Supersnel en stevig verzonden!

Goede service!

• Beschrijf uw ervaring met Textieldoeken N.v.t.
  • Zou u Textieldoeken aanbevelen? Ja

Levering volgens verwachting

Drukbedrijf levert vaak volgens verwachting en op tijd. En als er iets is, dan hoor je het op tijd.

• Beschrijf uw ervaring met Logo stickers N.v.t.
  • Zou u Logo stickers aanbevelen? Ja

Mooie banner en snel geregeld

Mooie snelle levering en goed product

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner N.v.t.
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Shirtjes voor mijn vriendengroep

Ik ben erg blij met de shirtjes zijn mooi bedrukt en shirtjes zijn van goeie kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Stanley / Stella T-shirts Goeie kwaliteit
  • Zou u Stanley / Stella T-shirts aanbevelen? Ja

Duidelijk en snel

Duidelijke en snelle communicatie. Proefdruk voor ringband via drukbedrijf laten maken en ook prettige manier van communiceren. Levering en eindresultaat ook zoals we verwacht hadden.

• Beschrijf uw ervaring met Ringbanden N.v.t.
  • Zou u Ringbanden aanbevelen? Ja

snelle service

Mooie etiketten op rol. Enige minpuntje is dat bestanden uploaden via de site niet lukt, http error.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol N.v.t.
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Snel handelen en goede communicatie

Ik kon snel bestellen bij hele vriendelijke medewerkers en alles was goed geregeld

• Beschrijf uw ervaring met Forexbord Zoals gewenst
  • Zou u Forexbord aanbevelen? Ja

Mooie verpakking

Tevreden over de verpakkingen en sneller geleverd dan verwacht.

• Beschrijf uw ervaring met Flesverpakkingen N.v.t.
  • Zou u Flesverpakkingen aanbevelen? Ja

Zeer blij verrast met zorgvuldig mooi drukwerk

Soms word je meer blij van iets onverwachts. Het drukwerk ziet er tip top uit. Service tiptop

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Zie hierboven
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Communicatie kan beter

Stickers zelf zijn goed, service aan de andere kant niet. We hebben bij Drukbedrijf iemand ingehuurd om de stickers te komen plakken omdat we er zelf geen ervaring mee hebben. Deze 'plakker' heeft de stickers verkeerd om geplakt en Drukbedrijf probeerde ons zelf voor de kosten op te laten draaien. Onder het mom van 'het is een derde partij en je had zelf op moeten letten'. Uiteindelijk moesten we wel voor het nogmaals plakken betalen en kregen we de stickers. Manier van communiceren was niet netjes.

• Beschrijf uw ervaring met Montage raamstickers Netjes geplakt, uitsnedes bij de deur ook erg netjes.
  • Zou u Montage raamstickers aanbevelen? Ja

Kwalitatief goede banner

Banner was kwalitatief goed gedrukt, goed verpakt en op tijd verzonden.

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner N.v.t.
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Een probleem met het drukwerk niet opgelost

Na overleg met een medewerker heb ik voor doordruksets twee bestanden aangeleverd (althans dat dacht ik): een voor de full color eerste vel en een enkel kleurige voor de doorslag. Blijkbaar kan ee maar een bestand geupload worden, zodat mijn kleuren-voorkant vervangen is door het tweede bestand. Gevolg: zowel eerste vel als doorslag in zwart wit. Ik vind dat als ik betaal voor een kleurendruk en er wordt alleen een zwart-wit bestand aangeleverd, dat er wel een belletje mag gaan rinkelen. Reactie was vriendelijk maar er werd geen oplossing of ook maar een handreiking geboden. Teleurstellend.

• Beschrijf uw ervaring met Doordruksets Zie hierboven
  • Zou u Doordruksets aanbevelen? Nee

Zoals je hoopt dat het gaat!

Vlekkeloze bestelprocedure en dito levering!

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Kwaliteit zoals verwacht
  • Zou u Flyers aanbevelen? N.v.t.

Snelle reactie via de chat en mooi produkt

Erg fijn dat je snelle reactie krijgt op vragen. de levering was snel en erg tevreden over het resultaat.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken top
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Snelle service, website redelijk makkelijk mee te werken.

Was al poosje geleden dat ik wat via drukbedrijf had besteld en blij verrast dat het een stuk makkelijker is geworden om via de website ontwerpen aan te leveren. Maar er blijft toch altijd ergens onduidelijkheid. Uiteindelijk hartstikke goed product ontvangen en ook snel. Ik ben tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Goed
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Werkt makkelijk en mooie kwaliteit

De site werkt erg gemakkelijk, mijn bestelling plaatsen ging helemaal prima! De poster is van fantastische kwaliteit. Echt een aanrader als je zoekt naar mooi drukwerk!

• Beschrijf uw ervaring met Poster op maat Prachtige kwaliteit
  • Zou u Poster op maat aanbevelen? Ja

Goede sparringpartner

Drukbedrijf is een goede sparringpartner voor producties. Reageren vrijwel altijd op mijn vragen etc. Denken graag met je mee mbt specificaties of mogelijkheid. En leveren mooi en kwaliteit goed werk.

• Beschrijf uw ervaring met Airtex N.v.t.
  • Zou u Airtex aanbevelen? N.v.t.

Snel en goed geregeld!

Ik was op zoek naar betaalbare ringbanden waardoor ik bij Drukbedrijf uitkwam. Ze zijn niet alleen betaalbaar, ze zien er ook goed uit, de print is scherp en ze waren ook nog eens eerder geleverd dan gepland!

• Beschrijf uw ervaring met Ringbanden Aanrader
  • Zou u Ringbanden aanbevelen? Ja

Niets ontvangen

Als ik naar mijn order kijk ius het briefpapier op 22.7.2022 ontvangen, maar heb tot op heden 27.7.2022 helemaal niets ontvangen. Al twee maal telefonisch gereageerd en twee maal per mail. Heb tot op hedsen nog niets gehoord.

• Beschrijf uw ervaring met Briefpapier Sparen voor pensioen
  • Zou u Briefpapier aanbevelen? Nee

super

snel en goede kwaliteit, kom vaker bij jullie terug

• Beschrijf uw ervaring met Bouwhekdoek N.v.t.
  • Zou u Bouwhekdoek aanbevelen? Ja

Boven verwachting!!

Het is mij niet gelukt om de foto in pdf-formaat goed aan te leveren. Uiteindelijk geen probleem en goed afgedrukt.

• Beschrijf uw ervaring met Muurframe Past allemaal goed en degelijke materiaal
  • Zou u Muurframe aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en fijne service met het inleveren van de bestanden!

Binnen 3 dagen waren de beachflags binnen en we zijn goed geholpen toen de bestanden niet helemaal goed waren!

• Beschrijf uw ervaring met Beachflags Goede service en kwaliteit
  • Zou u Beachflags aanbevelen? Ja

Méér dan tevreden!

Snelle service, goede service en een top product! Bedankt! :)

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken N.v.t.

Geboortekaartjes binnen 1 dag geleverd

Zelf een geboortekaartje ontworpen en snel geschakeld met Drukbedrijf. De enveloppen kon ik al eerder bestellen om dit te schrijven, en de geboortekaartjes had ik de volgende dag al in huis.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten N.v.t.
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Snel en behulpzaam

Veel woorden heb ik hier niet voor nodig. Vriendelijk Behulpzaam Snelle levering Product precies zoals we het voor ogen hadden.

• Beschrijf uw ervaring met Wobblers Goede kwaliteit
  • Zou u Wobblers aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!