Super goede en vriendelijke service en top kwaliteit drukwerk.
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze uitstekende en vriendelijke service, evenals de topkwaliteit van ons drukwerk.
Mooi kwaliteitsproduct, met twee dagen in huis. Een plaatje!
Dank je wel voor je feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met het kwaliteitsproduct en de snelle levering ervan.
High quality products beautifully printed! And thank you Okke for your attentiveness and help :)
Thank you for your kind words! We're delighted to hear that you're satisfied with our high-quality products and their beautiful printing.
ik heb mijn bestanden aangeleverd was niet ideaal hebben ze mij een oplossing aangeboden en dit perfect uitgevoerd super tevreden van hun service
Hartelijk dank voor je leuke feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product en onze service.
Goede kwaliteit producten, erg blij met het PaperWise papier. Prijzen zijn vrij veel gestegen sinds vorig jaar.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het PaperWise papier. De prijzen zijn constant onderhevig aan wijzigingen in de markt zoals energietoeslag en papierprijzen. Wij doen ons best om onze prijzen altijd zo scherp mogelijk in te zetten, helaas betekent dat ook dat we soms genoodzaakt zijn om een prijsverhoging door te voeren.
Ik ben wederom erg tevreden over het drukwerk! Ook snel geleverd en de kwaliteit is top!
Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met het drukwerk, kwaliteit en de snelle levering ervan.
Afdruk op PVC textiel was in orde Bij een fout in de tweede druk werd een goede oplossing aangeboden.
Prima prijs/kwaliteitverhouding, maar communicatie met klanten kan worden verbeterd. Wij hebben in het verleden vaker besteld bij Drukbedrijf, echter hebben we maar 1 keer per mail een verzendbevestiging met Track & Trace ontvangen. Achteraf blijkt dat je de zendingen kunt volgen in het klantenaccount van Drukbedrijf, echter wordt je hier niet van op de hoogte gesteld.
Wordt snel en vaardig geholpen.
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat we je snel en vaardig hebben kunnen helpen.
Je kunt gemakkelijk de stappen van bestellen door en krijgt juiste info. klein minnetje is de mogelijkheid voor bedrijven om op rekening te betalen. dit kan pas vanaf bestelling 2. maar goed dit is ook weer wel te begrijpen. maar met kvk nummer check zou dit toch ook direcht mogelijk moeten zijn.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze bestelprocedure als gemakkelijk ervaart en dat je tevreden bent met de juiste informatie die we verstrekken. We vragen nieuwe klanten inderdaad om de eerste bestelling vooruit te betalen. Bestel je vaker bij ons, dan is betalen op rekening geen probleem.
Mijn vloerstickers zien er fantastisch uit! Zeer behulpzaam personeel en het was snel geregeld! Heel erg bedankt!
Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je ons betrouwbaar en behulpzaam vindt.
Altijd perfect!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten.
Drukbedrijf verwerkt bestellingen altijd snel, let altijd goed op dat er geen fouten met het aangeleverde bestand zijn en schakelt snel wanneer er nog correcties zijn.
Bedankt voor uw positieve feedback! We streven ernaar om bestellingen snel en accuraat te verwerken, en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.
Snel geleverd, handige website en duidelijke communicatie.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering, gebruiksvriendelijke website en duidelijke communicatie.
Mooie kwaliteit, de vlaggetjes zijn wel één keer zo duur geworden dan de vorige keer dat ik heb besteld, ik kreeg houtjes ipv plastic stokjes maar heb dat maar zo gelaten.
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten.
Ik vind het lastig om de juiste man cq contact binnen jullie organisatie snel te spreken. Er wordt veelal een terugbelverzoek doorgegeven maar daar wordt 9 van de 10 keer niet op gereageerd. Lastig als je als bedrijf door wilt pakken. Jullie moeten echt werk maken van het opbouwen met van een directe relatie met je klant. Verder het maken van een opmaak voor vlag, kleding, stickers etc. via jullie website werkt gewoon niet. Omslachtig en tijdrovend. Voor particulieren zal het werken maar niet B2B.
Goede prijs-kwaliteitverhouding en zeer snelle levering.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding en de snelheid van onze levering.
Ik ben helaas minder tevreden over de sticker daar er 2 dingen opvallen. - De sticker blijft ondanks aangeven waarvoor deze gebruikt zou worden niet goed plakken. De randen laten vanaf het eerste moment los. - De sticker is schuin afgesneden. Dat maakte het ook nog eens extra moeilijk de sticker recht te plakken waardoor kreukels onvermijdelijk zijn. Erg jammer. Ik zal jullie alsnog aanbevelen omdat een eerder product prima werd afgeleverd en de service goed is.
Wij vonden de levering erg snel. De kwaliteit van de tijdschriften is prima!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de tijdschriften.
Banner for the HuisHoudBeurs - very happy
Snel en goede service. Kwaliteit aanstekers wat goedkoop maar daar is de prijs ook naar. NL2024.147134
Ze hebben me ontzettend goed geholpen, en het werd ook zoals afgesproken op die dag bezorgd. Keurig!
Goede service en goed product. Erg blij mee
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om je compliment over onze service en producten te ontvangen.
Ik had banners heel snel nodig en dit heeft Drukbedrijf super georganiseerd!
Bedankt voor je review! Fijn dat u onze snelle levering waardeert.
Heel fijn contact met Drukbedrijf vooraf aan mijn order. Snelle levering ook. Na de levering werd ook nog in overleg een fijne oplossing geboden. Ik ben erg tevreden en zal zeker volgende keer weer bestellen!
Bedankt voor je review! Fijn dat u onze service en snelle levering waardeert.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!