Snelle service en prima drukwerk

Bestellen gaat snel en gemakkelijk. Drukwerk werd sneller geleverd dan aangegeven in het systeem.

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes prima

Mooi product

Uitstekend product!

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Goed!
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Prima resultaat

Alleen verwacht dat de stickers of een vel geleverd zouden worden. Nu allemaal kleine afzonderlijke stickrs

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers Niet verwacht dat ze allemaal los zouden zijn
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Mijn flyers zien er super uit. Erg blij mee.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Netjes verpakt en mooie kwaliteit
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

prima drukbedrijf

Makkelijk zelf online alles te regelen, en anders is er een chatvenster om online vragen te stellen ter hulp. De banners / spandoeken hebben een mooi eindresultaat, de opdrachtgevers zijn er erg blij mee.

• Beschrijf uw ervaring met Eco banner mooie kwaliteit
  • Zou u Eco banner aanbevelen? Ja

Blij met mijn duurzame stickers

Veel en goede opties voor duurzaam drukwerk. Heel tevreden over mijn duurzame stickers. Verzending en levertijd is ook top.

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame stickers N.v.t.
  • Zou u Duurzame stickers aanbevelen? Ja

Mooi product, goede prijs

Alles verliep snel, product was goed. De prijs prima

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes Alles verliep snel, product was goed. De prijs prima
  • Zou u Goedkope visitekaartjes aanbevelen? Ja

Heel snel met antwoorden en hulpvaardig. Druk werk snel geleverd en een hele mooie kwaliteit!

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol N.v.t.
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? N.v.t.

Snel, voordelig en goede kwaliteit!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken We hadden op korte termijn een gedrukt spandoek nodig. Via wat google-werk bij Drukbedrijf uitgekomen. Heldere website en eenvoudig proces voor het kiezen van het juiste spandoek. Het ontwerp kon ik uploaden via de browser en wordt meteen gecontroleerd of het kwalitatief goed genoeg is, erg prettig. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de order, en deze lag op de geplande dag in de ochtend al op de mat! Het spandoek zelf is super! Ondanks dat ik voor het goedkoopste materiaal had gekozen, is het resultaat ontzettend netjes! Topwerk!
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Super service, snel, goede prijs/kwaliteit

Alles naar wens

• Beschrijf uw ervaring met Raamstickers Goede hulp, mooi product
  • Zou u Raamstickers aanbevelen? Ja

Snelle reactie

Na het plaatsen van de order wordt deze direct in behandeling genomen. indien er fouten in het ontwerp zijn gevonden worden deze direct door Drukbedrijf opgelost.

• Beschrijf uw ervaring met Visitekaartjes N.v.t.
  • Zou u Visitekaartjes aanbevelen? Ja

top

Ik heb twee keer een groot doek (5x5m) besteld, netjes op rol afgeleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoek goed
  • Zou u Spandoek aanbevelen? Ja

Super snel, goede kwaliteit.

Super snel, goede kwaliteit, graag weer

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol N.v.t.
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Goed verpakt en het ziet er netjes uit.

Snel in huis, goed verpakt en het is goed gedrukt.

• Beschrijf uw ervaring met Inpakpapier Goede kwaliteit
  • Zou u Inpakpapier aanbevelen? Ja

Goede communicatie & snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken netjes
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? Ja

Uitstekend!

Mooie afdruk en goed gekaderd. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

• Beschrijf uw ervaring met Foto op canvas N.v.t.
  • Zou u Foto op canvas aanbevelen? Ja

Goede service met top eindresultaat

Bij het uitzoeken van een geschikte afbeelding voor het akoestisch wandpaneel heb ik alle support ontvangen van een medewerker om tot de juiste keuze te komen. Het wandpaneel is mooi afgedrukt met diepe kleuren en met de bijgeleverde wandbevestiging hangt het paneel precies goed.

• Beschrijf uw ervaring met Akoestische wandpanelen Zeer goed
  • Zou u Akoestische wandpanelen aanbevelen? Ja

Heel fijn!

Ik moest stickers bestellen en het lukte niet qua bestand inleveren en toen ben ik erg fijn geholpen door het personeel om alsnog het goede bestand in te leveren. Was fijn!

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol goed!
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Snelle en duidelijke klantenservice

Ik was erg tevreden met hoe snel er werd geschakeld. Offertes werden snel en duidelijk aangepast waar nodig. De stickers zelf kwamen een beetje rommellig aan in de doos. (niet alles was gebonden). Jammer dat er niet meer "standaard formaten" zijn en je dus meer moet betalen voor een bepaalde grootte.

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers tevreden
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Netjes en snelle verzending

mooie stempelkaarten voor onze koffiezaak goede prijs

• Beschrijf uw ervaring met Stempelkaarten N.v.t.
  • Zou u Stempelkaarten aanbevelen? N.v.t.

Er wordt snel gereageerd bij vragen/orders en meegedacht. Papier van het product was mooi.

• Beschrijf uw ervaring met Swatch cards Goed!
  • Zou u Swatch cards aanbevelen? Ja

goede snelle levering en behulpzaam contact

• Beschrijf uw ervaring met Folders NL mooie folders, snel geleverd, design makkelijk aan te leveren
  • Zou u Folders NL aanbevelen? Ja

Snel en makkelijk geregeld!

Fijne ervaring, goed product en snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Eco banner Goede print qualiteit
  • Zou u Eco banner aanbevelen? Ja

Top kwaliteit en service

Ik heb nu al een aantal keer bij drukbedrijf besteld en ben heel blij dat ik deze bedrijf heb gevonden. Ze maken het waar van wat ze verkopen!

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes Heel goeie kwaliteit

Super service, mooie producten

Zeer uitgebreide collectie voor goede prijzen, en altijd goede hulp bij het aanpassen van het ontwerp.

• Beschrijf uw ervaring met Posters Soms lastig dat er verschil zit in RGB vs CMYK kleuren, verder uitstekende posters
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!