Alles precies naar wens

Vanaf de bestelling tot aan de bezorging is alles precies naar wens verlopen.

• Beschrijf uw ervaring met X-banner Goed
  • Zou u X-banner aanbevelen? Ja

Zeer blij en ik blijf klant

• Beschrijf uw ervaring met Kranten Geweldig
  • Zou u Kranten aanbevelen? Ja

Geweldige ervaring!

Ik bestel regelmatig mijn drukwerk bij Drukbedrijf. Deze keer had ik 2 enorme banners nodig met een metalen frame er omheen. Dit had ik met spoed nodig in daarbij heeft Drukbedrijf mij weten te helpen om dit project te realiseren. Bij het afleveren was wat misgegaan waardoor het op een andere locatie terecht was gekomen, drukbedrijf heet die vervolgend keurig voor mij opgelost!

• Beschrijf uw ervaring met Vrijstaand frame Werktekening ontbrak
  • Zou u Vrijstaand frame aanbevelen? Ja

Prima drukwerk

mooi op tijd en geheel volgens verwachting

• Beschrijf uw ervaring met Briefpapier Prima
  • Zou u Briefpapier aanbevelen? Ja

Chill

Goede, snelle service

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Heel goed
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Mooi drukwerk, snelle en goede levering

Mooie kwaliteit drukwerk, fijne website, goede aflevering.

• Beschrijf uw ervaring met Vetvrij papier Geweldig
  • Zou u Vetvrij papier aanbevelen? Ja

Decent quality, but delivered a day late on on 'spoed visitekaartjes'

The quality is in line with the price, but the whole purpose of ordering the speed business cards was to have them on time for an event. They were delivered a day later than stated, with no tracking information. I added a note with my order that it was vital to have delivery on the stated day and to let me know if this was a problem. I then got in touch through the online chat system on the day delivery was supposed to happen and was told that a colleague would get back to me with tracking information, but that never happened.

• Beschrijf uw ervaring met Spoed visitekaartjes N.v.t.
  • Zou u Spoed visitekaartjes aanbevelen? Ja

Leveren goed werk

Je kunt makkelijk bestellen en de kwaliteit is goed.

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame visitekaartjes Mooi geworden
  • Zou u Duurzame visitekaartjes aanbevelen? Ja

Goede service, mooie kwaliteit. Aanrader.

• Beschrijf uw ervaring met Briefpapier Super
  • Zou u Briefpapier aanbevelen? Ja

Super blij mee!

Snel, mooi en helemaal tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Vetvrij papier super
  • Zou u Vetvrij papier aanbevelen? Ja

Duidelijke communicatie en snelle service, bedankt!

Ja top

• Beschrijf uw ervaring met Visitekaartjes Mooie uitvoering
  • Zou u Visitekaartjes aanbevelen? N.v.t.

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit en de helderheid in communicatie

Ik ben erg tevreden met het drukwerk van Drukbedrijf voor mijn natuurlijke verzorgingslijn Miracles by Stella. Ik heb afneembare stickers voor op onze cadeaudozen besteld en ook stickers voor de mini zepen. Alles is even professioneel geworden. Echt Top!

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol Heel handig
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Effectieve communicatie, snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Prima ervaring met dit bedrijf. Snelle offerte, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

• Beschrijf uw ervaring met Textieldoeken N.v.t.
  • Zou u Textieldoeken aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit

Goede service, kwaliteit en snelle levering voor een goedkope prijs

• Beschrijf uw ervaring met Posters Goede kwaliteit
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Zoals altijd goede kwaliteit en snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Baniervlaggen N.v.t.
  • Zou u Baniervlaggen aanbevelen? Ja

Supersnelle en perfecte service

Ik heb een spandoek besteld met snelle service. Niets te veel gezegd ... perfect op tijd met een perfecte kwaliteit. Een dikke 10 !

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Perfecte kwaliteit
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Snel verstuurd en goede kwaliteit

Helemaal naar wens!

• Beschrijf uw ervaring met Vloeipapier Top!
  • Zou u Vloeipapier aanbevelen? Ja

Wel goed

Wat ik minder vind is dat de mail vaak laat wordt gelezen . Daar door zijn de vorige keer de verkeerde kaart uitgedrukt Ik had een mail gestuurd dat ik de verkeerde kaart had gemaild maar jammer genoeg kon dat niet gewijzigd worden. Ik had al betaald dus kreeg ik de foutieve kaarten. Moest dan opnieuw de juiste kaarten laten afdrukken dat vond ik wel heel jammer . Maar verder was de service prima.

• Beschrijf uw ervaring met Uitnodigingskaart N.v.t.
  • Zou u Uitnodigingskaart aanbevelen? Ja

Top omdat mijn order tot in de puntjes goed was gecommuniceerd en uitgevoerd. Drukwerk ziet er prima verzorgd uit.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Tot nu toe geen aanmerkingen
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Top service!

Ik heb per mail advies gekregen en gelijk ook mijn bestelling geplaats. Zeer vriendelijke medewerker en hij nam zijn tijd om mij te helpen.

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope Visitekaartjes Goed!
  • Zou u Goedkope Visitekaartjes aanbevelen? Ja

snelle service en goede tarieven

De mensen die bij jullie werken zijn service gericht. De service is goed en snel en product voldoet aan verwachting. Tarieven zijn goed.

• Beschrijf uw ervaring met Briefpapier N.v.t.
  • Zou u Briefpapier aanbevelen? N.v.t.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en service

Dibold bord gekocht waar ik wat extra service bij heb ontvangen. Bord werd snel geleverd. Absoluut een aanrader Drukbedrijf.nl

• Beschrijf uw ervaring met Dibond bord 2e Dibold bord ondertussen, heel goed voor logo op de deur en/of op kantoor
  • Zou u Dibond bord aanbevelen? Ja

Geen T&T, late bezorging, slechte communicatie

Drukwerk voldoet niet aan verwachting. Er is geen T&T beschikbaar gesteld Ondanks dat er een premium is betaald voor 1 daagse levering is dit niet gebeurd en bij klachten wordt hier niet op gereagerd. Nadat het pakket eindelijk bezorgd is, pas een schrijven ontvangen met de T&T. Daarnaast is het drukwerk onder verwachting. Geen herhaling voor mij.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op maat N.v.t.
  • Zou u Stickers op maat aanbevelen? Nee

Er was iets fout gegaan met de truien die ik besteld had. Gelijk over gebeld en super opgelost door Onno en Lisa. Trouwe klanten bij drukbedrijf!

• Beschrijf uw ervaring met Hoodies N.v.t.
  • Zou u Hoodies aanbevelen? Ja

Makkelijk, snel en heel goed geregeld, top !

• Beschrijf uw ervaring met Raamstickers N.v.t.
  • Zou u Raamstickers aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!