Professioneel, behulpzaam en vriendelijk

Alles netjes, snel en mooi gemaakt en afgeleverd. Een heel vriendelijke en mee-denkende service. Veel dank daarvoor!

• Beschrijf uw ervaring met Posters (30 ontwerpen x 1 stuks) prima!
  • Zou u Posters (30 ontwerpen x 1 stuks) aanbevelen? N.v.t.

Geweldig product

Super hulpvaardige meedenkende mensen. Een zeer net product voor een fatsoenlijke prijs. Snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag Meer gekregen dan verwacht, goede kwaliteit
  • Zou u Kioskvlag aanbevelen? Ja

Prachtig resultaat, goedkoop & duurzaam!

Prachtig resultaat, goedkoop & duurzaam!

• Beschrijf uw ervaring met Geboortekaartjes Fantastisch
  • Zou u Geboortekaartjes aanbevelen? Ja

Niet zoals verwacht

(gisteren ook gemaild, geen reactie) Maandag ontving ik de stickers, maar deze zien er anders uit dan ik had opgemaakt. In de online editor was niet te zien dat er snijlijnen zichtbaar bleven, die zijn nu wel zichtbaar. Het ziet er wat rommelig uit zo (is bedoeld als giveaway).

• Beschrijf uw ervaring met Ronde Stickers Online editor niet comt
  • Zou u Ronde Stickers aanbevelen? Nee

super!

een aanrader.

• Beschrijf uw ervaring met Paraplu's N.v.t.
  • Zou u Paraplu's aanbevelen? Ja

Goed product, scherpe prijs en snelle levering

Heb de bestelde enveloppen snel ontvangen, prijs en service waren goed.

• Beschrijf uw ervaring met Enveloppen N.v.t.
  • Zou u Enveloppen aanbevelen? Ja

Snelle en persoonlijke service

Ik werd dezelfde dag nog geholpen en had binnen een week mijn bestelling binnen wat erg fijn is. De kwaliteit van mijn bestelling is ook heel goed!

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol witte folie met laminaat N.v.t.
  • Zou u Stickers op rol witte folie met laminaat aanbevelen? Ja

Snel geregeld, kwaliteit is top en snel bezorgd!

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Top
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Behulpzaam, snelwerkend, goede kwaliteit

Goede communicatie

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Goed
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Mijn opdrachten worden snel en professioneel afgehandeld tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en vriendelijk.

• Beschrijf uw ervaring met Softcover boeken Uitstekend
  • Zou u Softcover boeken aanbevelen? Ja

Perfect kwaliteit, snelle levering

Een geweldig goede drukker met een zeer behulpzaam team.

• Beschrijf uw ervaring met Stickerframes N.v.t.
  • Zou u Stickerframes aanbevelen? N.v.t.

Onprofessioneel

Heb via de site visitekaartjes besteld, alles netjes door een ontwerper laten aanleveren en keer op keer moest er weer wat veranderd worden. Bij de vraag of er wellicht een voorbeeld was te krijgen zodat het wel goed aangeleverd kon worden was het antwoord die hebben wij niet. Het lijkt wel alsof het voor de eerste keer was dat ze dit gingen doen helaas. Na anderhalve week heen en weer gemaild en gebel zijn ze nu hopelijk in productie genomen. Oh ja de 10% korting heb ik ook niet gekregen.

• Beschrijf uw ervaring met Luxe visitekaartjes Onprofessioneel
  • Zou u Luxe visitekaartjes aanbevelen? Nee

Uitstekende service.

Snelle reactie, medewerkers denken mee, snelle levering. Meer dan tevreden over het resultaat.

• Beschrijf uw ervaring met Peesdoek Zeer tevreden
  • Zou u Peesdoek aanbevelen? Ja

Top service!

Tijdens het bestellen had ik een verkeerd document geüpload, snel en netjes kunnen herstellen. Zou eigenlijk dinsdags geleverd worden maar het was er al zaterdag! Top

• Beschrijf uw ervaring met Folders Mooie duidelijke kleuren en goed afgewerkt
  • Zou u Folders aanbevelen? Ja

De kwaliteit van de bedrukking is nog beter dan we er van verwacht hadden. uiteraard is het belangrijk dat je zelf de juiste resolutie aanlevert, maar het resultaat is boven verwachting! helemaal tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Vrijstaand textielframe past perfect en de kwaliteit is boven verwachting!
  • Zou u Vrijstaand textielframe aanbevelen? Ja

Prijs/kwaliteitsverhouding

De Eco houden pennen houden heerlijk vast en schrijven ook goed. Alleen het inkt gedeelte viel zwaar tegen. Bij meerdere pennen viel de inkt pen eruit, doordat het lijm los liet. De inkt pen is geen 10cm lang. Er zit dus heel weinig inkt in de pen. Evengoed beveel ik ze aan vanwege het lekkere schrijven.

• Beschrijf uw ervaring met Eco en houten pennen Okay
  • Zou u Eco en houten pennen aanbevelen? Ja

Snelle service, goede kwaliteit!

Altijd gemakkelijk te bestellen! Snelle service en goed te bereiken voor vragen.

• Beschrijf uw ervaring met Posters Goede kwaliteit!
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Stempelkaarten goede kwaliteit
  • Zou u Stempelkaarten aanbevelen? Ja

fijne website en scherpe prijzen

Diverse keren al besteld en gaat prima. Een duidelijke webshop waar je eenvoudig doorheen navigeert.

• Beschrijf uw ervaring met Folders N.v.t.
  • Zou u Folders aanbevelen? N.v.t.

Super service

Ik had eerst een verkeerd bestand opgeladen maar gelukkig kon dit verholpen worden, ik heb enkel per mail het juiste bestand doorgestuurd en het was in orde!

• Beschrijf uw ervaring met Consumptiebonnen N.v.t.
  • Zou u Consumptiebonnen aanbevelen? N.v.t.

Snel en deskundig. Kwalitatief uit de kunst!

Een prettig contact met het drukbedrijf en een vlotte levering van het drukwerk.

• Beschrijf uw ervaring met Hardcover boek WYSIWYG
  • Zou u Hardcover boek aanbevelen? Ja

Toppers met top service

Drukbedrijf helpt meedenken, is transparant in wat wel en niet mogelijk is en betrouwbaar door hun woord waar te maken. Heb nu 2 keer voor mijn bedrijf daar (last moment) bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden. Als onervaren designer binnen ontwerp en aanleveren van de de benodigde bestanden ben ik goed ondersteund en heb ik een product ontvangen waar ik zeer tevreden over ben. Ik ben geholpen voor Wytze en heb de service als uitstekend ervaren.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Stickers op tijd ontvangen met hoge kwaliteit
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Kleur kwam niet overeen

In het bestand dat ik leverde was de achtergrond licht geel. Op het afgeleverde werk was dit bijna compleet wit.

• Beschrijf uw ervaring met Forexbord N.v.t.
  • Zou u Forexbord aanbevelen? N.v.t.

Snelle goede service duidelijke goed werkende website en interface

Snelle goede service duidelijke goed werkende website en interface

• Beschrijf uw ervaring met Peesdoek Mooie kwaliteit, zowel print als doek en peesverwerking
  • Zou u Peesdoek aanbevelen? Ja

Goede klantenservice (Onno!)

Goede en snelle communicatie.

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers N.v.t.
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!