Mooie kaartjes, na telefonisch prettig en zeer behulpzaam contact invoer probleem snel opgelost

Uploaden van ontwerp lukte niet, maar werd bij telefonisch contact direct voor mij goed opgelost. De kaartjes op compostpapier zien er mooi uit. Prima product voor mooie prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Milieuvriendelijke visitekaartjes Een mooi en milieuvriendelijk product
  • Zou u Milieuvriendelijke visitekaartjes aanbevelen? Ja

Ik werd heel snel en professioneel geholpen

Zelf had ik geen idee wat voor een afmetingen en materiaal ik moest hebben, hierin werd ik vakkundig geadviseerd. De levering kwam zelfs nog twee dagen eerder dan verwacht, super mooi geworden!

Helemaal goed en op tijd

Had snel een aantal brochures nodig. En het drukwerk was prima en de levertijd ook. precies zoals ze hadden beloofd

• Zou u Indoorbanner 18x aanbevelen? Ja

Nooit geleverd en reageert ook niet op mails meer

Helaas drukwerk voor een klant besteld, zou maandag arriveren, maar totaal geen update en geen track en trace. Dan maar dinsdag bellen. Hierop zou het nog komen. Nu zijn we weer dagen verder en geen update en geen drukwerk. Mailen heeft geen zin hebben ze twee keer niet op gereageerd. Helaas.

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes Slecht, nooit ontvangen!
  • Zou u Goedkope visitekaartjes aanbevelen? Nee

Prima zeil, slechte service

Heb via Drukbedrijf een zeil met spoed besteld om voor een werksessie te gebruiken. Het zeil zou op donderdag worden geleverd. Op vrijdagmiddag had ik nog steeds niets ontvangen, terwijl ik het die maandag nodig had. Ik ben zelf erachteraan gaan bellen, maar de medewerker gaf aan dat het 'ergens' bij het postbedrijf lag en dat hij erachteraan zou gaan. Ik heb benadrukt dat ik het écht maandag nodig had, en heb zelf tweemaal terug moeten bellen. Tegen het einde van de vrijdagmiddag ben ik zelf maar met het betreffende postbedrijf gaan bellen. Daar heeft iemand mij uiteindelijk hartstikke goed geholpen en is er een koerier op zaterdag nog gekomen, waardoor ik het zeil op tijd had. Helaas heb ik niets meer gehoord van Drukbedrijf over de betreffende bestelling, behalve dit verzoek voor een review dan...

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken goede kwaliteit, slechte service
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Nee

goede hulp, mooi product

Mooie prijs, eerst voor mij onduidelijk over de eisen van mijn bestand, maar met hulp van de klantenservice (dank aan Esmee) is het uiteindelijk goedgekomen en heb ik kwalitatieve stickers ontvangen.

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol mooi, kwalitatief, plakt perfect.
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Slechte ervaring

Twee dagen voordat mijn product (bedrukte dozen) geleverd moest worden, kreeg ik bericht dat het product niet leverbaar was en dat er geen alternatief was. Er werd niet meegedacht over een oplossing. De uiteindelijke uitkomst was een stuk duurder product. Zeer ontevreden met deze service.

• Beschrijf uw ervaring met Vinyl stickers de stickers waren erg duur, maar wel oke.
  • Zou u Vinyl stickers aanbevelen? N.v.t.

Goed prijs / kwaliteit verhouding

Snelle levering en prima resultaat

• Beschrijf uw ervaring met Wenskaarten N.v.t.
  • Zou u Wenskaarten aanbevelen? Ja

ongelooflijk snelle levering

banner van goede kwaliteit en vriendelijke begeleiding

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner gewoon top
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Mooi product, heel goed geholpen

Ik werd nog gebeld door Drukbedrijf omdat ze zeker wilden weten dat alles goed gecommuniceerd was, heel fijn...en eind product is top!

• Beschrijf uw ervaring met Textieldoeken N.v.t.
  • Zou u Textieldoeken aanbevelen? Ja

Snelle service !

Ik heb bloks besteld. Snelle en zeer vriendelijke service, opmaak erg snel en de levertijd exact als afgesproken. Zeer tevreden !

• Beschrijf uw ervaring met DTP kosten € 35,00
  • Zou u DTP kosten aanbevelen? Ja

Snelle afhandeling, mooi product, klantvriendelijk

Aflevering was veel sneller dan verwacht. Het boekje ziet er mooi uit. Ik kreeg enkele malen een drukproef; tweemaal heb ik die met commentaar teruggestuurd (beide keren mijn eigen fout) en kreeg ik snel antwoord. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

• Beschrijf uw ervaring met Softcover boeken Niet duur en mooie uitvoering
  • Zou u Softcover boeken aanbevelen? Ja

Spoedbestelling ondermaats

Spoedbestelling gedaan van stickers; onscherp geprint en niet gecentreerd geleverd. Stickers zijn onbruikbaar. Vervolgens hier een vraag over gesteld die 'doorgezet' is. Maar niets meer van gehoord. Gezien het een spoedbestelling was kan enige urgentie aangenomen worden.

• Beschrijf uw ervaring met Ronde Stickers Spoedbestelling ondermaats
  • Zou u Ronde Stickers aanbevelen? Nee

Tot nu toe uitstekend!

Betaalbaar, goede service en snelle levering!

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol N.v.t.
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Prachtig product

Onlangs hebben we een banner laten maken via Drukbedrijf. Snel en in goede kwaliteit geleverd!

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner N.v.t.
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!