De kerstkaarten zagen er geweldig uit!

Uitstekend drukwerk en weer lekker snel geleverd.

fijnste drukbedrijf!

Sinds kort overgestapt naar drukbedrijf naar volle tevredenheid. Resultaat en levering van drukwerk is van goede kwaliteit en volgens afspraak. De gebruiksvriendelijkheid van de website (duidelijk, producten makkelijk vindbaar, overzichtelijkheid van account en facturen) is vooral een wereld van verschil. Ook het uploaden van bestanden is ontzettend fijn, omdat je direct kunt zien of het e.e.a. binnen de marges valt. Als er iets niet helemaal ok loopt of bij twijfels zijn de medewerkers goed bereikbaar, ook voor advies voor papiersoort etc.

• Beschrijf uw ervaring met Stempelkaarten dikke prima
  • Zou u Stempelkaarten aanbevelen? Ja

Goede service en prima kwaliteit

Drukbedrijf denkt uitstekend met je mee en is helder in communicatie. Ze laten niet veel aan het toeval over. Dat is prettig. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige samenwerking op naar meer.

• Beschrijf uw ervaring met Stanley / Stella Hoodies Prima eerlijke en duurzame hoodie, touwtjes aan de hoodie zijn wat mindere kwaliteit
  • Zou u Stanley / Stella Hoodies aanbevelen? Ja

Grandioze service

Mijn eerste bestelling bij drukbedrijf was erg prettig. De betreffende bestelling was enorm snel gereed en geleverd. Helaas door onze fout bleken er fouten in de opdruk te zijn en moesten we deze opnieuw bestellen. Gelukkig was de service goed en dachten ze erg vriendelijk met ons mee. Wij gaan zeker vaste klant worden.

• Beschrijf uw ervaring met Posters - model 1 Kwalitatief goed
  • Zou u Posters - model 1 aanbevelen? Ja

Supersnelle levering van een perfect gedrukte flyer

Vanwege de lockdown hadden wij met spoed nieuwe flyers nodig. Deze werden zeer snel gedrukt en afgeleverd waardoor wij nog snel door konden.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Zeer netjes verzorgd
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Goede service en ze gaan wel de 'extra mile'

Je merkt heel erg dat het een bedrijf is waar jonge mensen contact met de klangen hebben. Ze zijn snel, denken mee en geven wat ze beloven.

• Beschrijf uw ervaring met Softcover boeken / rugdikte: 8.6 mm N.v.t.
  • Zou u Softcover boeken / rugdikte: 8.6 mm aanbevelen? N.v.t.

Helemaal ontzorgd!

Ik had mijn drukwerkopdracht ondergebracht bij een andere online drukkerij. Na 3 dagen wachten was mijn drukproef nog net binnen! Drukbedrijf gebeld, uitgelegd wat er aan de hand was en Saskia kwam met een prima oplossing. Helemaal goed geregeld en prima kwaliteit. Ik weet waar ik voortaan zaken mee doe. Houd vol, kwaliteit wint altijd van prijs!

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Zien er prima uit
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

GOEDE LEVERING

PRIJS KWAITEIT IS TOP

• Beschrijf uw ervaring met Roll up screen TOP
  • Zou u Roll up screen aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Bij het uploaden was een probleem, maar Drukbedrijf heeft direct gereageerd. Probleem binnen 5 minuten opgelost. Het volume van het bestand was te groot. Communicatie verliep zeer goed De kalenders die ik heb besteld zijn goed afgewerkt. Zelfs tijdens de kerstdrukte was de levering op tijd. Een ander pluspunt is dat je een individueel aantal items kunt bestellen en niet als een bulkeditie waar je maar 1, 5, 10, 20 stuks kunt kiezen. Een goede kwaliteit en prijsverhouding Suggestie. De website zelfs is overzichtlich en eenvoudig te gebruiken. Wat ik miste (misschien heb ik het over het hoofd gezien) was een duidelijkere en zichtbare beschrijving dat grotere bestanden bijvoorbeeld via wetransfer moeten worden verzonden

• Beschrijf uw ervaring met Kalenders De kalenders zijn goed afgewerkt. Papier is stevig en van goede kwaliteit. Afdrukt kwaliteit fotos is ook goed Goede kwaliteit en prijsverhouding
  • Zou u Kalenders aanbevelen? Ja

Gemakkelijk, snelle service en goede kwaliteit!

Wij werken nu inmiddels ruim een jaar met Drukbedrijf. Items zijn gemakkelijk te bestellen via de website, ook als het om een grote oplage gaat. Wanneer er iets niet goed gaat met het uploaden van bestanden, krijg je snel persoonlijk bericht. Er wordt goed meegedacht!

