Uploaden van ontwerp lukte niet, maar werd bij telefonisch contact direct voor mij goed opgelost. De kaartjes op compostpapier zien er mooi uit. Prima product voor mooie prijs.
Zelf had ik geen idee wat voor een afmetingen en materiaal ik moest hebben, hierin werd ik vakkundig geadviseerd. De levering kwam zelfs nog twee dagen eerder dan verwacht, super mooi geworden!
Had snel een aantal brochures nodig. En het drukwerk was prima en de levertijd ook. precies zoals ze hadden beloofd
Meegedacht, erg fijn!
Helaas drukwerk voor een klant besteld, zou maandag arriveren, maar totaal geen update en geen track en trace. Dan maar dinsdag bellen. Hierop zou het nog komen. Nu zijn we weer dagen verder en geen update en geen drukwerk. Mailen heeft geen zin hebben ze twee keer niet op gereageerd. Helaas.
Goedemiddag Rida, Erg vervelend dat de communicatie zo stroef is verlopen. Gezien onze prettige samenwerking in het verleden kijken we alsnog graag samen met u naar een oplossing. Graag komt een accountmanager met u in contact om eventuele plooien glad te trekken. We hebben dit overigens al wel meermaals geprobeerd. Voor uw misgelopen order is een credit aangemaakt . Met vriendelijke groet, Team webcare
Heb via Drukbedrijf een zeil met spoed besteld om voor een werksessie te gebruiken. Het zeil zou op donderdag worden geleverd. Op vrijdagmiddag had ik nog steeds niets ontvangen, terwijl ik het die maandag nodig had. Ik ben zelf erachteraan gaan bellen, maar de medewerker gaf aan dat het 'ergens' bij het postbedrijf lag en dat hij erachteraan zou gaan. Ik heb benadrukt dat ik het écht maandag nodig had, en heb zelf tweemaal terug moeten bellen. Tegen het einde van de vrijdagmiddag ben ik zelf maar met het betreffende postbedrijf gaan bellen. Daar heeft iemand mij uiteindelijk hartstikke goed geholpen en is er een koerier op zaterdag nog gekomen, waardoor ik het zeil op tijd had. Helaas heb ik niets meer gehoord van Drukbedrijf over de betreffende bestelling, behalve dit verzoek voor een review dan...
Goedemiddag Koen, Dit had absoluut niet op deze manier mogen gebeuren. Ik heb dit intern besproken met de ordermanager van je bestelling. Deze collega was op de betreffende vrijdag ziek, maar dit had zeker overgedragen moeten worden aan een andere collega. Dan waren we hier achteraan gegaan en hadden we naar een oplossing gezocht. Graag komen wij alsnog met jou in contact om samen tot een gepaste oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Mooie prijs, eerst voor mij onduidelijk over de eisen van mijn bestand, maar met hulp van de klantenservice (dank aan Esmee) is het uiteindelijk goedgekomen en heb ik kwalitatieve stickers ontvangen.
Twee dagen voordat mijn product (bedrukte dozen) geleverd moest worden, kreeg ik bericht dat het product niet leverbaar was en dat er geen alternatief was. Er werd niet meegedacht over een oplossing. De uiteindelijke uitkomst was een stuk duurder product. Zeer ontevreden met deze service.
Goedemiddag Hannah, ik kan me voorstellen dat het vervelend is wanneer een product niet meer leverbaar blijkt te zijn. Heb je voor jezelf wel een alternatief gevonden?
Snelle levering en prima resultaat
banner van goede kwaliteit en vriendelijke begeleiding
Goedemiddag Franka, Dankjewel voor je fijne reactie, dat vinden wij leuk om te horen!
Ik werd nog gebeld door Drukbedrijf omdat ze zeker wilden weten dat alles goed gecommuniceerd was, heel fijn...en eind product is top!
Goedemiddag Nadira, Dankjewel voor de terugkoppeling. We vinden het fijn dat we je konden helpen!
Ik heb bloks besteld. Snelle en zeer vriendelijke service, opmaak erg snel en de levertijd exact als afgesproken. Zeer tevreden !
Goedemiddag Petra, Dankjewel voor je fijne bericht en fijn om te horen dat je tevreden bent!
Aflevering was veel sneller dan verwacht. Het boekje ziet er mooi uit. Ik kreeg enkele malen een drukproef; tweemaal heb ik die met commentaar teruggestuurd (beide keren mijn eigen fout) en kreeg ik snel antwoord. Uiteindelijk is alles goed gekomen.
Goedemiddag Casper, Dankjewel voor je bericht! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling!
Spoedbestelling gedaan van stickers; onscherp geprint en niet gecentreerd geleverd. Stickers zijn onbruikbaar. Vervolgens hier een vraag over gesteld die 'doorgezet' is. Maar niets meer van gehoord. Gezien het een spoedbestelling was kan enige urgentie aangenomen worden.
Betaalbaar, goede service en snelle levering!
Goedemiddag Bram, fijn om te horen dat je tevreden bent!
Onlangs hebben we een banner laten maken via Drukbedrijf. Snel en in goede kwaliteit geleverd!
Goedemiddag Reyhan, dankjewel voor je fijne bericht en fijn om te horen dat je blij bent met de banner!
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!