Folders bestelling - geen gewenste resultaten

Ik heb een bestelling gedaan van folders Helaas is deze druk niet helemaal naar wens uitgevallen. Er zijn randen in de folder ontstaan die ik niet had gewild. Drukbedrijf is naar mijn mening niet secuur genoeg geweest in de beoordeling van de bestanden. Verder zijn de folders qua kwaliteit prima in orde.

• Beschrijf uw ervaring met Folders N.v.t.
  • Zou u Folders aanbevelen? N.v.t.

Mooie kwaliteit softtouch laminaat

Ik heb kaarten van 350 grams sulfaatkarton (1 zijde glad) met een zwarte voorkant laten drukken met een afwerking van enkelzijdig softtouch laminaat. Erg mooi geworden. Heel diep zwart en mooie zachte finish. Erg blij met het resultaat. Enige verbeterpuntje is de instructie voor het aanleveren van de print. Die kan mijn inziens duidelijker. Verder helemaal tevreden. Ook fijn dat er duurzame druk opties worden geboden.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten Mooie kwaliteit softtouch laminaat
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

betaalbaar en super kwaliteit

Fijn contact, goed geadviseerd en snel geleverd. voor herhaling vatbaar.

• Beschrijf uw ervaring met Posters goede kwaliteit, prettige prijs
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

snel, goed en een goede prijs!

Ik wilde een proefboek laten drukken te zien hoe het boek zou gaan worden bij een grotere oplage. Altijd een kans dat vormgevingszaken toch anders uitpakken dan je eigenlijk wilt. En dat was ook zo.

• Beschrijf uw ervaring met Hardcover boek Prima proefexemplaar
  • Zou u Hardcover boek aanbevelen? Ja

Snel en kundig advies en offerte op maat

• Beschrijf uw ervaring met Samples Top
  • Zou u Samples aanbevelen? Ja

Flyers zien er perfect uit

Top ervaring. De flyers zien er perfect uit.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers N.v.t.
  • Zou u Flyers aanbevelen? N.v.t.

Top service!

Aantal keren met Wytze gebeld, en hij zette alles recht wat ik krom had gemaakt.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Mooie stickers, precies wat ik wilde.
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Top service!

Gebruik druk bedrijf voor al ons drukwerk!

• Beschrijf uw ervaring met Vierkante stickers op rol N.v.t.
  • Zou u Vierkante stickers op rol aanbevelen? Ja

snelle service en concurrerende prijs

Er blij met de vlaggetjes, Top kwaliteit en erg fijn ook de hulp in het aanlever traject van het ontwerp.

• Beschrijf uw ervaring met Zwaaivlaggetjes top kwaliteit
  • Zou u Zwaaivlaggetjes aanbevelen? Ja

Perfecte service!

Mooi doek ontvangen en goed geholpen bij het ontwerp en de uitwerking.

• Beschrijf uw ervaring met Bouwhekdoek Superkwaliteit
  • Zou u Bouwhekdoek aanbevelen? Ja

Prachtig drukwerk

De stickers die we hebben besteld zijn nig mooier geworden dan verwacht. Het goudfolie maakt het helemaal af. Zeer tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Foliedruk stickers Hele mooie gouden folie rand aangebracht door drukbedrijf
  • Zou u Foliedruk stickers aanbevelen? Ja

Dat is ruim voldoende

De kwaliteit en medewerking vanuit Drukbedrijf wordt als zeer positief ervaren. Wel zouden wij binnen de levering naar lokale afdelingen gebaat zijn bij een beter proces. Door eerder inzicht te krijgen in verzendingen (al dan niet via track&trace) kunnen wij ervoor zorgen dat bestellingen ook daadwerkelijk in ontvangst kunnen worden genomen.

• Beschrijf uw ervaring met Kanaalplaat N.v.t.
  • Zou u Kanaalplaat aanbevelen? N.v.t.

Prima én snelle service, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Prima én snelle service, goede prijs/ kwaliteit verhouding

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner Mooie kleuren, mooi materiaal
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

netjes gemaakt

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe boek Gemeente Land van Cuijk "De mooiste plekjes" Ik heb 50 exemplaren besteld ( om te proberen) .. deze zijn in 2 dagen al bijna op...

• Beschrijf uw ervaring met Softcover boeken perfect
  • Zou u Softcover boeken aanbevelen? Ja

Snel en prima

Op korte termijn geplaatst, snel en vakkundig afgehandeld en nog eerder bezorgd dan toegezegd.

• Beschrijf uw ervaring met Wenskaarten N.v.t.
  • Zou u Wenskaarten aanbevelen? N.v.t.

Goede communicatie

Per e-mail doen wij met enige regelmaat bestellingen voor pennen. Het is elke keer eenvoudig via de mail te regelen. Snelle digitale drukproef beschikbaar.

• Beschrijf uw ervaring met Prodir pen DS3.1 N.v.t.
  • Zou u Prodir pen DS3.1 aanbevelen? Ja

prima!

prima.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet okee
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Top kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit drukwerk en snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Duurzaam papier N.v.t.
  • Zou u Duurzaam papier aanbevelen? Ja

Prima gergeld

• Beschrijf uw ervaring met Muurframe prima
  • Zou u Muurframe aanbevelen? Ja

Mooie kaarten!

Mooie kaarten, goede service, helemaal in orde.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten Mooie kaarten, goede kwaliteit.
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Goed bedrijf

Alles keurig verzorgd Alles keurig afgehandeld Fijne jaarwisseling Rien

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Super
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Hele fijne goeie service!

Met Lisa heb ik heel fijn contact gehad over de order, zij heeft mij ook goeie aanbevelingen gedaan en altijd super snel gereageerd. Zo is mijn bestelling heel soepel, snel en zorgvuldig verlopen. Heel blij mee!

• Beschrijf uw ervaring met Hoodies Ze waren precies zoals de vorige set die we hadden besteld, helaas was de opdruk aan de voorkant één maat groter dan de orginelen, verder zijn we er super blij mee
  • Zou u Hoodies aanbevelen? Ja

Het product is heel mooi, advies / meedenken miste

Ik had nog nooit een boek afgedrukt dus was niet op de hoogte van al het visuele werk en de templates om de druk goed eruit te laten komen. Het meedenken hierin vond ik minimaal - ik leverde 1 pdf aan wat blijkbaar gesplitst moest worden. Uiteindelijk is de voor- en achterzijde ook aan de binnenkant gedrukt omdat deze nog steeds in de "totale" pdf stond. Jammer dat ik hier niet op gewezen werd, het proactieve meedenken miste ik dus. Los daarvan goede prijs kwaliteit verhouding en het boek is verder prachtig. Snelle communicatie en snelle levering. Perfect voor mensen die weten wat ze doen! Mocht je advies nodig hebben of net als ik nieuw zijn, not so much

• Beschrijf uw ervaring met Hardcover boeken zie omschrijving
  • Zou u Hardcover boeken aanbevelen? Ja

supersnel en vriendelijk

supersnelle reacties en heel goed geholpen. ook telefonisch. na een drukfoutje had ik binnen een dag nieuwe exemplaren. super goed geregeld!

• Beschrijf uw ervaring met Kerstkaarten goed
  • Zou u Kerstkaarten aanbevelen? Ja

Super goede service en kwaliteit!

Super goede service en kwaliteit! Persoonlijke hulp en het resultaat was perfect.

• Beschrijf uw ervaring met Kerstkaart Erg mooi
  • Zou u Kerstkaart aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!