Snelle telefonische hulp. Perfecte uitvoering!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken top
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit, snel geregeld en uitstekende service

Bij het bepalen van de maten was het mis gegaan waarna door Drukbedrijf is geholpen de poster op de juiste maat te krijgen. Waarvoor dank.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken sterk materiaal

goed, snel en goedkoop

snel geregeld en ook snel afgeleverd zoals besproken. Prima kwaliteit en goedkoop

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope Visitekaartjes goed
  • Zou u Goedkope Visitekaartjes aanbevelen? Ja

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Spandoek was precies zoals ontworpen, goeie stevige kwaliteit, drukkwaliteit mooi en de levering was sneller dan voorspeld. Bedankt!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Top!
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Snel en makkelijk te bestellen

Flyers bestellen bij Drukbedrijf gaat zeer gemakkelijk. Ze geven allerlei voorbeeldbestanden en accepteren verschillende bestandsformaten. Ook als er toch niet iets blijkt te kloppen, krijg je snel een mailtje om dat nog dezelfde dag op te lossen.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Flyers bestellen bij Drukbedrijf gaat zeer gemakkelijk. Ze geven allerlei voorbeeldbestanden en accepteren verschillende bestandformaten. Ook als er toch niet iets blijkt te kloppen, krijg je snel een mailtje om dat nog dezelfde dag op te lossen.
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

zeer goede service en kwaliteit

Ik bestel vaker hier, altijd goede prijs/prestatie verhouding. Onlangs was pakketje vermorzeld tijdens transport en binnen 24 uur kreeg ik kostenloos nieuwe opgestuurd!

• Beschrijf uw ervaring met Posters heel goed
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Beste service...

Echt goede service en dit bedrijf denkt ook mee...geen klachten alleen positieve ervaringen..

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers gewoon goed
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Zijn snel afgeleverd en goed verpakt. Dinsdag besteld donderdag afgeleverd. Zijn ook mooi afgewerkt.

• Beschrijf uw ervaring met Kalenders Kwaliteit papier goed en mooi afgedrukt.
  • Zou u Kalenders aanbevelen? Ja

Amazing service

Communication is super clear and quick. The product top quality and delivered quick.

• Beschrijf uw ervaring met Linten Perfect
  • Zou u Linten aanbevelen? Ja

Ik ben net een bedrijf begonnen en moet veel laten drukken. Er is bij dit bedrijf veel mogelijk. Met vragen word je goed en snel geholpen.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Goed. Het kon snel, en goed gedrukt worden. En het is niet duur.
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Snel geleverd en mooi product!

Uploaden van design ging goed, contact met de chat was snel en accuraat, product snel geleverd, product zoals beschreven. Allemaal positief!

• Beschrijf uw ervaring met Cocktailprikkers N.v.t.
  • Zou u Cocktailprikkers aanbevelen? Ja

Top kwaliteit. Goed overleg. Super levertijd

Er werd op die dingen gelet, waar ik de klemtoon oplegde, zoals de juiste kleuren. Op Zondag werd zelfs al het belangrijkste geleverd. Echt Top! Men is enthousiast, niet alleen door mijn ontwerp, maar ook door de kwaliteit en kleuren. Het ging om een grotere promotie order, die precies als afgesproken na mate van belangrijkheidsgraad afgeleverd werd. Men legde mij ook nauwkeurig uit, waarop ik moest letten bij het aanleveren, wat ik voor de zekerheid moest aanpassen, zodat niets fout zou gaan. Een pakket bleef helaas onderweg hangen. Geen gezeur van beide kanten, kan gebeuren. Het ging prompt opnieuw in productie.

