dat koste uiteindelijk 75 euro aan ontwerp kosten ( is in mijn beleving nog geen 10 minuten werk ) best wel aan de prijs denk ik dan. kortom ....... geen beste beurt dit keer. andere keren was ik wel tevreden,
Beste heer Ducaat, Wat jammer dat u een vervelende ervaring heeft met Drukbedrijf. Terugkijkend in de ordergeschiedenis zie ik dat uw offerte aanvraag op 11 oktober bij ons is binnengekomen. 12 oktober is dit geaccoordeerd en een bestelling geworden. Onze ontwerpafdeling heeft de opdracht opgepakt en u heeft er een er aantal aanpassingen op laten uitvoeren. Uiteindelijk heeft dit even geduurt en is uw bestelling 2 november in productie gegaan. Onze designafdeling heeft een strakke planning, wij begrijpen dat u dit als lang heeft ervaren maar met 6 weken verdubbelt u de tijd. Wat betreft de designkosten die we rekenen. Daar is open en eerlijk over gecommuniceerd met u in het offerte traject. Wanneer u het met de prijs niet eens bent is dat het moment om het aan te kaarten. Team Drukbedrijf
Twee prima banners besteld die keurig op de gestelde termijn zijn geleverd.
Hoi Harald, Goed om te horen dat de roll-up banners op tijd zijn geleverd.
Contact was eerst online, daar kwam ik niet uit met het aanleveren van de foto's daarna gebeld en super geholpen. dingen aangepast en binnen drie dagen geleverd! Top!
Hoi Hans, Goed om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met de zip wall!
Korte lijnen, correcte afhandeling, snelle levering en een prachtig eindresultaat!
Hi Sjoerd, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het snel geleverd is. Fijn dat je tevreden bent over de kioskvlag.
Er moesten nog wat aanpassingen gedaan worden aan ons aangeleverde drukbestand. Deze heeft drukbedrijf kosteloos voor ons opgelost. Daarom deze 5 sterren voor hun goede service! Klaas Vaak Bedden - Delft
Hi Martin, Goed om te horen dat het opgelost is. Veel plezier met jouw doordruksets!
Een prima luisterende organisatie die doet wat zij zeggen
We bestellen regelmatig bij Drukbedrijf, een aanrader voor iedereen!
Er was wat misgegaan met het bedrukken van onze flyers. De QR code die in de PDF zat was niet goed afgedrukt. Gelijk snel opgepakt door Esmee en 2 dagen later (met spoed) een nieuwe zending ontvangen. Alles naar tevredenheid opgelost.
nou het was geen beste beurt van drukbedrijf ik had de order op 5-10-23 geplaatst en kreeg het pas geleverd op 24-10-23 en ik had het op HVMC besteld en wat ik kreeg was HVO papier en dan nog de bundeling hoewel ik gevraagd had om het te bundelen per 250 stuks werd het geleverd met bundels van ca 125 stuks. Dus niet goed
Klantvriendelijke persoonlijke klantenservice en heldere communicatie. Afspraak = afspraak.
Alle contacten klantgericht. Pro-actief wanneer een product niet naar de zin van Drukbedrijf zelf is, dan wordt direct een oplossing aangeboden. Goeie mensen!
Hele fijne drukker dit! Hebben supersnel mijn visitekaartjes gedrukt, mooie kleuren, hoge kwaliteit bedrukking en superfijn materiaal. Ik had de zachte finish gekozen, kost maar een paar euro meer, maar je hebt meteen een hele chique uitstraling. Heel tevreden! Ze waren ook erg behulpzaam omdat ik ze snel nodig had. Heel erg bedankt! Volgende keer ga ik hier weer bestellen.
Ook mijn derde boek met de resultaten van mijn stamboomonderzoek is weer prachtig gedrukt. Genaaid, gebonden met doorlopende fotokaft. De antwoorden op mijn vragen binnen het proces waren duidelijk. Ook waren de boeken precies oo tijd bij mij, zodat ik ze de dag erna aan de familie kon afleveren.
De webshop werkt vlot en eenvoudig, zowel voor prijzen op te zoeken als om te bestellen.
Mooi drukwerk . Super snelle levering en zeer vriendelijke service
Vriendelijk contact en snelle service.
Van onze kant genoeg interesse, maar helaas vanaf de andere kant (Drukbedijf) niet. Na fout van productie moeizaam verloop van communicatie. Productfoto's op website komen niet overeen met het product en de duurzame stickers zijn na snijfout onbruikbaar. Jammer! want we waren wel heel enthousiast over de vegan optie.
Vriendelijk te woord gestaan bij vragen en aanwijzingen werden snel opgepakt. Na een dag al het lint in huis, precies zoals het gestuurde voorbeeld. Aan te raden bedrijf voor de geoefende en de minder ervaren ontwerpers.
Altijd goede en snelle service, we zijn erg tevreden!
Fijne klantenservice en mooie drukkwaliteit.
Goede kwaliteit en snelle levering!
goede kwaliteit en snelle levertijd
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!