Super blij

Super blij met de kaartjes. Jammer dat jullie geen standaard format hebben voor de 30 seconds kaartjes. Het was een hoop werk om ze te ontwerpen maar het resultaat is super! Snelle levering en pakketje is goed aangekomen.

• Beschrijf uw ervaring met Kaartjes Blij mee
  • Zou u Kaartjes aanbevelen? Ja

Geweldig product geleverd

Was zelf aan het twijfelen of ik het wel op de juiste manier deed. Een telefoontje en daar ben ik keurig verder geholpen zodat ik een goed en mooi product kreeg. Toppie

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Top
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

fijn bedrijf dat met je mee denkt

Ik had een afbeelding ingestuurd die afweek van het standaard formaat. Na overleg, wat opgenomen was door het bedrijf heb ik een prachtige afbeelding ontvangen precies zo als ik had bedacht. Heel blij mee. Ziet er mooi en scherp uit, ondanks dat het super vergroot is.

• Beschrijf uw ervaring met Abri prachtige zeer grote afbeelding. lijkt wel een vloerkleed
  • Zou u Abri aanbevelen? Ja

prettige snelle service

we wilden graag snel stickers bestellen bij drukbedrijf. De levering was snel en compleet

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers N.v.t.
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Super service. Een echte aanrader

geweldige hulp bij het samenstellen en super snelle service van de bestelde producten

• Beschrijf uw ervaring met Peesdoek super scherpe afdruk
  • Zou u Peesdoek aanbevelen? Ja

Goede service en kwaliteit voor lage prijs

Drukbedrijf viel bij mij op nadat ik een aantal tarieven online had vergeleken. Ik had nog wat vragen en daar werd snel en professioneel op geantwoord. Het resultaat was ook goed. Ik kan het dus aan iedereen aanbevelen.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Prima
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Denken met je mee

Denken met je met qua ontwerp hoe die het beste tot zijn recht komt

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken N.v.t.
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? N.v.t.

Top service en kwaliteit! Zeer tevreden!

Een zeer snelle service en een prachtige afdruk op het doek. Wij zijn er blij mee!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken prima
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

snel en kwalitatief

vriendelijk personeel, snel en kwalitatief

• Beschrijf uw ervaring met Statische folie kwalitatief
  • Zou u Statische folie aanbevelen? Ja

Hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs

250 visitekaartjes met afgeronde hoeken besteld. Goed contact met ordermanager en heldere communicatie over de mogelijkheden. Visitekaartjes kwamen mooi verpakt binnen, en kwaliteit is ook prima.

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope Visitekaartjes Prima kwaliteit voor deze prijs
  • Zou u Goedkope Visitekaartjes aanbevelen? Ja

Mooi drukwerk voor een goede prijs

Ik heb hier meerdere notitieblokken besteld en de kwaliteit van het drukwerk is altijd erg mooi. Wat ook fijn is, is dat 120 grams een standaard keuze is, dat zie je bijna nergens anders.

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken N.v.t.
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? N.v.t.

Helemaal tevreden

Ik werd pro-actief gebeld door Drukbedrijf over de aanlevering waardoor alles in 1x is goedgegaan, Top

• Beschrijf uw ervaring met Kraftpapier goed, we hebben witte print gebruikt
  • Zou u Kraftpapier aanbevelen? Ja

Behulpzaam, vakkundig en betaalbaar

Aangezien ik weinig ervaring had met het maken van een poster had ik wat hulp nodig. Drukbedrijf heeft me daarbij goed geholpen en advies gegeven.

• Beschrijf uw ervaring met Posters N.v.t.
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Goed materiaal, keurig volgens bestelling geleverd. Thnx

• Beschrijf uw ervaring met Muurframe Prima
  • Zou u Muurframe aanbevelen? Ja

Top service, klantvriendelijk!

Geweldige service!

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Snel geleverd
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Klantvriendelijk

Snelle reactie door klantenservice bij vragen

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken N.v.t.
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Communicatie verliep niet altijd soepel, maar de geleverde producten zijn geworden naar design.

De communicatie voor het bestellen van de producten is een aantal keer slecht verlopen en het heeft lang geduurd voordat de communicatie weer duidelijk was. Desondanks zijn de producten wel goed ontvangen en naar design. Het geborduurde werk is mooi afgewerkt en het opgedrukte werk is er goed opgezet.

