We hadden met enige spoed enkele spandoeken nodig. Tijdens het bestellen aangegeven dat we een ochtendlevering wilde ontvangen. Om onduidelijke reden kwam DHL pas laat in de middag om het pakket af te levern. Vanwege de spoed, hebben we rond de middag contact gezocht met Drukbedrijf. De vriendelijke ordermanager heeft uitgezocht wat er aan de hand is en de transporteur aangesproken. De extra in rekening gebrachte 15 euro voor de ochtendlevering werden gecrediteerd. De geleverde producten waren kwalitatief goed verzorgd! Kortom, wat een service!
Hi J, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de oplossing omtrent het probleem met de levering. Wij doen altijd ons uiterste best om een goede service te verlenen!
Goede en duidelijke website en service. Iedereen kan zonder veel moeite zijn-haar product bestellen.
Hi Inge, Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je geen problemen heb gehad met de website en service van Drukbedrijf.
Prima spandoek ontvangen, communicatie top.
Hi Jeroen, Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je tevreden bent met de communicatie met Drukbedrijf. en het bedrukte spandoek.
Wij bestellen hier regelmatig flyers en notitieblokken en ze zijn altijd van een goede kwaliteit, snel (vaak sneller) in huis en voor een goede prijs die vaak net iets lager uitvalt dan de concurrent.
Hi Marja, Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en regelmatig besteld. Wij doen ons best om de prijzen zo scherp mogelijk te houden!
Snelle levering van de artikelen, duidelijk en snelle support via de telefoon en goed contact met de klantenservice. Reactietijd van e-mails is ook naar behoren en wanneer er problemen worden deze over het algemeen snel opgelost. Prettige leverancier met goede producten.
Hi J., Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levertijden en klantenservice van Drukbedrijf.
Makkelijk te gebruiken website, Goede en snelle afronding van het project, Accurate verzending in goede verpakking. Drukwerk voldoet geheel aan de verwachting.
Hi Ilan, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de website en het uiteindelijke product.
Fijne service, maar wij hebben sommige enveloppen vuil ontvangen.
Hi Elkan, Wat vervelend om te horen dat sommige enveloppen vuil ontvangen zijn. We zullen hier volgende keer extra op letten. Mocht er een keer iets zijn mag je altijd contact opnemen met jouw persoonlijke ordermanager Esmee.
Helemaal top
Hi, Bedankt voor de goede beoordeling!
Ik bestel altijd graag bij jullie. Fijne website en snelle levering. ook de service/medewerkers staan altijd snel paraat. Enige puntje waar ik tegenaan loop is de adressering / e-mail adressen wanneer deze afwijken van factuurgegevens. Maar door het contact met jullie medewerkers lost alles altijd wel weer op!
Hi Brenda, Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het contact met ons.
Altijd snelle service en top kwaliteit
Hi Jay, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit.
Denken mee en snelle aanpassingen en levering
Hi Bart, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze service en levering.
Perfecte service, beste kwaliteit
Hi, We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van Drukbedrijf.
Wij hadden snel bedrukte pennen nodig, omdat ik had verzuimd deze eerder te bestellen. De drukproef kwam heel snel en het product is echt fantastisch.
Hi Marcel, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat we je snel konden helpen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van Drukbedrijf.
Teleurstellend; levering te laat en tevens een witte rand op de flyers
Goede kwaliteit
Hi, Bedankt voor je positieve review!
Ik heb een bestelling gedaan voor een A2 formaat Dibond bord, en werd goed geholpen door de klantenservice bij het aanleveren van de juiste designspecifiacties. Op de afleverdag was het pakket helaas vertraagd, waardoor ik voor een beurs zonder promotiemateriaal zou zitten. Het bord lag helemaal onderop in een vrachtwagen waardoor het moeilijk was hem snel te leveren, en daarom heeft Drukbedrijf.nl besloten diezelfde avond het bord nogmaals te drukken, zodat het de volgende ochtend met spoed naar ons kantoor gebracht kon worden. Een uitstekende service en oplossingsgerichtheid, en het bord was van goede kwaliteit! Hartelijk dank!
Hi Charlotte, Bedankt voor je positieve review! We begrijpen hoe belangrijk het is om je drukwerk op tijd te ontvangen, en we zijn blij dat we dit snel voor je konden oplossen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van het bord.
Helaas was mijn bestelling niet goed aangekomen en kreeg ik het drukwerk van een andere klant. De "fout" werd snel gecorrigeerd en en volgende dag kreeg ik het juiste drukwerk op de deurmat. Prima opgepakt!
Snellel levering en fijne klantenservice
Hi Anouk, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en klantenservice.
Alles werd vroegtijdig geleverd en goed ingepakt. Alles is zoals de verwachtingen
Hi Marie, Fijn om te horen dat de service aan je verwachtingen voldeed!
Tapijt met eigen logo, helemaal wat we ervan hadden verwacht.
Hi Peter, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van Drukbedrijf.
Het maken van een idee, de samenwerking met Drukbedrijf om dit mooi te maken en dan het eindresultaat die mooier is dan ik had durven hopen met een gigantisch goede levertijd........ Dit willen wij allemaal en dat is wat Drukbedrijf doet.
Hi Ton, Wat super om te horen! Bedankt voor je positieve review.
Al 5 keer besteld en blijft altijd top!
Hi, Fijn om te horen dat je tevreden bent over Drukbedrijf.
Over het algemeen zeker tevreden over de service van Drukbedrijf; snel en niet te duur. We merken wel dat er wel het eea net wat beter zou kunnen, bv het wegsnijden van witte randjes bij flyers zou net wat beter kunnen. Maar nogmaals, over het algemeen positief
Hi Johan, Bedankt voor je feedback, dit nemen wij mee!
Hoogwaardige service en een eenvoudig bestelproces.
Hi Alexander, Bedankt voor je review!
goede service en tevens kwaliteit!
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!