• Beschrijf uw ervaring met Posters Goed. De heftige regen, heeft de posters buiten nauwelijks laten kreuken.
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Zeer snel geleverd, mooie kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd

Voor een feest van een 50e verjaardag heb ik voor het eerst een spandoek laten maken. Ik koos dit bedrijf vanwege goeie reviews en snelle levering. Ik was blij dat de beloofde snelle levering werd waargemaakt. En het spandoek zag er prachtig uit, de kleuren waren zoals op de originele foto's. Ik weet niet hoe het spandoek zich op den duur houdt in de buitenlucht want heb het pas enkele dagen in huis. Maar de eerste indruk is super

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Blij met snelle levering en mooie kwaliteit

Betrouwbaar en goed

Ik heb een spandoek besteld, een foto toegevoegd en binnen drie dagen had ik 'm al goed verpakt binnen.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Prima doek en ruim verpakt in een bubbelplastic en doos
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Goede producten en duidelijke communicatie

Via google kwam ik terecht bij Drukbedrijf omdat ik op zoek was naar een specifiek product. Toen ik verder ging kijken op de site zag ik dat zij nog meer producten konden leveren voor mij en dit is uiteindelijk ook gebeurd.

• Beschrijf uw ervaring met Brievenbusdoosjes met bovenklep De verzenddoosjes waren in mijn geval maatwerk omdat ik iets wilde wat door de brievenbus paste. Drukbedrijf heeft goed meegedacht over wat de mogelijkheden waren hiervoor en de uiteindelijke levering was ook heel snel. Ben zeer tevreden!
  • Zou u Brievenbusdoosjes met bovenklep aanbevelen? Ja

Aanrader!!

Ik bestel vrijwel alles bij drukbedrijf. Professionele hulp en mooie producten. Ze zijn goed bereikbaar wat het samenwerken makkelijk maakt. Aanrader!

• Beschrijf uw ervaring met Visitekaartjes luxe afwerking Ziet er verzorgt uit
  • Zou u Visitekaartjes luxe afwerking aanbevelen? Ja

Prima proefdruk

Het duurde even voordat offerte goed afgestemd was, maar ik heb mijn proefdruk in goede orde ontvangen!

• Beschrijf uw ervaring met Schoolgids proefdruk Goede kwaliteit papier, netjes afgeleverd!
  • Zou u Schoolgids proefdruk aanbevelen? N.v.t.

Behulpzame mensen, reactie per mail is erg vlot. Kwaliteit van geleverde product is naar wens.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol N.v.t.
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? N.v.t.

goed drukwerk voor een scherpe prijs!

Zeer Tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Vierkante stickers Goede kwaliteit
  • Zou u Vierkante stickers aanbevelen? Ja

Snel, professioneel en persoonlijk

Snelle service via de webshop, maar professionele en persoonlijke hulp als je belt of mailt wanneer je net iets anders wilt. Of hulp nodig hebt bij het juist aanleveren. Aanrader!

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame tassen Goede kwaliteit en net drukwerk
  • Zou u Duurzame tassen aanbevelen? Ja

Absurd

Oké, ik heb door de jaren heen bij veel drukkerijen bestellingen geplaatst. Maar Drukbedrijf is echt de beste op de markt. Qua Service communicatie en kwaliteit. Ik schrijf nooit een review maar Drukbedrijf gaat echt de extra mile

• Beschrijf uw ervaring met Visitekaartjes luxe afwerking Mega strak, helemaal geen bleed nodig
  • Zou u Visitekaartjes luxe afwerking aanbevelen? Ja

Heel makkelijk te bestellen en de ontvangen bestelling is meer dan verwacht.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers Meer dan verwacht
  • Zou u Stickers aanbevelen? Ja

Eerste bestelling geplaatst, ik werd gelijk gewezen op belangrijke aspecten. Ik ontving de bestelling 2dagen voor de geschatte bezorgdatum. Ik ga hier zeker meer bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol zeer handig en plakt goed
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Top service!

Snel en goede kwaliteit drukwerk

• Beschrijf uw ervaring met Stickerframes Mooi
  • Zou u Stickerframes aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit drukwerk volgens afspraak

Drukwerk netjes geleverd volgens afspraak, prima kwaliteit. Aanvullend zou het handig zijn om een track and trace code te krijgen nadat het pakket is verstuurd zodat bekend is wanneer het pakket aankomt.

• Beschrijf uw ervaring met Doordruksets Goede kwaliteit doordruksets.
  • Zou u Doordruksets aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!