Top product geleverd, goede communicatie en snelle levering.

Vlotte vindbaarheid, goede communicatie en snelle levering. We zijn uiterst tevreden en zullen zeker vaker bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Papieren verzendzakken topbedrijf!
  • Zou u Papieren verzendzakken aanbevelen? Ja

Prima geholpen

Zeker een aanrader, prima service!

• Beschrijf uw ervaring met Raamstickers Plotten kan iets beter, voor de rest prima.
  • Zou u Raamstickers aanbevelen? Ja

Zeer slechte communicatie

Ik heb een aantal keren vetvrij papier besteld bij Drukbedrijf en ben altijd tevreden geweest. Maar de afgelopen twee bestellingen zijn heel anders verlopen... Veel onduidelijkheid over aanleverspecificaties. Zeer slechte communicatie; mails over drukproeven zonder bijlagen, mails over dat mijn bestanden niet zouden kloppen, die achteraf niet van toepassing waren op mijn bestelling. Geen reactie bij navraag over de stand van zaken na al deze onduidelijkheid. Echt heel erg vervelend als het om grote geldsommen gaat en ik gewoon gerust moet zijn op het drukproces en eindresultaat. Zo ga je niet met klanten om. Laat staan alle tijd die ik erin heb moeten steken. Dit was de laatste keer dat ik Drukbedrijf inschakel. Zonde, want met het vetvrije papier is niks mis, zodra het eenmaal in huis is. Had voor nog meer opdrachtgevers bij ze willen bestellen maar dit is mij te onprofessioneel.

• Beschrijf uw ervaring met Vetvrij papier Goed spul maar onvolledige en zeer onduidelijke aanleverspecificaties
  • Zou u Vetvrij papier aanbevelen? Nee

Correct en snelle levering

Mooie stickers, ben ook telefonisch vriendelijk verder geholpen, toen bleek dat mijn verzonden bestand niet goed was. Een deel van mijn bestelling werd een dag later geleverd en ik werd hierover per mail verwittigd.

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol Zeer goed
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Snel en pro actief

Afhandelen en begeleiding in order en eventuele navragen gaan snel en soepel. Mail wordt ook snel beantwoord. Top!

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol N.v.t.
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Zeer goede service en precies volgens planning geleverd.

notitieblokken netjes recht en duidelijk gedrukt. en geleverd volgens planning. Wat een fijn bedrijf.

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken N.v.t.
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? Ja

Slechte communicatie en levering onscherpe doeken

Slechte communicatie in het voortraject. Na het meermaals vragen om bestandscontrole toch onscherpe doeken geleverd gekregen. Vervolgens geen service om dit op tijd opgelost te krijgen, dus niet de goede materialen beschikbaar voor onze beursdeelname (wat de basis was van onze standinrichting). Vervolgens zou er een herdruk plaatsvinden met bestandscontrole en horen we dagen niets. We hebben nog steeds niet de juiste materialen in huis. Zo behoud je geen nieuwe klanten!

• Beschrijf uw ervaring met Bannerbow N.v.t.
  • Zou u Bannerbow aanbevelen? N.v.t.

Product is prima, maar afspraak is niet nagekomen

De aangeleverde vlag ziet er goed uit, helaas was niet de bijbehorende watertank meegeleverd. Na telefonisch contact was afgesproken dat we een update zouden krijgen of deze nog tijdig nageleverd kon worden. Niets meer gehoord of ontvangen dus de vlagen niet kunnen gebruiken waarvoor ze bedoeld waren.

• Beschrijf uw ervaring met Beachflags N.v.t.
  • Zou u Beachflags aanbevelen? N.v.t.

Prima drukwerk, goede service

Drukbedrijf levert snel kwalitatief drukwerk. Klantenservice en advies zijn goed.

• Beschrijf uw ervaring met Foambord N.v.t.
  • Zou u Foambord aanbevelen? Ja

Snelle service, mooi resultaat

Zorgvuldige service met bestand checken en snelle levering met erg mooi resultaat.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Mooi spandoek
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit

Had menukaarten bij ze laten drukken ben er erg tevreden over! Goede kwaliteit, snelle service en ook klantvriendelijkheid scoren ze niet laag op! Zeker een aanrader.

