Verschillende artikelen besteld, alles werd sneller geleverd dan gepland en was mooi afgewerkt.
Beste Sunny, Wat goed dat jouw bestelling sneller werd geleverd dan gepland en dat het product helemaal naar wens is. Wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling ! Hartelijke groet, Team Webcare
Mijn QRcode is perfect afgedrukt op een mooi stukje foambord wat wij kunnen gebruiken. Ik heb geen andere opmerkingen dan dat we helemaal tevreden zijn. Ook netjes op tijd geleverd.
Beste Iorena, Wat fijn dat je zo positief bent over je ervaring met Drukbedrijf en dat je tevreden bent met het product. Hartelijke groet, Team Webcare
We werken al enige jaren met Drukbedrijf.nl en zijn zeer tevreden! De medewerkers denken altijd met je mee en wanneer je hulp nodig bent, staan ze voor je klaar! Snel en goed zijn in dit geval the “Magic Words”!
Beste Diana, Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij wensen jou veel plezier met jouw bestellling! Hartelijke groet, Team Webcare
Prima ervaring, supersnel, goede prijs en heel fijn bedrijf / website om je wensen te laten uitvoeren. Zeker aan te raden.
Beste Frank, Bedankt voor jouw positieve woorden en beoordeling. Daar worden wij blij van! Wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team Webcare
Aardige mensen die snel reageren. Ik had een issue met het bestelsysteem (had niet door dat ik 2 losse banners moest aanvragen als ik verschillende designs wilde uploaden) en dit werd snel en efficient opgelost door meedenkende servicemedewerkers. De banners zijn goed ontvangen, zien er tiptop uit. Kwaliteit is hoog.
Beste Monique, Wat fijn dat je zo positief bent over je ervaring met Drukbedrijf. We wensen je veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team Webcare
Uitstekend geholpen en heel goed advies, ze wezen ons ook nog op een paar fouten. En daarbij uitstekende kwaliteit geleverd! Wij kunnen drukbedrijf zeker aanbevelen.
Beste Carlo, Leuk om te horen dat je positief bent over je ervaring met Drukbedrijf. Wij begeleiden jou graag bij het aanleveren van de juiste bestanden zodat jij het product ontvangt dat jij voor ogen hebt. Wat fijn dat je hier zo goed mee geholpen bent. We wensen je veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team Webcare
Joris is always a great help with our orders - always quick to reply, kind, and fine with communicating in English. The products are high quality, and always match our files.
Hi Jessica, Thank you very much for this nice review! We are happy you had such a great experience with Drukbedrijf. Team Webcare
Ik bestel regelmatig bij Drukbedrijf (en voorheen bij Drukhetnu), zowel privé als zakelijk. ▪️Levertijden worden nagekomen ▪️Drukwerk is netjes verpakt ▪️Kwaliteit van het drukwerk is goed ▪️De prijzen zijn redelijk Ik ben een heel tevreden klant
Goedemorgen, Wat fijn dat je zo positief bent over je ervaring met Drukbedrijf. We wensen je veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team Webcare
Niet duur maar bestelling twee dagen te laat binnen en ronde stickers in een viezig zakje met zwarte stofjes opgestuurd. Klantenservice wel behulpzaam toen ik vroeg waar mijn bestelling bleef, maar blijft een feit dat hij twee dagen later binnenkwam waardoor we een deadline misten.
Goede en snelle service, fijne medewerkers die met je mee denken.
Ik ben 2 dagen bezig geweest met Drukbedrijf omdat de kwaliteit van mijn bestanden blijkbaar onvoldoende waren. In eerste instantie fijn dat ze me hierbij hielpen maar als er elke dag een andere afbeelding, logo oid niet goed is dan heb je het drukwerk niet optijd binnen. Na 2 dagen heb ik het maar geannuleerd. Ik wilde gewoon wat simpele A4's printen en blijkbaar liggen de eisen hier op professioneel niveau waardoor je beter niet als gewone klein zakelijke klant of consument hier moet bestellen. Zeker niet als het enige spoed heeft.
