Ik ben enorm goed geholpen door Drukbedrijf. Ik kwam er niet helemaal uit met het ontwerp. Bij Drukbedrijf hadden ze alle geduld en namen de moeite om mij er door heen te loodsen. Wat een topservice en niet geheel onbelangrijk; ook een topkwaliteit!
Beste Charlotte, Bedankt voor het plaatsen van je mooie beoordeling! Wat fijn dat je ervaren hebt dat je goed geholpen bent door ons. Leuk om te horen dat je zeer tevreden bent over ons kwaliteit! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Bedankt voor de goede zorgen en communicatie. De website was niet super gebruiksvriendelijk en logo’s uploaden lukte niet. Eerst betalen voordat dit gelukt is is we vreemd. Verder kreeg ik een sample doorgestuurd, erg goed en mooi. Maar het resultaat zag er anders uit! Met overal wit. Dat was erg jammer. Dus ik beveel jullie aan echter wees specifiek over het te verwachten resultaat dit is zowel aan de klant als aan het bedrijf.
Vriendelijke en goede service. Zeker voor een online drukbedrijf.
Beste Renske, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over de vriendelijke en goede service! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Ik heb onlangs een banner besteld met tunnelzoom. Hij kwam netjes aan, de kwaliteit van de banner is erg mooi. Super tevreden over deze bestelling!
Beste Irene, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling! Wat fijn dat u super tevreden bent over uw bestelling! Groet, Team Drukbedrijf
Wederom een zeer goede ervaring met Drukbedrijf, ditmaal in de persoon van Onno. Mijn eerste vragen werden snel beantwoord, feedback werd gegeven voor het optimale resultaat met vervolgens een zeer snelle levering waarbij dit niet ten koste ging van de kwaliteit!
Beste Arjan, Wat een fantastisch compliment!! Ik zal uw mooie review doorgaan geven aan Onno! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Groet, Fresilla
Perfect service: good communication, quick shipping, good quality of the works.
Een enorm klantvriendelijk bedrijf, die klanten behandelen zoals jezelf ook behandeld wil worden !! Behulpzaam waar nodig en komen na wat ze beloven, toppers.
Beste René, Bedankt voor het plaatsen van uw geweldige beoordeling! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Het contact verliep goed, waardoor de bestelling snel in gang kon worden gezet. Binnen een paar dagen hadden we de bestelling binnen. Al met al zeer tevreden!
Beste Kirsten, Wauw! wat een geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met de goede en snelle service! Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Groet, Team Drukbedrijf
Toen ik in mijn zoektocht naar geschikte vouwkaarten jullie site vond was ik erg positief! Ik kon samples aanvragen en deze had ik rap in huis. Daarna werd het eigenlijk steeds gecompliceerder. Bij het aanvragen van offertes moest ik lang wachten op antwoord. Of dan antwoorde er weer een andere medewerker met de vraag of ik de offerte had ontvangen terwijl we in het proces alweer drie stappen verder waren. Het leek wel of er niemand de verantwoordelijkheid voelde voor het product en iedereen reageerde wanneer het hem uitkwam. Bij de vraag of het ook mogelijk was om een boorgat in de kaart te maken kreeg ik een foto en een bij navragen de locatie van het gat. Bij aanleveren van het bestand bleek dat bij het realiseren van een boorgat ook een andere werktekening hoorde. Hier heb ik nog om gevraagd en die was er niet. Het toppunt was toen de kaart eindelijk in behandeling genomen werd mij per mail, in de offerte en per telefoon een levertijd van 5 á 6 werkdagen is beloofd en dat het puntje bij paaltje toch 10 dagen langer duurde. Dat blijf ik bijzonder vinden. Het heeft voor veel onnodige stress en onrust gezorgd. Ik ben overigens niet uit op sensatie of negativiteit. Dit bericht hoeft dan ook niet gepubliceerd te worden. Wel hoop ik dat jullie dit intern oppakken en gaan werken aan kwaliteit.
Enorm goede en snelle service! Helaas kopte de levertijd alleen niet.
Fijn bedrijf, denkt mee en verwerkt snel. Zeer tevreden.
Super snelle service en mooie kwaliteit
Beste Nicky, Bedankt voor het plaatsten van je fantastische beoordeling! Wij zullen je mooie compliment doorgeven aan ons ordermanager! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Drukbedrijf staat altijd voor je klaar en is relatief goedkoop ten opzichte van andere drukkers. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment aan slaaf vrije en ecologisch verantwoorde kleding. Zeker een aanrader!
Beste Gerben, Bedankt voor het plaatsen van je fantastische beoordeling! Graag tot de volgende keer! Groet, Team Drukbedrijf
Goede service en snel geleverd
Snel en goed geholpen.
Beste Gio, Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Fijn te horen dat je snel en goed geholpen bent door mijn collega's. Graag tot de volgende keer! Groet, Team Drukbedrijf
Er was een probleem dat er maar 1 van de 3 textieldoelen was geleverd, klantenservice gebeld en waren super behulpzaam, geregeld dat de andere 2 de volgende dag geleverd zouden worden. Kwaliteit van de doeken is top, kleuren zijn mooi fel en beeld is haarscherp.
Beste Daisy, Wat vervelend dat er maar 1 geleverd was in plaats van 3 textieldoeken. Heel erg fijn te vernemen dat het snel was opgelost en dat u het de volgende dag geleverd was. Wij zullen u mooie compliment doorgeven aan de ordermanager. Groet, Team Drukbedrijf
Keurig uitgevoerd drukwerk van een aangeleverde afbeelding op goede kwaliteit materiaal tegen een prima prijs
Beste Ad, Bedankt voor het plaatsen van je geweldige beoordeling! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Groet, Team Drukbedrijf
Net bedrijf met uitstekende service. Voor drukwerk ga ik altijd naar Drukbedrijf.
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie compliment! Graag tot de volgende bestelling! Groet, Fresilla
Altijd goede en snelle kwaliteit.
Beste Henk, Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Heel fijn om te vernemen dat uw probleem is opgelost! En dat u tevreden bent over ons kwaliteit. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Groet, Team Drukbedrijf
Originele beoordeling
Jammer, voorheen nooit problemen gehad
Als nieuwe klant inmiddels drie keer besteld maar bevalt prima. Snel, goed verpakt en nette prijzen.
Verliep goed, levering volgens afspraak.
Beste Jess, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons kwaliteit en de levering. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Team Drukbedrijf
Prima bedrijf, ondank dat et aanleveren van het logo wat problemen op leverde ben ik zowel telefonisch als via de mail goed geholpen en had ik het product snel in huis.
Ik had een beachvlag besteld en helaas kwam deze niet netjes afgewerkt binnen. Hier contact over gehad en kreeg een nieuwe beachvlag die perfect is.
Beste Kitty, Bedankt voor het plaatsen van de review! Wat jammer dat de Beachvlag niet netjes afgewerkt was. Heel fijn te horen dat het opgelost is en dat u tevreden bent met de nieuwe Beachvlag. Graag tot de volgende keer! Groet, Fresilla
Goede hulp en goede kwaliteit
Beste Fiscus Vereniging, Wat fijn dat jullie goed geholpen zijn door mijn collega! We zullen deze mooie compliment doorgeven aan de ordermanager. Wij hopen jullie de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Groet, Team Drukbedrijf
Er wordt meegedacht in de productie van het product.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!