Goede service, waar ik niet verder kwam met mijn ontwerp

• Beschrijf uw ervaring met Vlaggenlijn Ziet er feestelijk uit.
  • Zou u Vlaggenlijn aanbevelen? Ja

Ik ben heel goed geholpen...ze luisteren naar je wensen en kunnen precies inspelen op je wensen.....de kwaliteit was beter dan ik zelf verwacht had.....ben zeer tevreden...en wil graag klant blijven voor verdere bestellingen in de toekomst.....echte toppers.!!!

• Beschrijf uw ervaring met Raamstickers Top
  • Zou u Raamstickers aanbevelen? Ja

Er was haast bij de ballonnen en Drukbedrijf heeft er alles aan gedaan om het heel snel te leveren, echt heel blij mee!

• Beschrijf uw ervaring met Ballonnen Zien er heel goed uit
  • Zou u Ballonnen aanbevelen? Ja

Geweldig bedrijf. Goede support en altijd netjes geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Top
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Snelle levering goede klantenservice

Twee bootvlaggen besteld met eigen ontwerp. Goed geholpen om de template op mijn computer te kunnen openen. Vlaggen waren niet netjes afgewerkt maar na overleg twee nieuwe geleverd gekregen die wel goed waren. Fijn bedrijf die je kan bellen indien er een probleem is.

• Beschrijf uw ervaring met Bootvlaggen Goed contact mogelijk.
  • Zou u Bootvlaggen aanbevelen? Ja

Snelle levering & uitstekende service!

Wij hebben tot nu toe altijd goede ervaringen met Drukbedrijf en ook met onze bestelling van bedrukt vetvrij papier zijn we erg tevreden! Drukbedrijf biedt goede service door middel van de juiste begeleiding bij het aanleveren van de drukbestanden en de producten worden geleverd volgens de aangegeven levertijden.

• Beschrijf uw ervaring met Vetvrij papier Het product voldoet aan alle verwachtingen en het product is bedrukt, zoals wij voor ogen hadden.
  • Zou u Vetvrij papier aanbevelen? Ja

Fijne ervaring

Fijn contact en snelle levering!

• Beschrijf uw ervaring met Folders Goed en snel
  • Zou u Folders aanbevelen? Ja

snelle support, vriendelijk en goed eindprodukt

M'n eerste keer dat ik een doek bestelde. Had wat vragen, werd keurig en ook vriendelijk geholpen. Spullen waren op tijd. Kwaliteit was goed. applicatie denkt mee (is foto in juiste formaat / kwaliteit).

• Beschrijf uw ervaring met Peesdoek service en kwaliteit
  • Zou u Peesdoek aanbevelen? Ja

Je krijgt wat je in gedachten had!

fijn overleg, goede afwikkeling, snelle levering en prima resultaat

• Beschrijf uw ervaring met Indoor banner goed overleg mogelijk, voor je de keuze maakt
  • Zou u Indoor banner aanbevelen? Ja

Goed en snel.

Het resultaat van de bestelling is goed. De levering was al de volgende dag. Verbazingwekkend.

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner Tot nu toe goed
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Kan niet beter zeggen dan dat ik het zeer goed vindt.

• Beschrijf uw ervaring met Hardcover N.v.t.
  • Zou u Hardcover aanbevelen? Ja

Altijd goed!

Tevreden, goede communicatie en altijd voorzien van een goede kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Softcover Top
  • Zou u Softcover aanbevelen? Ja

Je krijgt gewoon datgene wat is afgesproken.

Snelle en correcte levering.

• Beschrijf uw ervaring met Canvas tassen Leuk relatiegeschenk voor een aantrekkelijke prijs
  • Zou u Canvas tassen aanbevelen? Ja

Fijn bedrijf met hele aardige medewerkers

Ik heb goede ervaringen met Drukbedrijf. De medewerkers zijn erg vriendelijk, reageren snel en denken mee. De levertijd wordt ook nagekomen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers Prima stickers en snel geleverd.
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Top & supersnel

Ik had telefonisch even om een spoed levering gevraagd. En gewoon 2 dagen later leveren. Heerlijk snel, makkelijk, betrouwbaar.

