Bestelling en service zijn goed

Het materiaal zit er goed uit. Bestelling en Service zijn snel. Het gelinieerd papier mag wel wat meer lijnen bevatten. Het blad is nu snel vol geschreven. Wat mij vooral opviel was de doos waarmee het geleverd werd. Het leek erop dat de bezorgdienst alles had overgedaan in een slecht dichtgeplakt andere doos, waar tevens het drukwerk niet echt netjes ingestopt was. Dit had duidelijk effect. Een aantal notitieblokken waren gekreukelt. En dat is jammer.

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken Zie hierboven
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? Ja

super goed service en advies en heel snel!!

Prachtig resultaat echt heel tevreden over de kwaliteit en de manier waarop ik ben geholpen met een relatief kleine order!!! Een aanrader.

• Beschrijf uw ervaring met Linten Geweldig goed
  • Zou u Linten aanbevelen? Ja

Er wordt fijn meegedacht

De service is erg fijn, er worden veel controles uitgevoerd en als iets niet goed is, wordt er goed meegedacht.

• Beschrijf uw ervaring met Almanakken Mooi boek, fijne service
  • Zou u Almanakken aanbevelen? Ja

Goed geholpen

Goed geholpen bij het ontwerpen van de ronde stickers. Plakken goed.

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers Goed
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Snelle bezorging en mooi gedrukt

De kaarten die ik op VERGE papier had laten drukken zien er prachtig uit, ook kwam alles op tijd binnen inclusies de enveloppen.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten mooi gedrukt
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Vlag laten bedrukken

Dit bedrijf heeft een top Team en een goede kwaliteit van de producent. Service is top. Als iemand mij vraagt waar men het beste iets kan laten bedrukken zal ik Drukbedrijf zeker aanbevelen.

• Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag Mooi en optijd geleverd
  • Zou u Gevelvlag aanbevelen? Ja

Goede snelle service

• Beschrijf uw ervaring met Logo stickers Stickers plakken goed en hebben een goede kwaliteit
  • Zou u Logo stickers aanbevelen? Ja

Mooi product, prettige service

Hele mooie flyers ontvangen, het 295 grams compostpapier is goed stevig en oogt stijlvol en duurzaam. Telefonisch goed geholpen bij het aanleveren van de documenten. Ik zou hier zo weer mijn volgende bestelling doen.

• Beschrijf uw ervaring met Eco flyer mooi papier
  • Zou u Eco flyer aanbevelen? Ja

Goede partij voor op maat gemaakte dozen

Drukwerk is goed. De wachttijd is wel wat lang.

• Beschrijf uw ervaring met Postdoosje met klep Postdozen zijn van goede kwaliteit.
  • Zou u Postdoosje met klep aanbevelen? Ja

Perfect!

Snelle levering en mooie bedrukking. Bij vragen ook in no time een reactie ontvangen. Kortom, geen op- of aanmerkingen.

• Beschrijf uw ervaring met With compliments card N.v.t.
  • Zou u With compliments card aanbevelen? Ja

Bestelling was prima in orde en werd snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Trodat stempel In orde
  • Zou u Trodat stempel aanbevelen? Ja

Hele goede service!

Ik had wat moeilijkheden met het bestellen en Jesse van Drukbedrijf heeft me enorm goed geholpen. Zowel telefonisch als via e-mail. De stickers werden ook super snel geleverd. Heel fijn!

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Goede service & kwaliteit
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit maar veel donkerder dan gedacht.

