Snelle levering (sneller dan vooropgesteld, enkel jammer dat ik hier niet van op de hoogte werd gesteld), mooie drukkwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Topcombinatie dus!
Beste Sophie, Bedankt voor het plaatsen van de review! Wat fijn om te vernemen dat uw product snel geleverd is! Helaas hebben wij zelf geen inzage op de planning van de vervoerder. Groet, Fresilla
snel geleverd, fijne kwaliteit!
Beste Nina, Bedankt voor het plaatsen van de review! Wat fijn dat de posters snel geleverd zijn en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Groet, Team Drukbedrijf
Letten goed op wát je stuurt en geven je dan aan hoe en wat er eventueel anders of beter moet. Je wordt iig prima geholpen. Daar mag menig andere webwinkel ook eens aan werken.
Beste Erik, Bedankt voor het plaatsen van de leuke review! Wat een mooi compliment! Erg fijn om te horen dat u goed geholpen bent door mijn collega. Groet, Fresilla
Op donderdagmiddag vóór 16 uur besteld en nog apart met een medewerker overlegd of het écht mogelijk was om het spandoek binnen 24 uur of in ieder geval zaterdagochtend te leveren. Ja, dat was mogelijk. Op maandagochtend, twee dagen nadat de manifestatie waar we het spandoek voor nodig hadden voorbij was en 3 dagen na het einde van de zogenaamde 24-uurs levering kreeg ik een spandoek binnen. De kwaliteit daarvan was matig. Op mijn eerdere mail hadden ze niet eens het fatsoen om te reageren. Ik heb bij verschillende bedrijven spandoeken besteld en dit is de meest waardeloze en onbeschofte behandeling die ik ooit heb meegemaakt.
Beste Matthias, Nogmaals excuus voor de te late levering en waren in dit geval afhankelijk van de vervoerder. Zoals besproken krijg je het geld terug en hoop ik het op deze manier op correcte wijze te hebben afgerond. Groet, Onno
Het komt niet vaak voor dat zowel prijs, kwaliteit als de service goed in balans zijn, maar voor Drukbedrijf is dit allemaal heel goed! Communicatie was prettig, bestellen ging makkelijk en ik kreeg mijn visitekaartjes een paar dagen eerder binnen dan verwacht wat een leuke verrassing was. De kwaliteit van de visitekaartjes ben ik ook erg tevreden over en zal daarom zeker vaker bij Drukbedrijf bestellen, zowel voor mezelf als voor mijn klanten.
Beste Melissa, Wat een fantastische review! Heel erg fijn om te vernemen dat u de communicatie als zeer prettig heeft ervaren. En dat u heel erg blij bent met ons prijs en kwaliteit! Ik zal u mooie complimenten doorgeven aan onze ordermanager! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
We worden altijd goed en professioneel geholpen en indien we vragen hebben, worden deze snel beantwoord.
Beste afdeling marketing, Bedankt voor het plaatsen van de review! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden en professioneel geholpen bent. Wij hopen jullie de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Groet, Team Drukbedrijf
Meer dan tevreden met deze drukker, uitstekende kwaliteit en service. Aardige jongens die altijd met je meedenken en ook nog eens snel kunnen leveren. Voor ons geen andere drukker!
Beste Mante, Bedankt voor het plaatsen van je leuke beoordeling! Wat een geweldig mooi compliment! Ik zal u mooie compliment doorgeven aan de collega's van Drukbedrijf. Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Fijne service, enorm snel geleverd
Beste Simone, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Team Drukbedrijf
Tweede keer dat ik bestel bij Drukbedrijf, en wederom zeer tevreden!
Beste Chris, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat je voor de tweede keer besteld hebt bij ons. En dat je zeer tevreden bent met de snelle levering van je product! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Na het afronden van een ontwerp is het toch even afwachten hoe dit eruit komt te zien als je het daadwerkelijk in handen hebt. Het kon niet beter en dat is te danken aan Drukbedrijf. De kwaliteit van de flyers qua kleuren en materiaal is top. Een extra positief punt is het verwachtingsmanagement, want de levertijd was uiterlijk een week. Als er dan al binnen 2 dagen een pakketje wordt afgeleverd is dat echt een groot pluspunt. Super!
Beste Yannick, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een leuke review te plaatsen op onze website! Wat een geweldige mooie compliment! Wij zijn erg blij dat u zeer tevreden bent over onze mooie product en snelle levering! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Fresilla
Voor een televisie productie had ik een aantal routeborden nodig, na kort email verkeer werd ik direct persoonlijk geholpen en tot op het laatste moment werd er met mij meegedacht & laatste issues opgelost. Hartelijk dank!