• Beschrijf uw ervaring met Bootvlaggen Prima
  • Zou u Bootvlaggen aanbevelen? Ja

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Altijd goede service en kwaliteitsvolle producten tegen een prima prijs. Het enige wat ontbreekt om vijf sterren te kunnen geven is een e-mail met track & trace link wanneer de bestelling wordt verzonden.

• Beschrijf uw ervaring met Softcover boeken Prima kwaliteit
  • Zou u Softcover boeken aanbevelen? Ja

Behulpzaam, snel en deskundig

Voor school wilde ik polsbandjes bestellen met logo. Wytze van Drukbedrijf heeft ons erg geholpen met het ontwerp. Daarnaast was de levering snel én van top kwaliteit. Wat ons betreft dus een echte aanrader; Wij komen zeker terug!

• Beschrijf uw ervaring met Tyvek polsbandjes - voor kinderen Naar wens ontvangen
  • Zou u Tyvek polsbandjes - voor kinderen aanbevelen? Ja

Ik heb het bestellen van de tasjes als erg fijn ervaren.

Ik had nog weinig ervaring met het bestellen van promotiemateriaal. Door goed bel/mailcontact werd ik goed geholpen bij het maken en bestellen van het materiaal!

• Beschrijf uw ervaring met Canvas tassen Ze zien er goed uit!
  • Zou u Canvas tassen aanbevelen? Ja

Drukbedrijf luistert goed naar je wensen: resultaat een super product.

Ook als je het even niet weet helpt drukbedrijf je verder. Er wordt nauwkeurig gewerkt om samen tot een goed eindresultaat te komen zoals je dat voor ogen had. Je merkt echt dat de mensen in het bedrijf liefde voor hun vak hebben en dat straalt het eindproduct ook uit. Jouw zorgvuldig gemaakte kustwerken zijn bij Drukbedrijf in goede handen.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten goed
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Ik had geen ervaring met het ontwerpen van een spandoek, maar ik ben gedurende het gehele proces snel, professioneel en adequaat geholpen. De spandoeken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en het eind resultaat voldeed aan mijn verwachtingen. Mocht ik in de toekomst nog meer willen bestellen zal drukbedrijf mijn eerste keuze zijn.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Resultaat exact hetzelfde als ontwerp. Hoogwaardig kwaliteit materiaal.
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Prima gedrukt, slecht verpakt

De rondellen zijn prima gedrukt, enkel de verpakking was slordig, ik heb alles opnieuw moeten verpakken om te kunnen afleveren, aan de klant. Voor de kostprijs van deze bestelling had ik een mooiere verpakking verwacht.

• Beschrijf uw ervaring met Rondellen N.v.t.
  • Zou u Rondellen aanbevelen? Ja

hulpvaardig

had wat problemen met het pdf formaat ze waren heel hulpvaardig en correct

• Beschrijf uw ervaring met QR code stickers netjes
  • Zou u QR code stickers aanbevelen? Ja

super

snelle levering, mooi product

• Beschrijf uw ervaring met Verzenddoos met dekselbedrukking top
  • Zou u Verzenddoos met dekselbedrukking aanbevelen? Ja

Zeer prettige service

Begint al met de afwezigheid van een keuzemenu. Vriendelijk en zakelijk, prachtig product. Drie bestellingen van totaal zo'n 600eu gedaan en dat er nog veel mogen volgen.

• Beschrijf uw ervaring met Plastic cards Excellent
  • Zou u Plastic cards aanbevelen? Ja

Snel en vakkundig!

• Beschrijf uw ervaring met Amsterdam Flyers spoed Snel en goed
  • Zou u Amsterdam Flyers spoed aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!