Ik werd goed geholpen bij het aanleveren van het fotobestand. Overall ben ik tevreden over de kwaliteit, de afbeelding is scherp. Wel vinden wij de afbeelding echt een stuk donkerder dan de aangeleverde afbeelding. Dit hadden wij totaal niet verwacht omdat wij de afbeelding nog bij het bedrijf zelf hebben laten omzetten naar een juist printbestand. Hierop was de afbeelding ook een stuk lichter dan het resultaat. We vinden het nog steeds mooi, maar minder dan verwacht en vinden we dit stiekem wel jammer. We hadden gehoopt gewaarschuwd te worden voor de donkerdere afdruk. Als wij dit hadden geweten hadden wij de belichting op het bestand aangepast namelijk. Het paneel werd een dag eerder geleverd, super. Al was het fijn geweest als er iets van een track&trace oid bijzat waardoor jhet bezorg bezorgmoment duidelijk was. Kortom tevreden maar niet helemaal wat we hadden verwacht.

• Beschrijf uw ervaring met Akoestische wandpanelen Goed.
  • Zou u Akoestische wandpanelen aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en service

Ik heb inmiddels meerdere keren bij Drukbedrijf besteld en ben iedere keer tevreden over de kwaliteit en service. Aanrader!

• Beschrijf uw ervaring met Vloeipapier Goed
  • Zou u Vloeipapier aanbevelen? Ja

Snelle levering, goede kwaliteit

De sticker zijn exact zoals verwacht

• Beschrijf uw ervaring met Vierkante stickers Goede kwaliteit
  • Zou u Vierkante stickers aanbevelen? Ja

Kwaliteit van het drukwerk zelf is netjes

Helaas ook bij deze order een hoop notitieblokken die niet netjes verwerkt zijn (lijmresten/gescheurd papier) of door verzending gekreukt zijn geraakt. Mijn ervaring is dat het altijd netjes wordt opgelost dus dat zal nu ook ongetwijfeld het geval zijn!

• Beschrijf uw ervaring met Notitieblokken N.v.t.
  • Zou u Notitieblokken aanbevelen? N.v.t.

Duurzame opties en snelle levering!

Persoonlijke ondersteuning is erg vriendelijk en prettig.

• Beschrijf uw ervaring met Eco flyer Alleen niet netjes gesneden
  • Zou u Eco flyer aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit, prijs én klantenservice

Zeer goed geholpen met mijn vraag, snelle levering en een goede kwaliteit voor een goede prijs. Zal hier in de toekomst weer bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers Goede kwaliteit
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Prima service!

Prima service!

• Beschrijf uw ervaring met Polo's N.v.t.
  • Zou u Polo's aanbevelen? Ja

top bedrijf

Zou leuk zijn (kleine verbetering) als korting automatisch zou worden verrekend bij volgende bestelling..zou puntjes op de i zijn

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol perfect
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Snel, accuraat, komen na wat ze beloven

Zeker een aanrader, je wordt prima op de hoogte gehouden via email. Snel geleverd. Prima service, echt een aanrader.

• Beschrijf uw ervaring met Reclameborden 100% tevreden
  • Zou u Reclameborden aanbevelen? Ja

nog niets ontvangen

nog niets ontvangen

• Beschrijf uw ervaring met Briefpapier nog niets ontvangen
  • Zou u Briefpapier aanbevelen? N.v.t.

Ook deze bestelling was top

Website is overzichtlich en efficent. Dit keer ging het uploaden van de bestanden zonder problemen. Korte levertijden. Ook zijn het Goedkope visitekaartjes - de afwerking is heel netjes, de kaartjes zijn stevig, de kleuren zo als in het ontwerp angegeven. Dus een goede prijs - kwaliteits verhouding

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes Mooi afgewerkt. Kleuren komen met ontwerp overeen. Levertijd zo al aan gegeven
  • Zou u Goedkope visitekaartjes aanbevelen? Ja

Snell levering, goede communicatie. Reeds meerdere maken iets laten drukken, en altijd tot volle tevredenheid .

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Goede kwaliteit, snelle levering
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

heel persoonlijk en oplossingsgericht geholpen!

persoonlijk, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

• Beschrijf uw ervaring met Cocktailprikkers even wachten tot we open kunnen.
  • Zou u Cocktailprikkers aanbevelen? N.v.t.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!