Goedemiddag Mark, Fijn dat we even telefonisch contact hebben gehad, Nogmaals, erg vervelend dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We hadden het graag met je goed gemaakt, maar helaas heb je hier geen interesse in. Hartelijke groet, Team Webcare
Mooindrukwerk, goede service en snelle levering
Goedemiddag Ko, Wat fijn dat je zo blij bent met onze service. Daar worden wij ook weer blij van! Veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team Webcare
Dank jullie wel
Goedemiddag Ozo, Bedankt voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team Webcare
Tijdens het bestellen had ik de verkeerde keuze gemaakt, gelukkig keken de medewerkers mee en hebben ze mijn fout hersteld! Super bedankt :D
Goedemiddag, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Wij denken graag mee met onze klanten zodat we samen tot een mooi eindproduct komen. Veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team Webcare
Prima drukkwaliteit en makkelijk om te bestellen. Service is alleen erg matig, er wordt niet meegedacht in oplossingen, verkeerd geadviseerd of je krijgt geen reactie.
Mijn eerste ervaring met Drukbedrijf is erg prettig verlopen. Met betrekking tot mijn wens om posters te drukken ter promotie van een evenement werd goed meegedacht. Het is duidelijk dat dit bedrijf expertise en slagvaardigheid aan boord heeft. Door mee te denken was ik snel voorzien van het optimale product (zelf had ik waarschijnlijk niet het juiste product gekozen). Ik weet wel waar ik naar toe moet voor de volgende printopdracht: Anneloes van Drukbedrijf!
Beste Remco, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team Webcare
Zeer prettige ervaring met een snelle service. Correct op tijd gelerverd.
Beste Gerrit, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat u tevreden met ons bent. Hartelijke groet, Team Webcare
Meerdere bestellingen werden netjes geleverd en de kwaliteit is uitmuntend. Levering is echt absurd snel. Soms al na een dag.
Beste Theo, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Wij zijn blij dat wij je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Webcare
Mooie kaarten, goede kwaliteit en snelle reactie en ondersteuning
Goedemorgen Wendy, Dankjewel voor je fijne bericht en wij zijn blij dat wij je goed hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Goede service, snelle reactie en levering.
Goedemiddag Nathalie, Dankjewel voor je bericht Wij zijn blij dat wij jou goed hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
prima kwaliteit
Goedemiddag Anton, Dankjewel voor je fijne bericht en fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Wij wensen je er veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Webcare
erg blij met het resultaat, het werk is op een professionele manier uitgevoerd .
Goedemiddag Riccardo, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling, wij wensen je er veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Prima service. De print op de vlag kreeg ik niet in het goede formaat. Drukbedrijf heeft mij daar bij geholpen.
Goedemiddag Henno, Fijn om te horen dat je tevreden bent met het geleverde resultaat en blij dat wij je goed hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Ik heb een zeer positieve ervaring met drukbedrijf. De medewerkers denken goed in mogelijkheden en helpen je mee met aanlevering van bestanden. Top service!
Goedemiddag Jeffrey, Dankjewel voor je fijne bericht. We zijn blij dat we je god hebben kunnen helpen. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Melding gemaakt dat ik de producten niet heb ontvangen sturen ze 2 dagen later een track en trace code op waaruit blijkt dat ze naar het oude adres van 4 jaar terug hadden verzonden ipv naar het door mij opgegeven afleveradres. Drukbedrijf beweert steevast dat het correct is afgeleverd en ziet niet in dat ze bij het verkeerde adres zijn. Inmiddels is het evenement waarvoor ik de producten nodig had al voorbij en de producten zijn nog altijd niet bij mij afgeleverd. Enige compensatie is 15% korting op een volgende aankoop, alsof ik na deze debacle nog ooit iets bij ze af ga nemen.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!