Supersnelle levering

Bestellen ging erg makkelijk en binnen twee dagen had ik mijn flyers in huis. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers De flyers zijn mooi geworden. Ik had het dunne papier gekozen waardoor het een beetje doorschijnt maar dat is niet erg.
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Goede service en een prachtig eindresultaat

Voor de 2e keer goed geholpen met mijn bestelling. De brochures zijn van een goede kwaliteit en mooi geprint.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Top
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Snel geholpen door Drukbedrijf

Fijne en snelle hulp bij het aanvragen van een offerte en een bestelling is zo gedaan.

• Beschrijf uw ervaring met Gondeldoosjes Netjes
  • Zou u Gondeldoosjes aanbevelen? Ja

Goede service en kwaliteit!

Veel mail contact gehad maar altijd netjes te woord gestaan, ze hebben veel geduld en leveren super service! Wij gaan zeker vaker onze producten hier bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Softcover Perfect!
  • Zou u Softcover aanbevelen? Ja

Mooie doosjes

Mooie doosjes. Zag er erg mooi uit. Zaten er een aantal bij die niet in orde waren, maar dat is opgelost.

• Beschrijf uw ervaring met Doosje met foam inlay N.v.t.
  • Zou u Doosje met foam inlay aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit en snelheid

Ik had eco-flyers van compostpapier besteld en ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid waarmee de flyers opgestuurd werden.

• Beschrijf uw ervaring met Eco flyer Goede kwaliteit, fijn dat eco-flyers mogelijk zijn.
  • Zou u Eco flyer aanbevelen? Ja

Top geregeld

Snelle werk

• Beschrijf uw ervaring met Magneetstickers Tevreden
  • Zou u Magneetstickers aanbevelen? Ja

Pracht product geleverd!

Ik werd goed geholpen door de medewerkers met mijn bestelling van 65 kleine vlaggetjes om het jubileum van onze camping te vieren. Het resultaat: goede kwaliteit doek met mooi duidelijk logo zoals ik had gevraagd voor een scherpe prijs en razendsnel geleverd! Ik ben er oprecht heel erg blij mee! Dus dank ervoor!

• Beschrijf uw ervaring met Vlaggen op maat Boven verwachting.
  • Zou u Vlaggen op maat aanbevelen? Ja

Snel, klantvriendelijk

Snelle service, klantvriendelijk en prima prijs/ kwaliteit. Moest wennen dat je eerst betaald en daarna pas je bestand kan uploaden.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Zie boven
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Mooie poster, snel geleverd

Poster besteld met afwijkend formaat, was geen probleem en binnen 3 dagen geleverd. Opgemaakt door hun vormgever, heel mooi geworden. Top service!

• Beschrijf uw ervaring met Posters N.v.t.

Geweldig resultaat!

Na goed mailcontact kon ik gelijk de bestanden aanleveren en was de bestelling er binnen no-time! De kaarten zien er goed uit, precies wat we wouden.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten N.v.t.

Uitstekend.

Zeer snel en adequaat.

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up banner Prima
  • Zou u Roll-up banner aanbevelen? Ja

Super snelle en persoonlijke service!

Zeer deskundig personeel met persoonlijke touch. Even bellen, snelle reacties en super snelle levering. In 1 woord TOP!

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten N.v.t.
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Goede communicatie en een fantastisch product geleverd!

Iedere keer weer, wanneer ik bij Drukbedrijf mijn werk laat bedrukken, overtreft de kwaliteit mij! Mijn bestellingen komen beter binnen dan ik mij had voorgesteld. Ik kom zeker vaker terug bij deze drukkerij. Fantastisch gewoon! Heel erg bedankt!

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten Fantastisch!
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Uitstekend drukwerk voor een scherpe prijs.

Vlot advies waar nodig en verwachtingen die worden waargemaakt.

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame vlaggen N.v.t.
  • Zou u Duurzame vlaggen aanbevelen? N.v.t.

Altijd op tijd en goed.

• Beschrijf uw ervaring met Posters idem dito

Super kwaliteit

Fijne klantenservice die direct je probleem oplost, handige site en super kwaliteit producten. Ik ben tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Super
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Duidelijke en goede ondersteuning

Bestelproces is makkelijk en als je toch nog vragen hebt wordt je snel en vakkundig geholpen. Prijs van het drukwerk zeer aantrekkelijk zonder dat de kwaliteit er onder lijdt.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Mooie glans, mooi drukwerk
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Mooie stickers!

Goede kwaliteit en kleefkracht. Flexibel oplossen van probleem bij bestand.

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol N.v.t.
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Fijne communicatie en goede kwaliteit voor een extreem lage prijs!

Flexibel bedrijf met een snelle levering!

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers Zien er goed uit!
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Klantgericht, beste prijzen en snel geleverd

Ik ben echt super tevreden over mijn eerste ervaring met drukbedrijf. Ik ben zelf niet handig met het aanleveren van de juiste bestanden. Ik ben hier goed in begeleid door drukbedrijf. Heb mijn bestelling ontvangen zoals ik het voor ogen had. Beste prijs, beste service en snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Geleverd zoals ik voor ogen had
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

goede kwaliteit drukwerk voor een goedkope prijs

Goede kwaliteit drukwerk voor een goedkope prijs en een goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes goede kwaliteit drukwerk voor een goedkope prijs
  • Zou u Goedkope visitekaartjes aanbevelen? Ja

Beste service

Goeie en duidelijke service, plus ze zijn geduldig wat erg prettig is voor startende ondernemers die niet de fijne kneepjes weten

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Snel
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Snel geregeld en geleverd

Het fijne aan drukbedrijf is dat ik een poster bestelt heb voor 6 euro en het binnen 2 dagen, zonder verzendkosten bij mij thuis geleverd was. Super!

• Beschrijf uw ervaring met Posters Goede prijs-kwaliteit verhouding

Super goed geholpen

Ondanks ik er geen verstand van heb heb ik toch supermooie kaartjes binnen gekregen. Van begin tot eind hebben ze me er doorheen geholpen en het resultaat is perfect.

• Beschrijf uw ervaring met Visitekaartjes Gewoon zeer tevreden
  • Zou u Visitekaartjes aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!