Zeer behulpzaam en snelle levering

Voor mij is alles nog nieuw in de drukwereld, ik ben daarbij zeer goed geholpen om alles zo te krijgen zoals ik het voor mij had. Blij met deze fijne service en ook snelle levering!

• Beschrijf uw ervaring met Magneetstickers N.v.t.
  • Zou u Magneetstickers aanbevelen? Ja

Denken graag mee! en snelle levering

Denken graag mee! en snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Menukaarten N.v.t.
  • Zou u Menukaarten aanbevelen? Ja

Bijna perfect

Bij de eerste druk waren de foto's beneden de maat. Dat lag mijns inziens aan een paar zaken. Wij hadden gevraagd welke eisen er aan de pdf worden gesteld. Die kan je namelijk op verschillende manieren aanleveren. Daarop is geantwoord dat het een normale pdf moest zijn. Terwijl nu de ervaring aangeeft dat er wel degelijk eisen aan de pdf gesteld moeten worden. Wij hadden allemaal foto's in grijstinten geplaatst. Maar achteraf blijkt dat er toch nog foto's waren die in RGB kleuren stonden. De eerste keer waren wij daar niet op attent gemaakt. Ook blijkt dat een pdf niet automatisch in grijstinten ge maakt wordt maar dat je dat speciaal zo moet omzetten! U drukt veel voor "leken" of "doe het zelvers" en daar is meer voorlichting zeer welkom om tot een goed resultaat te komen. Ook is het aan te bevelen om deze "leken" aan te raden de foto's (zowel kleuren als in grijstinten) zodanig te maken dat het op het computerscherm voor je gevoelen eigenlijk te licht is. Het resultaat is dan echt beter! Toen we in overleg met u het boek overnieuw hebben laten drukken, hebben wij op deze zaken nauwkeurig gelet en is er een veel beter resultaat behaald. Wat betreft het maken van het boek zelf heb ik slechts één woord: perfect!

• Beschrijf uw ervaring met Boeken De eerste keer dat ik ze zefl laat drukken. Daarvoor heb ik twee boeken met foto's klaar gemaakt die een uitgever heeft laten drukken.
  • Zou u Boeken aanbevelen? Ja

Hele fijne snelle levering

De jongens van drukbedrijf zijn snel en leveren kwaliteit! Heel fijn.

• Beschrijf uw ervaring met Kaartjes Mooi & Snel
  • Zou u Kaartjes aanbevelen? Ja

Super service

Super service

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol Fantastisch
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Behulpzaam en heerlijk geduldig, uitstekende service en alles top geleverd.

Ik had in eerste instantie problemen met het aanleveren van de juiste bestanden en ik ben heel erg goed geholpen. Alle vragen die ik stelde werden snel beantwoord en het resultaat is heel goed. Snelle levering en uitstekende service.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Mooie heldere druk, heel tevreden.
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Mooie kwaliteit en een super service!

snelle levering, behulpzaam en vriendelijk personeel.

• Beschrijf uw ervaring met Roll up banner Same Day goed
  • Zou u Roll up banner Same Day aanbevelen? Ja

Behulpzaam en snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Goede kwaliteit en snel geleverd
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Erg goed geregeld en mooi resultaat

Er was in eerste instantie iets niet duidelijk en daarover kreeg ik direct een terugkoppeling waardoor alles in een keer goed werd geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Statische folie Gemakkelijk aan te brengen en meerdere keren te gebruiken. Wel veel werk om aan te leveren omdat wit als drukkleur apart wordt gedrukt en het beeld gespiegeld moet worden aangeleverd.
  • Zou u Statische folie aanbevelen? Ja

Super geholpen door Joris Liebregts, ik heb hem zelfs een flesje Churchill Estate wijn als cadeau gestuurd!

• Beschrijf uw ervaring met Posters Duizenden besteld
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

doe al jaren zaken met ze altijd behulpzaam

en oplossingsgericht denken ook mee!! super

• Beschrijf uw ervaring met Menukaarten N.v.t.
  • Zou u Menukaarten aanbevelen? Ja

drukwerk goed, levering minder

levering was vertraagd en ook lag het vloeipapier los in de verzenddoos. Misschien een tip in de toekomst is dit beter inpakken, onder en boven verlies van drukwerk door kreuken en schade. Kwaliteit drukwerk is goed.

• Beschrijf uw ervaring met Vloeipapier N.v.t.
  • Zou u Vloeipapier aanbevelen? N.v.t.

ik ben tevreden over mijn bestelling

mooi product

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken N.v.t.
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? N.v.t.

Goed geregeld!

Goede service, vriendelijke klantenservice!

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken Mag wel meer dieper qua kleur
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? Ja

Snelle service en prima kwaliteit

Helemaal goed

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Goed
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Snel en goed

Voldoet volledig aan de verwachtingen

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet N.v.t.

Uitstekend!

Hele snelle verzending, de dag erna had ik mijn banner binnen. Zeker een aanrader! Zal mijn volgende bestelling voor een banner ook hier plaatsen!

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner Prachtig!
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Goede service en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de service van drukbedrijf. Op korte termijn heb ik een grote oplage gepersonaliseerde linten kunnen ontvangen die van uitstekende kwaliteit waren.

• Beschrijf uw ervaring met Linten N.v.t.
  • Zou u Linten aanbevelen? Ja

Drukbedrijf drukt alles op alles en dat doen ze goed!

Al 3 jaar klant en ben super tevreden. We hebben tientallen bestelling geplaatst en bij een probleem lossen ze dit snel en goed op. Contact gaat snel zonder irritante bandjes en anderen onzin. Gewoon goede service voor een goede prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Goed product voor een juiste prijs met een goede kwaliteit.
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Met een gerust hart geef ik het drukwerk uit handen

Mijn klant was erg tevreden over de kwaliteit, Drukbedrijf vertrouw ik in planning en kwaliteit. Door een onduidelijkheid mijnerzijds was 1 oplage niet duidelijk. Twee dagen laten lagen de extra roll-up banners als in het Oosten van het land.

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner mooie kwaliteit
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Prachtige prints

Snelle levering van mooi drukwerk

• Beschrijf uw ervaring met Eco posters Mooie kleuren
  • Zou u Eco posters aanbevelen? Ja

Keurig drukwerk en snel geleverd

Prima advies over afwerking met soft touch

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Ziet er goed uit.
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

economisch goed en op tijd

Economisch voordelig en altijd op tijd

• Beschrijf uw ervaring met Milieuvriendelijke visitekaartjes heel goed
  • Zou u Milieuvriendelijke visitekaartjes aanbevelen? Ja

Bestellen via Internet ging eenvoudig. Overzichtelijke site. Product voldoet volledig aan mijn verwachting.

• Beschrijf uw ervaring met Plexiglas spatscherm N.v.t.
  • Zou u Plexiglas spatscherm aanbevelen? Ja

Goede drukkwaliteit, levertijd zoals aangegeven.

Goede drukkwaliteit, levertijd zoals aangegeven. Prijs prima. Stickers hadden wat netter ingepakt kunnen worden.

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame stickers Ze zijn bedrukt zoals gewenst en plakken goed.
  • Zou u Duurzame stickers aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!