• Beschrijf uw ervaring met Menukaarten Super
  • Zou u Menukaarten aanbevelen? Ja

2 keer eerste pagina gedrukt

• Beschrijf uw ervaring met Groeipapier flyers Levering was volgens aangegeven levertijd, drukken zag er prima uit. Helaas was 2 keer de eerste pagina van de pdf gedrukt ipv de voor- en achterkant. Ik denk een incident, maar wel een hele vervelende.
  • Zou u Groeipapier flyers aanbevelen? Ja

Beschadigd afgeleverd

Poster besteld, deze zat los in een doos ipv een koker en was dus beschadigd. Uiteindelijk met spoed ergens anders moeten laten drukken. Erg jammer.

• Beschrijf uw ervaring met Posters 50 x 70 Slecht
  • Zou u Posters 50 x 70 aanbevelen? Nee

Ruimte voor verbetering in service

Kwaliteit is meer dan uitstekend. De communicatie ronduit slecht. Telefonisch pas na een paar dagen bereikbaar. Geen reactie op chat en mail. De aangegeven leverdatum werd niet gehaald (vier dagen later). De review aanvraag was dagen eerder dan de levering... Gelieve eerlijker te zijn qua levertijden en of duidelijk alternatieven voor snellere levering aan te bieden.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Vakwerk!
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Positieve ervaringen.

Een dikke duim omhoog voor jullie bedrijf. In korte tijd al ongeveer 10 orders geplaatst. Over kwaliteit en prijs niets te klagen. Levering op tijd. Onze enige wens is de afstand tussen de etiketten (bij de etiketten op rol) zelf te kunnen bepalen. Succes met jullie bedrijf.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol goed
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Behulpzaam

Er word perfect mee gedacht aan een juiste oplossing voor al onze vragen. Snelle service product gerelateerd.

• Beschrijf uw ervaring met Drinkflessen Prima.
  • Zou u Drinkflessen aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering tegen een redelijke prijs

Ik heb een canvas doek met ophangsysteem/frame besteld. Deze kwam lekker snel binnen en de kwalitatief echt prima te noemen. Ik was wel een beetje verrast door het feit dat de buizen voor het frame de volle lengte waren (3m in mijn geval), terwijl ik eigenlijk een meer modulair systeem had verwacht (meer 'portable' zeg maar). Dat kan wellicht iets duidelijker omschreven worden in de productinfo. Een ander praktisch puntje is dat er blijkbaar een limiet staat op hoe groot de bestanden mogen zijn die je aanlevert via de upload link, maar wat die limiet is staat niet vermeld. Mijn uploads mislukte dus en ik moest via een andere weg mijn bestanden bij ze zien te krijgen. Het is goedgekomen, maar maakte voor wat extra roompslomp.

• Beschrijf uw ervaring met Zelfstaand frame Heel stevig, maar zou fijn zijn geweest als het wat modulairder was.
  • Zou u Zelfstaand frame aanbevelen? Ja

echte professionals

kioskvlaggen besteld , het bestand werd netjes aangepast , in overleg , erg tevreden hierover , ik heb hier namelijk geen verstand van , en Drukbedrijf juist wel ! ook de rest van reclame en promotiemateriaal bij Drukbedrijf besteld . Ga zo door o.a. Leo en Romy!

• Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag mooi product zoals afgesproken.
  • Zou u Kioskvlag aanbevelen? Ja

Super mooi product

Wij hebben kaartjes besteld voor 30 seconds en die waren heel mooi gemaakt en zeer snel geleverd. Top!

• Beschrijf uw ervaring met 30 seconds kaartjes N.v.t.
  • Zou u 30 seconds kaartjes aanbevelen? Ja

Mooie kaartje en snelle service

Het drukwerk is makkelijk online te bestellen, en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed, met snelle en goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame visitekaartjes N.v.t.
  • Zou u Duurzame visitekaartjes aanbevelen? Ja

Logo was niet duidelijk geprint op lint

De logo kwam niet goed tot zijn uiting op de lint. Na overleg met het bedrijf, hebben ze ons een andere alternatief aangeboden zodat we alsnog onze doel kunnen behalen.

• Beschrijf uw ervaring met Linten Nog niet gebruikt
  • Zou u Linten aanbevelen? N.v.t.

snelle service en goede hulp

Ik had een fout gemaakt met aanleveren maar ben meteen goed geholpen. Het drukwerk was er sneller dan was aangegeven, mooi gedrukt.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten mooi en snel gedrukt!
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Ik ben goed geholpen door Joris.

Snelle afhandeling en antwoord op al mijn vragen.

• Beschrijf uw ervaring met Plastic cards N.v.t.
  • Zou u Plastic cards aanbevelen? Ja

ziet er super uit

top!

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope posters goed
  • Zou u Goedkope posters aanbevelen? Ja

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken N.v.t.
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!