• Beschrijf uw ervaring met Folders N.v.t.
  • Zou u Folders aanbevelen? Ja

Slechte communicatie

De prijs/kwaliteit is in verhouding met wat je zou verwachten. Echter worden er aan de telefoon of op de mail beloften gedaan die niet worden gehaald. Er wordt slecht gecommuniceerd over het niet halen van zaken, en dat is vervelend. Daarnaast krijg je vaak een melding over een openstaande offerte aanvraag, ook nadat je hebt aangegeven dat dit al geproduceerd is of niet meer nodig.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers prima gedrukt
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Hele goede ervaring met Drukbedrijf. Goede kwaliteit, snelle levering en behulpzame medewerkers!!

• Beschrijf uw ervaring met Amsterdam Ansichtkaarten spoed N.v.t.
  • Zou u Amsterdam Ansichtkaarten spoed aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Mooie vlaggen voor een nette prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Vlaggen op maat Mooie producten!
  • Zou u Vlaggen op maat aanbevelen? Ja

Super service!!

Het bedrijf denkt met je mee en heeft alle geduld om alles perfect op de puntjes te laten verlopen . Geduld om alles adviezen te geven . Zal hier zeker vaker mijn geprinte plakband bestellen ✅

• Beschrijf uw ervaring met Bedrukt tape Na advies perfecte product
  • Zou u Bedrukt tape aanbevelen? Ja

Value for money

Prima kwaliteit tegen een prima prijs. Zelfs in coronatijd werd de afgesproken levertijd gehaald

• Beschrijf uw ervaring met Hardcover boek Zelfs bij een oplage an 10 exemplaren is het mogelijk om 'betaalbaar' een hard cover boek te laten maken.
  • Zou u Hardcover boek aanbevelen? Ja

Goed bedrijf!

Zoals hier boven omschreven. Vlotte communicatie. Gewoon no nonsens.

• Beschrijf uw ervaring met Plastic cards Nette kaarten voor een mooie prijs.
  • Zou u Plastic cards aanbevelen? Ja

Snelle en zeer goede service!

Hele fijne en snelle service! Wytze heeft ons uitstekend geholpen en ook goede adviezen gegeven van het aanleveren van bestanden

• Beschrijf uw ervaring met Kerstkaarten Zeer goed

Fijne service en ondersteuning

Drukbedrijf is een zeer fijne partner in al je drukwerk. Zij leveren goede kwaliteit, fijne service en zeer prettige ondersteuning.

Snelle, betrouwbare service

Snelle en betrouwbare service, je weet precies waar je aan toe bent en wanneer je bestelling binnenkomt! Blij mee!

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame stickers Goed
  • Zou u Duurzame stickers aanbevelen? Ja

Super service

Ondanks de drukke periode alles netjes op tijd geleverd. Vanuit onze kant wat laat met aanleveren van de bestanden, maar ze hebben al met spoed geleverd. Hele goede service!

• Beschrijf uw ervaring met Zelfstaand frame Goede kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten.
  • Zou u Zelfstaand frame aanbevelen? Ja

snelle service

Na plaatsing van mijn order werd door Drukbbedrijf snel geanticipeerd op het ontwerp. Dit voldeed niet helemaal aan de maatvoering. Door hun snelle actie werd ik in staat gesteld om het ontwerp aan te passen en hiermee uiteindelijk een mooier resultaat had, dat ook nog eens snel werd geleverd.

Redelijk

Snelle levering prima prijs. 5000 dezelfde flyers besteld wel wat verschillen in kleur en kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Kleur verschil
  • Zou u Flyers aanbevelen? Nee

Valt NOOIT tegen

Al jaren laat ik al mijn drukwerk via drukbedrijf.nl doen en ben altijd blij verrast met het resultaat, de snelheid en de hulp/service. Of het nou canvas tassen, ansichtkaarten, scheurkalenders of iets anders is, ze helpen zodat het resultaat altijd mooi is. Ook zorgen ze er voor dat je het drukwerk zo snel mogelijk in ontvangst kan nemen.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten SUPER snel geleverd, mooie kwaliteit
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Topper!

Goede website, prima service en top eindproduct

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Precies zoals bedoeld, praktisch en gewoon goed
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Snel, duidelijk en goed.

Al meerdere keren verschillende producten besteld die altijd kwalitatief goed zijn en op tijd geleverd worden. De ontwerp sjablonen die Drukbedrijf daarbij aanbiedt, zijn eenvoudig te gebruiken en ze staan altijd klaar voor extra uitleg of hulp.

• Beschrijf uw ervaring met Foto op canvas Mooi, zoals verwacht.
  • Zou u Foto op canvas aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!