Beste Tsjip, Bedankt voor het plaatsen van de geweldige review! Wat fijn om te horen dat u direct goed en persoonlijk bent geholpen door mijn collega. Wij geven u mooie compliment door aan onze ordermanager. Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Proefmodel laten maken van een nieuw ontwerp beachflag. Snelle service en kwalitatief mooi resultaat. Nu order van meerdere exemplaren in vertrouwen besteld.
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en de kwaliteit. Erg leuk dat u nu een order van meerdere exemplaren in vertrouwen heeft besteld. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Groet, Team Drukbedrijf
goede kwaliteit, goede prijs, goede service
Beste Carolien, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw geweldige review! Wat fijn dat u zeer tevreden bent over de kwaliteit, prijs en service! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Vriendelijke klantenservice, vooruitstrevend bedrijf in het drukwerk. Ze staan je graag persoonlijk te woord en begeleiden je in wat voor jou het beste zou zijn. Alleen jammer dat je het drukwerk niet zelf kan ophalen.
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van de review! Heel erg fijn dat u erg tevreden bent over de service! Mocht u in de toekomst een nieuwe bestelling willen plaatsen, dan bent u bij ons op kantoor welkom om de bestelling op te halen onder het genot van een kopje koffie! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Het boekje dat ik liet drukken ziet er perfect uit. Bij enkele problemen bij de aanlevering van de tekst en de omslag werd ik snel en vakkundig geholpen. De medeweker was zeer klantgericht. Levering snel en prijs zeer redelijk.
Beste Floris, Bedankt voor het plaatsen van de leuke beoordeling! Wat geweldig dat u zo goed geholpen bent door onze ordermanager. Heel fijn dat er bij wat enkele problemen van de aanlevering van de tekst en omslag het snel afgehandeld is. Graag tot de volgende bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Onze brochures waren snel geleverd en zijn wederom super mooi geworden.
Beste Culet, Bedankt voor het plaatsen van de leuke beoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat de brochures erg snel geleverd zijn! Wat fijn te horen dat u goed geholpen bent via de chat. Wij zullen uw compliment doorgeven aan de ordermanager. Graag tot de volgende bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Al jarenlang doe ik zaken met Drukbedrijf. en ik ben meer dan de tevreden over prijs, kwaliteit en snelle levering. Er wordt snel gereageerd op offerteaanvragen het contact is prettig informeel zakelijk. De producten zijn van goede kwaliteit, het advies is professioneel.
Beste Bert, Bedankt voor het plaatsten van de fantastische beoordeling! Wat leuk om te vernemen dat u al jaren lang zaken doet met Drukbedrijf! Wij helpen u dan ook graag de volgende keer weer met uw nieuwe bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Beste Mark, Wat leuk om te horen dat u zeer tevreden bent over ons product! En dat u te spreken bent over de communicatie die er geweest is voor het plaatsen van de bestelling voor de raamstickers. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Team Drukbedrijf
De vlaggen werden snel gedrukt en geleverd. Alleen lieten de voeten en stokken nog 2 dagen op zich wachten.
wij bestellen al 3 jaar bij dit bedrijf en ze hebben goede keuze uit diverse producten welke wij gebruiken voor de beurzen en evenementen.
Beste Nik, Bedankt voor het plaatsten van de fantastische beoordeling! Wat geweldig om te horen dat u al 3 jaar trouwe klant bent bij ons!! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Ik bestel regelmatig voor mijn werk bij druk bedrijf, wanneer ik meer wil weten over een product of het aanleveren wordt er goed meegedacht.
Ik heb goede ervaring met Drukbedrijf.
Heb gondeldoosjes besteld en zien er goed uit! Op sommige lichte doosjes zitten wat vlekjes, maar die gebruik ik dan zelf wel als verpakking. Reacties waren snel, mailverkeer was goed. Positieve ervaring.
Wij hadden een wat lastigere bestelling maar ons contact persoon heeft zich ingezet om voor ons de beste prijs te regelen. Het duurde wel wat langer dan gebruikelijk maar het is goed afgehandeld.
Men doet niet moeilijk over eventuele aanpassingen of variaties op offertes. Integendeel, offertes worden snel aangepast en vergelijkingen zijn daardoor snel gemaakt. De service is erg goed en het afgeleverde product was zelfs beter dan wat ik gehoopt had.
Beste Dave, Bedankt voor het plaatsen van je leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat je erg tevreden bent met de service en het afgeleverde product. Graag tot de volgende bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!