Matig

Ik heb online een bestelling gedaan, zelf de foto ge-upload en in een cirkel moeten plaatsen. Ik weet dat het mijn verantwoordelijkheid is, maar uiteindelijk had ik het plaatje niet goed gecentreerd. Wat pas zichtbaar was na het leveren van de bestelling. Maar dit hebben ze moeten zien en een simpel mailtje of belletje had het opgelost. Waardoor ik uiteindelijk niet tevreden ben over het eindresultaat. Jammer

• Beschrijf uw ervaring met Ronde Stickers N.v.t.
  • Zou u Ronde Stickers aanbevelen? Nee

Super!!

Ik ben niet zo technisch, dus dat ontwerpen was een drama. Ik wilde ons logo op een bootvlag, maar het lukt me maar niet. Na wat emailtjes heen en weer heb ik een prachtige vlag met ons logo laten drukken. En uiteindelijk heeft Drukbedrijf de opmaak overgenomen en daarmee een grote frustratie weggehaald. Ontzettend bedankt! Ik kan ze van harte aanbevelen.

• Beschrijf uw ervaring met Bootvlaggen N.v.t.
  • Zou u Bootvlaggen aanbevelen? Ja

Uiteindelijk een mooi product ontvangen maar dat had wat voeten in de aarde.

Op 4 mei 2023 heb ik bij Drukbedrijf mijn bestelling geplaatst voor ringbanden en notitieblokken. De gewenste specificaties zijn duidelijk doorgegeven inclusief beeldmateriaal. Er is zelfs een voorbeeld (foto + opmaak) aangeleverd hoe het geheel eruit moest komen te zien. Op 24-5 was de bestelling dan eindelijk definitief. levering was 3 weken later en niet op de afgesproken datum. In de tussentijd heb ik van de medewerker 4 maal een mail gekregen met daarin volledig onnodige vragen qua specificaties en opmaak. Had de medewerker alles goed gelezen was de bestelling stukken efficiënter (voor mij én Drukbedrijf) verlopen. De waardering voor de kwaliteit van het materiaal: 5* Prijs Kwaliteit: 5* De gang van zaken en de professionaliteit bij de medewerker waar ik mee te maken heb gehad: 1* voor de moeite.

• Beschrijf uw ervaring met Ringbanden prima kwaliteit
  • Zou u Ringbanden aanbevelen? Ja

super service en goede kwaliteit

Mijn eerste bestelling was een beetje onwennig, omdat ik bij andere drukbedrijven gebruik kan maken van een online ontwerp systeem. Dat is hier helaas niet het geval, waardoor alles druk klaar (met witranden) geleverd moet worden. Gelukkig ben ik goed geholpen, waardoor zorgen uit handen werden genomen. Producten zijn snel geleverd en dan zeer goede kwaliteit. Vooral de kaarten van olifantenpoep maken indruk op onze klanten

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten Mooie kwaliteit van een bijzondere grondstof
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

geen gezeur, gewoon goed werk.

Het mooiste compliment dat je kunt krijgen, is dat van een blije opdrachtgever... Dank je Roos / Drukbedrijf voor jullie begeleiding naar een mooi resultaat, ik heb geen enkele reden om mijn werk elders te laten uitvoeren!

• Beschrijf uw ervaring met Autostickers top!
  • Zou u Autostickers aanbevelen? Ja

Veel heen en weer

We hebben heel wat contact gehad maar uiteindelijk een mooi resultaat gekregen Dankjewel Roos voor je inzet

• Beschrijf uw ervaring met Trouwkaarten N.v.t.
  • Zou u Trouwkaarten aanbevelen? Ja

fantastisch werk geleverd!!

Ik kwam aanvankelijk met een zelf in elkaar geknutseld ontwerp voor een reclame annex visite kaart met de vraag om wat tekst te verwijderen die ik niet weg kreeg. Dat was geen enkel probleem, gratis service. Uiteindelijk is in overleg het hele ontwerp opnieuw gemaakt en veel mooier geworden. Heel blij mee. Iik ben nogal een pietje precies en heb overal een mening over, maar de onwerper bleef geduldig het ontwerp steeds meer naar mijn zin maken. Tot het uiteindelijk perfect was. Niet alle tijd berekend dus ben wel gematst. Mijn volgende drukwerk gaat weer naar Drukbedrijf dat is zeker.

