Uitstekend drukwerk en weer lekker snel geleverd.
Sinds kort overgestapt naar drukbedrijf naar volle tevredenheid. Resultaat en levering van drukwerk is van goede kwaliteit en volgens afspraak. De gebruiksvriendelijkheid van de website (duidelijk, producten makkelijk vindbaar, overzichtelijkheid van account en facturen) is vooral een wereld van verschil. Ook het uploaden van bestanden is ontzettend fijn, omdat je direct kunt zien of het e.e.a. binnen de marges valt. Als er iets niet helemaal ok loopt of bij twijfels zijn de medewerkers goed bereikbaar, ook voor advies voor papiersoort etc.
Beste Marcella, Goed om te lezen dat je het zo hebt ervaren. Dit is waar we voor staan en tot de volgende bestelling! Groet, Onno
Drukbedrijf denkt uitstekend met je mee en is helder in communicatie. Ze laten niet veel aan het toeval over. Dat is prettig. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige samenwerking op naar meer.
Mijn eerste bestelling bij drukbedrijf was erg prettig. De betreffende bestelling was enorm snel gereed en geleverd. Helaas door onze fout bleken er fouten in de opdruk te zijn en moesten we deze opnieuw bestellen. Gelukkig was de service goed en dachten ze erg vriendelijk met ons mee. Wij gaan zeker vaste klant worden.
Beste Tim, Ik begin bijna te blozen van je grandioze review. Onwijs leuk en tot de volgende bestelling!! Groet, Onno
Vanwege de lockdown hadden wij met spoed nieuwe flyers nodig. Deze werden zeer snel gedrukt en afgeleverd waardoor wij nog snel door konden.
Je merkt heel erg dat het een bedrijf is waar jonge mensen contact met de klangen hebben. Ze zijn snel, denken mee en geven wat ze beloven.
Ik had mijn drukwerkopdracht ondergebracht bij een andere online drukkerij. Na 3 dagen wachten was mijn drukproef nog net binnen! Drukbedrijf gebeld, uitgelegd wat er aan de hand was en Saskia kwam met een prima oplossing. Helemaal goed geregeld en prima kwaliteit. Ik weet waar ik voortaan zaken mee doe. Houd vol, kwaliteit wint altijd van prijs!
PRIJS KWAITEIT IS TOP
Bij het uploaden was een probleem, maar Drukbedrijf heeft direct gereageerd. Probleem binnen 5 minuten opgelost. Het volume van het bestand was te groot. Communicatie verliep zeer goed De kalenders die ik heb besteld zijn goed afgewerkt. Zelfs tijdens de kerstdrukte was de levering op tijd. Een ander pluspunt is dat je een individueel aantal items kunt bestellen en niet als een bulkeditie waar je maar 1, 5, 10, 20 stuks kunt kiezen. Een goede kwaliteit en prijsverhouding Suggestie. De website zelfs is overzichtlich en eenvoudig te gebruiken. Wat ik miste (misschien heb ik het over het hoofd gezien) was een duidelijkere en zichtbare beschrijving dat grotere bestanden bijvoorbeeld via wetransfer moeten worden verzonden
Wij werken nu inmiddels ruim een jaar met Drukbedrijf. Items zijn gemakkelijk te bestellen via de website, ook als het om een grote oplage gaat. Wanneer er iets niet goed gaat met het uploaden van bestanden, krijg je snel persoonlijk bericht. Er wordt goed meegedacht!
Hoi Theater de Lievekamp! Dank voor de leuke review en waarderen dit enorm! Online je drukwerk bestellen met een persoonlijk tintje waar nodig. Groeten, Onno
De prijs/kwaliteit is in verhouding met wat je zou verwachten. Echter worden er aan de telefoon of op de mail beloften gedaan die niet worden gehaald. Er wordt slecht gecommuniceerd over het niet halen van zaken, en dat is vervelend. Daarnaast krijg je vaak een melding over een openstaande offerte aanvraag, ook nadat je hebt aangegeven dat dit al geproduceerd is of niet meer nodig.
Hele goede ervaring met Drukbedrijf. Goede kwaliteit, snelle levering en behulpzame medewerkers!!
Beste, Altijd leuk om te lezen dat we behulpzaam zijn! Iets waar we ook zeker voor staan. Groet, Onno
Mooie vlaggen voor een nette prijs.
Het bedrijf denkt met je mee en heeft alle geduld om alles perfect op de puntjes te laten verlopen . Geduld om alles adviezen te geven . Zal hier zeker vaker mijn geprinte plakband bestellen ✅
Prima kwaliteit tegen een prima prijs. Zelfs in coronatijd werd de afgesproken levertijd gehaald
Zoals hier boven omschreven. Vlotte communicatie. Gewoon no nonsens.
Hele fijne en snelle service! Wytze heeft ons uitstekend geholpen en ook goede adviezen gegeven van het aanleveren van bestanden
Drukbedrijf is een zeer fijne partner in al je drukwerk. Zij leveren goede kwaliteit, fijne service en zeer prettige ondersteuning.
Snelle en betrouwbare service, je weet precies waar je aan toe bent en wanneer je bestelling binnenkomt! Blij mee!
Beste Katrina, Wat fijn om te lezen en dit is ook wat we proberen te waarborgen in deze drukke periode! Groet, Onno
Ondanks de drukke periode alles netjes op tijd geleverd. Vanuit onze kant wat laat met aanleveren van de bestanden, maar ze hebben al met spoed geleverd. Hele goede service!
Beste Boy, Blij dat alles op tijd binnen was en dank voor je bestelling! Tot de volgende! Onno
Na plaatsing van mijn order werd door Drukbbedrijf snel geanticipeerd op het ontwerp. Dit voldeed niet helemaal aan de maatvoering. Door hun snelle actie werd ik in staat gesteld om het ontwerp aan te passen en hiermee uiteindelijk een mooier resultaat had, dat ook nog eens snel werd geleverd.
Snelle levering prima prijs. 5000 dezelfde flyers besteld wel wat verschillen in kleur en kwaliteit
Al jaren laat ik al mijn drukwerk via drukbedrijf.nl doen en ben altijd blij verrast met het resultaat, de snelheid en de hulp/service. Of het nou canvas tassen, ansichtkaarten, scheurkalenders of iets anders is, ze helpen zodat het resultaat altijd mooi is. Ook zorgen ze er voor dat je het drukwerk zo snel mogelijk in ontvangst kan nemen.
Goede website, prima service en top eindproduct
Al meerdere keren verschillende producten besteld die altijd kwalitatief goed zijn en op tijd geleverd worden. De ontwerp sjablonen die Drukbedrijf daarbij aanbiedt, zijn eenvoudig te gebruiken en ze staan altijd klaar voor extra uitleg of hulp.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!