Na veel geduld en tips uiteindelijk een mooi doek gekregen.Ga zeker meer bestellen hier. Thx voor alles :-)
Voor mijn studievereniging heb ik hier nu al een aantal keer geniete brochures besteld en iedere keer ben ik goed geholpen! De brochures hebben een mooie kwaliteit en zijn iedere keer snel geleverd.
De bestelde flyers werden zeer snel en prima verzorgt afgeleverd.
bij drukbedrijf is het makkelijk te bestellen, orders zijn makkelijk te herhalen en er is volop keus in materiaal en grootte vd order. Sneller levering over het algemeen. Communicatie over evt. vertraging kan beter.
Eenvoudig bestellen via de website en vragen over je bestelling worden via de chat of telefoon snel beantwoord.
Het contact verliep zeer vlot en er werd continu duidelijk gecommuniceerd over de producten en prijzen. Het eindresultaat was zeer goed. Ik zou zeker nogmaals bestellen.
Nog maar 1 bestelling gedaan, maar zal ongetwijfeld meer worden. Goede prijs/kwaliteit verhouding en service op maat.
Nu al 3x brochures besteld en 1 groot doek echt prima kwaliteit en op tijd geleverd
Prima service, snel en uitstekende kwaliteit
Had last last last minute een spandoek nodig omdat de bestelling bij een ander bedrijf niet goed was gegaan. Ik zag 24 Uurs service staan maar dat zou nog te laat zijn. Het was 17 uur in de avond en de volgende dag rond de middag zou een fotograaf langskomen om het spandoek te fotograferen. Onmogelijk natuurlijk maar Wytze van Drukbedrijf heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. De volgende ochtend om 10 uur was mijn spandoek geprint en bezorgd. Wauw. Ik weet dat je dit niet standaard mag verwachten, dus ga Wytze nu niet allemaal bellen, maar als echt de nood aan de man is, dan kun je op dit bedrijf bouwen! Zwaar onder de indruk. Dank Drukbedrijf. Dank Wytze en collega’s! Andere bedrijven kunnen hier nog wat van leren. Dit is echt de klant centraal stellen en verwachtingen overtreffen! Dank dank dank! Jullie hebben onze actie gered! Helden!
Ik moest 2 grote doeken hebben voor led frames, de eerste foto's die ik aanleverde waren niet goed genoeg, maar na veel hulp van het team van drukbedrijf zijn we tot 2 nieuwe foto's gekomen en nu zijn ze top!
Fijne ervaring! Na een foutje van mij tijdens het bestellen (doorgeven van verkeerde maten) heb ik hierover gebeld, en alles kon gelijk aangepast worden. Vriendelijke klantenservice en mooie producten. Top!
Wat mij betreft is drukbedrijf: bedrijf van het jaar! En van vorig jaar, en van volgend jaar! :) Alleen al vanwege de manier waarop je snel, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen wordt. "Wij houden niet van keuzemenu's en daarom verbinden we je direct door met een medewerker" hoor je als hun belt, en dat gebeurd dan ook. Heerlijk toch! Wat een verademing in deze tijd. Ik heb tot op heden al verschillende producten besteld: Meerdere spandoeken (o.a. 2m x 2m), flyers en onlangs ook stickers. En altijd voor een scherpe prijs, een goede kwaliteit en ruim voldoende mogelijkheid tot vriendelijke assistentie. Nu ging er bij m'n laatste bestelling helaas iets mis, ik kreeg een sticker mat ipv glans. Foutje kan eens gebeuren. Ik belde hen en wat was de reactie? "Oh sorry, onze fout, we fixen het" Wat zou het toch fijn zijn als je overal zo geholpen werd. Drukbedrijf ik ben fan! Dank! Speelse groet, Niels
Fijne service, snelle reactie op de mail. Ook de kaartjes zien er erg netjes uit! Alleen jammer als je 1 set kaarten besteld, voor een doosje voor de kaartjes 7 euro bezorgkosten moet betalen. Niks aan te doen... Op de kaartjes en service niks aan te merken!
Na het uploaden van mijn foto was hij erg flets (op het scherm). Ik heb toen via de chat gevraagd hoe ik dit op kon lossen. Ik werd heel snel geholpen en het probleem was zo verholpen. Toch nog even spannend bij het openmaken van de doos, maar het doek is heel mooi geworden.
Ik wilde een klein spandoek bestellen (1.15x1.38cm). Geen enkele ervaring mee. De foto die ik opstuurde bleek niet goed op allerlei fronten. Ik kreeg van Drukbedrijf stapsgewijs per mail (incl filmpjes) hoe ik de problemen moest oplossen. Ik heb het geprobeerd, maar het lukte mij niet. Drukbedrijf heeft een goede service, één contactpersoon, overleg om te krijgen wat je zelf graag wilt. Ik wilde het spandoek ook makkelijk kunnen verwijderen. Dus de standaard ringen met touwtjes voldeden niet. Helaas heeft Drukbedrijf geen ovale ringen met 'tourniquet draaisluitingen', deze heb ik dus zelf besteld elders. Was overigens makkelijk te doen zelf. Drukbedrijf heeft alleen de foto gedrukt en omgezoomd. Mooi spandoek geworden uiteindelijk. Heel blij mee!
Vaste klant aangezien zowel de service als het eindproduct altijd uitstekend zijn! Van harte aanbevolen!!
We hebben voor ons bedrijf Dutsch Workwear een textielframe laten maken van 10m x 2,60m. Mooi gedrukt en snel geleverd.
50.000 flyers zelfs een dag eerder bezorgd op maandag ipv dinsdag en omdat we wat haast hadden zelfs al een deel op vrijdag! Top bedrijf en service!
Dit was mijn 1e levering Goede kwaliteit stickers. Tijdstip levering komt overeen met de planning, zelfs nog een dag eerder
Muismatten laten drukken. Prachtige kwaliteit en men is niet te beroerd om even als check een mailtje te sturen omdat ze de witranden een beetje hebben moeten aanpassen.
Mooie posters en de levertijd zeer snel
Al een aantal malen een spandoek besteld hier. Ze zijn goed bereikbaar, denken mee en leveren altijd op de afgesproken dag. Kwaliteit van het spandoek is goed.
Als je, zoals ik, niet zo handig bent met het aanleveren van de opmaak gegevens voor je drukwerk, wordt je altijd prima en snel geholpen! In het algemeen is de hulpbereidheid heel groot.
Ik heb tot nu toe alleen maar hele fijne ervaringen met Drukbedrijf. De website werkt goed en je kan heel veel zelf gemakkelijk regelen. Mocht je er niet uitkomen, wordt je vriendelijk en snel geholpen.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!