De stickers zien er netjes uit en kwamen 2 dagen eerder dan verwacht. Wel jammer dat er geen update kwam van bezorg datum hierdoor was ik niet thuis.
Mijn drukwerk bleek toch niet zo optimaal als ik hoopte. Chiel dacht mee en kwam met de perfecte kwalitatieve oplossing. Dank voor het fijne meedenken!
Good quality, fast shipping, nice service
Medewerkers zijn erg behulpzaam en kwaliteit van de linten zijn perfect
Bij een vroegere bestelling was het ophangsysteem er automatisch bij, deze keer niet. Het is ook onduidelijk waar de houten ronde latjes op de voorbeeldfoto's te vinden zijn.
Snelle service en perfecte kwaliteit!
Een zeer professioneel bedrijf waarbij klantgerichtheid de focus heeft. Het resultaat: een prachtig spandoek van hoogwaardige kwaliteit waar we zeer tevreden mee zijn.
Goed mee gedacht over de bedrukking van de zwaaivlaggetjes voor ons feest.
Wij maakten een almanak voor onze studievereniging. De communicatie en de drukking is helemaal goed gegaan. Helaas waren wij niet op de hoogte van de snij en rugmarges. Hier hadden we zelf achter moeten komen. Een tip is dus om dit goed na te vragen! Verder was het een fijne samenwerking en was alles op tijd binnen!
De etiketten zijn altijd snel geleverd en zien er goed uit.
Donderdagavond 21:00 uur een spoedbestelling gedaan. Op de website kun je dan extra betalen om de levering in 1 werkdag te ontvangen. Toen ik de volgende dag belde stond er op mijn bon levering op maandag. Hierover gebeld op zaterdag en zondag leveren ze niet ik had voor 17:00 moeten bestellen. Het feestje waarvoor ik het doek had besteld was op maandagavond. Ook deze dag kwam mijn bestelling niet binnen. Wederom gebeld "mevrouw we bellen u vandaag nog terug met een oplossing". Geen gehoor. Dag erna gebeld, helaas we kunnen het niet vergoeden want het is een fout van DHL. Adverteer dan niet op je website met: "Eigen spandoeken bedrukken; scherp geprijsd én snel geleverd!" daarnaast extra kosten rekenen voor levering in 1 dag. Als ik dit had geweten had ik natuurlijk nooit dit doek nog besteld. Totaal niet klantvriendlijk en komen afspraken niet na.
Geachte klant, Het is vervelend dat u een dergelijke ervaring met ons bedrijf heeft. Ik wil graag met u in contact komen voor een gepaste oplossing waarbij een tegemoetkoming vanuit onze servicegedachte bespreekbaar is. Echter is het verhaal zoals u het schetst niet geheel correct. Voor een spoedlevering rekenen wij, net als andere aanbieders, extra kosten. Uw levering krijgt immers voorrang op andere producties. Dit is wat ons betreft een eerlijke keuze en juist een extra service. U bent zelf verantwoordelijk of u daar gebruik van maakt. Dan zitten wij net als andere e-commerce bedrijven in de knel met verzendingen. Wij krijgen uw product netjes op tijd de deur uit maar bij alle postbedrijven is capaciteit gebrek. Gevolg: de leverbetrouwbaarheid staat enorm onder druk. Iets wat wij ontzettend vervelend vinden maar helaas een landelijk probleem is. Wel vermelden wij middels een grote groene balk in uw scherm bij ieder product het volgende: LET OP: Het is momenteel enorm druk bij de bezorgdiensten! Houd er rekening mee dat je order vertraging kan oplopen en bestel op tijd. Wellicht heeft u dit gemist? Ik kom alsnog graag met u in contact voor een oplossing. U mag mailen naar [email protected] en uw ordernummer benoemen alsmede bovenstaande kwestie. Team webcare gaat u dan contacten om tot een gezamenlijke oplossing te komen.
Folding cards finishing looked professional. Printing and delivery were fast and pricing was very reasonable.
Altijd betrouwbaar, goede hulp en levering op tijd
Het lukte me niet om ansichtkaarten in het goede bestand te zetten en ik werd daar heel erg goed bij geholpen. Dank je Roos :)
Snelle levering, hoge kwaliteit, maakt waar waar het voor staat!
Contacten liepen goed, bestelling in orde en op tijd.
Na al enkele keren te hebben besteld, blijven telkens soortgelijke dingen opkomen. Lange levertijd, vele kleur - en design miscommunicatie. Uiteindelijk komt het allemaal terecht, maar veel geduld en goede controle is nodig.
Ik werd uitstekend geholpen en de opdracht is naar wens vervuld.
Fijn contact en snelle levering!
Ik had verkeerd gekeken wanneer de tassen geleverd zouden worden. Hierdoor zouden ze later binnen komen dan dat onze eindvoorstelling zou zijn. Toch hebben ze voor ons kunnen regelen dat de tassen op tijd kwamen
Formaat was een paar centimeter te kort, hebben ze voor me aangepast. Prima service!
Ben zeer te spreken over de behulpzaamheid, kennis en het geduld van de medewerkers. Heb inmiddels meerdere malen met grote tevredenheid besteld en ga dat de volgende keer zeker weer doen. Een echte aanrader!
De leporello ziet er goed uit! helaas was het niet mogelijk om een sample/proef versie van te voren te ontvangen.
Mijn drukwerk werd sneller geleverd dan gepland en aanpassingen konden nog op het laatste moment worden doorgevoerd. Heel fijn.
Er waren wat probleempje gedurende de levering, maar dit hebben ze prima opgelost.
Originele beoordeling
Mijn pakket niet op de afgesproken dag ontvangen ook geen bericht over vertraging. Dus nog niks ontvangen. Na een telefoontje dacht ik, hmm ik ben wel eens vriendelijker aangesproken. Na een mail dat ik een tweede order wilde plaatsen, helemaal geen respons gehad. Dus niet erg handig wel een review onderzoek te sturen.. ;-)
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!