• Beschrijf uw ervaring met Sweaters Ze zijn erg zacht vanbinnen en de designs zijn ook juist bedrukt. De designs blijven er goed op zitten, ook na enkele wasbeurten.
  • Zou u Sweaters aanbevelen? Ja

Mooi product volgens afspraak geleverd.

Mooi product volgens afspraak geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol N.v.t.
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Snelle levering, eerder dan verwacht!

Tevreden met het resultaat, en snelle levering! Duidelijk kwa prijzen, en kleine oplage mogelijk, je weet waar je aan toe bent. Kortom ga zeker nog een keer wat bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol N.v.t.
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Heel goed!

Hele goede ervaring met Drukbedrijf. Behulpzaam, en snelle reactie via de email. Ook snel geleverd, sneller dan eerder aangegeven.

• Beschrijf uw ervaring met Statische folie Plakt goed, ziet er goed uit
  • Zou u Statische folie aanbevelen? Ja

Goed drukwerk, goede service met 1 minpunt

Ik ben erg tevreden of Drukbedrijf. Eén ding vind ik erg jammer: dat het maar niet lukt om mijn juiste bezorgadres in jullie systeem te krijgen. Het is aan een alerte buurtbewoner te danken dat de laatste levering niet in de soep is gelopen. Ik woon op Raamgracht 25c, met postcode 1011KJ. jullie systeem accepteert de Raamgracht niet in combinatie met die postcode. Wel als factuuradres, maar niet al bezorgadres. Het maakt er automatisch Moddermolenstraat van. Dat is een zijstraatje 50 meter verderop. Daar hebben we jullie al vaker op gewezen en toch ging het vorige week weer mis. De vrouw bij wie de bezorger onze affiches achterliet, was zo slim om ons te googelen en daarna te bellen en zo kregen we het drukwerk gelukkig nog net op tijd voor de etalage van Athenaeum.

• Beschrijf uw ervaring met Forexbord ( Foam) het 5mm kan niet geselecteerd worden op de site. Daar is alleen de optie 10mm mogelijk. En ik had liever een wat minder zwaar 5mm board gebruikt.
  • Zou u Forexbord ( Foam) aanbevelen? Nee

De posters van drukbedrijf waren kwalitatief goed en de service was ook fijn

De kwaliteit is goed van de geleverde posters en de service van de medewerkers van Drukbedrijf vond ik ook erg fijn. De informele sfeer vind ik een prettige manier van werken.

• Beschrijf uw ervaring met Posters Goede kwaliteit poster
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Geen controle uitgevoerd op product voor verzending

Poster en clicklijst apart ontvangen, clicklijst per PostNL en kon bij de buren ophalen, poster afgeleverd door DHL, echter niet thuis en moest poster ophalen in winkelcentrum. had ook verwacht dat poster in de clicklijst zat. clicklijst is verzonden zonder visuele controle van de clicklijst, bij het uitpakken van de doos zag je duidelijk dat het doorzichtige plastic beschermlaag kapot was en dat de achterzijde plastic gescheurd was. Ik heb het vermoede dat dit product al eerder aan een andere klant geleverd was. Dit gemeld op donderdag 22 April 2021 en men zou actie ondernemen. tot op vandaag geen oplossing mogen ontvangen. Ben terug gebeld door Drukbedrijf en men heeft een nieuwe lijst opgestuurd. Helaas is deze lijst ook beschadigd aangekomen, wederom gebeld en wederom nieuwe lijst ontvangen, echter niet 1lijst, maar 5 click lijsten. Hierover contact gehad met Drukbedrijf en mocht deze 4 stuks houden. Dat noem ik goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Kliklijsten Beschadigd ingepakt
  • Zou u Kliklijsten aanbevelen? Ja

Prachtig eindresultaat

Kaartjes besteld die er echt onwijs goed uitzien. Ik had een paar foutjes gemaakt bij het uploaden van het document, maar daar ben ik goed en geduldig bij geholpen om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten Ze zijn erg mooi!
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Hele goede service en mooi resultaat

Ondanks problemen in het begin met de opmaak en daarna met het drukwerk, is alles prima opgelost met een prachtig resultaat.

• Beschrijf uw ervaring met Speelkaarten N.v.t.
  • Zou u Speelkaarten aanbevelen? N.v.t.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!