• Beschrijf uw ervaring met Kaarten vierkant de kaarten moesten exact 10.5 vierkant worden, maar ook kaarten nodig in een iets kleiner dan A5 formaat, het onwerp is in twee varianten gemaakt zodat het op beide formaten vierkant en rechthoek mooi uitkomt.
  • Zou u Kaarten vierkant aanbevelen? Ja

Ons vast drukbedrijf

Na het testen van verschillende drukbedrijven, is Drukbedrijf de enige van wie we echt blij zijn. De prijs is goed, de kwaliteit is top en de service is Excellent. Ik ben fan van de kwaliteit van de producten die we bestellen. De kleuren komen precies uit zoals het moet. Overlaatst minste ik grondpinnen voor mijn beachvlaggen, na een mailtje had ik de pinnen 1 dag later. Gewoon TOP service.

• Beschrijf uw ervaring met Beachflags precies wat het moet zijn
  • Zou u Beachflags aanbevelen? Ja

snel en goed!

Het enige bedrijf wat niet alleen zégt 'vandaag besteld morgen in huis' maar dat ook echt waarmaakt. Geen kleine lettertjes of verborgen extra kosten. Het spandoek was perfect, heel blij mee!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken printkwaliteit mag iets scherper maar misschien lag het aan mijn bestandsformaat
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

customer obsession to the bone

I cannot recommend enough this company who has saved me on a late request. They went beyond anything to be able to acomodate our request and managed to help us to get our delivery - a very fast delivery - to make sure we could have our banner there in time. Customer service has been very fast in responding and so helpful to help us with the urgent request. Very very pleased with them and their customer centricity!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 top & speedy
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Afspraak is afspraak voor drukbedrijf en dat tegen laagste prijs

Supersnel geleverd, goede kwaliteit en tegen ongekende prijs. Niet te kloppen combinatie!

• Beschrijf uw ervaring met Flyers perfect
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Super geholpen!

Chiel van drukbedrijf heeft mij enorm goed geholpen. Zo fijn als mensen meedenken en niet klakkeloos iets afdrukken. Dankzij het goede contact hebben we nu de trouwkaart zoals wij die graag hebben en kan ik t thuis mooi af gaan werken.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Precies zoals beschreven.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol Top
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Zeer tevreden over service en product!

Fijn bedrijf! Uitstekende service en prachtige producten, incluis bedrukking.

• Beschrijf uw ervaring met Linten Prachtig en geheel conform verwachting
  • Zou u Linten aanbevelen? Ja

Snelle levering, goedkoop, wat ook wel resulteert in de kwaliteit. Maar perfect voor snelle klussen,

• Beschrijf uw ervaring met Posters Levering via de post was perfect, maar omdat de doos voor de a4 posters toch wat krap is zijn alle hoekjes beschadigd. Misschien is het een idee om in de toekomst de hoeken van de posters te beschermen. Ik heb nu posters waarvan de hoekjes gekreukt zijn.
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Snel, prima kwaliteit, fijn e service , dus gewoon doen!

IK ben prettig geholpen, want had niet alle kennis om het perfect aan te leveren, maar door de fijn en attente begeleiding is alles voor elkaar gekomen en hebben wij met meerdere winkeliers een mooi promotie

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed resultaat

Geweldig geholpen door Esmee

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten N.v.t.
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Zeer klantgerichte leverancier!

Goede kwaliteit en uitstekende klantenservice

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.

Goed!

Fijne telefonische service en snelle en nette afhandeling!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed!

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Ook nadat de bestelling niet compleet was , het super opgelost, kwaliteit druk werk goed

• Beschrijf uw ervaring met Bouwhekdoek N.v.t.
  • Zou u Bouwhekdoek aanbevelen? Ja

Heldere en snelle communicatie

Heldere communicatie

• Beschrijf uw ervaring met Kartonnen bekers Heldere communicatie
  • Zou u Kartonnen bekers aanbevelen? Ja

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Goede service, snelle levering
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Fantastische service

Mijn drukbestand voor ronde stickers was niet goed. Het is binnen de kortste keren aangepast en de stickers lagen in de bus voor ik het wist! Dank je wel Drukbedrijf

• Beschrijf uw ervaring met Ronde Stickers Mooi product, netjes afgewerkt, snel geleverd
  • Zou u Ronde Stickers aanbevelen? Ja

Hebben goede oplossing gegeven

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Goede service en advies

Goede service. Goede advies en ondersteuning. Binnen de gestelde geleverd!

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner Goede advies en ondersteuning.
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!