Ondanks dat er veel haast bij was ben ik netjes geholpen en is er goed en duidelijk meegedacht. Daarnaast was de prijs goed!
Visitekaartjes besteld. Fijne support over het aanleveren van de juiste bestanden en daarna waren de visitekaartjes heel snel geleverd. TOP!
De hele vriendengroep die 50 werd heeft er zijn spandoek vandaan. Altijd correct, snel en goed. 1x zelf een fout gemaakt met een annulering en toen telefonisch super geholpen en de volgende dag het spandoek thuis. Hier in Twente zouden we zeggen, “kost wat, heij wat!”
Beste Robin, Wat donders mooi om lezen dat oe zo tevred'n bint! Groet'n Onno
Weinig of geen wachttijd via telefoon, maar ik moest nog wel eens terugbellen om uiteindelijk de juiste proefstukje van het materiaal te ontvangen. De medewerker kende het artikel niet goed waardoor hij van zijn verkeerde aannames uitging. Afdruk was top en daar gaat het uiteindelijk om. (Nog) Geen ervaring met klachtenafhandeling... Gelukkig, maar na een eerste opdracht is dat nog niet zo raar. Vanwege het resultaat toch een aanrader. Hopelijk volgende keer contact met iemand met meer kennis van het geleverde en minder rommeligheid. Ik besef dat er wel erg veel verkoopwaren in het pakket zitten.
Ik heb een raamsticker besteld. Hij was sneller geleverf dan aangegeven en goed van kleur en snit. De hulp tijdens het bestellen was ook weer vlot en duidelijk.
Er wordt meegedacht en relatief snel gereageerd.
Goede feedback en prima levering.
Had een bestelling die binnen een week geleverd moest worden geplaatst en na telefonisch contact over wat ik precies wilde is dit helemaal gelukt. Netjes op tijd bezorgt en snelle service, ik raad aan om te bellen omdat er dan veel meer mogelijk is dan op de site. Nog even kijken wat de kwaliteit van de producten is maar voorlopig ben ik erg tevreden.
Eerste levering bij ons , toekomst wordt meer.
Voor mij was het de eerste keer dat ik een grote afname van folders (2500 stuks) deed. Ik had best wel wat vragen over hoe de ontwerpen aangeleverd moesten worden en welke soort druk papier ik moest kiezen. Aan de telefoon werd ik goed te woord gestaan en toen er een klein foutje in de ontwerpen zat, kreeg ik de tijd om dit aan te passen met minimale vertraging van de levertijd. Dankzij het kundige personeel heb ik nu mooie folders zonder drukfouten.
Goede service.
Mooie geboortekaartjes en snel geleverd!
Boekjes kwamen snel en mooi binnen maar helaas was het drukwerk van de foto's in onze catalogus niet mooi uitgepakt. We hebben een test gedaan bij een lokaal studentendrukbedrijfje in de buurt en de foto's kwamen er daar beter op uit dus klant was niet zo tevreden. De volgende keer worden we graag geadviseerd door Drukbedrijf in de papier en drukkeuze.
De bestelling was snel verzonden, en ze hielpen goed met het aanleveren van bestanden
Super snelle levering, prachtig earth friendly resultaat.
Ben met een spoedopdracht enorm geholpen. Kaartjes waren binnen 24 uur gedrukt, en precies volgens afspraak geleverd. Flexibel en betrouwbaar. Top service, we zullen zeker terug komen.
Op vragen wordt altijd adequate geantwoord. Overleg met mij ging altijd goed, vlot en aangenaam.
er wordt snel gereageerd op de mail
Originele beoordeling
Het is alleen jammer dat we nu al een paar keer dezelfde bestelling hebben geplaatst (voor A6) en nu per abuis A4 hebben doorgegeven. Dit is helaas door het bedrijf helaas niet gezien en neit aan ons gecorrespondeerd. Er is nu A6 op A4 afgedrukt.
Het contact met DrukBedrijf is altijd erg fijn en mijn bestellingen worden altijd nog dezelfde dag in productie genomen. De resultaten mogen er ook wezen dus dat is precies wat je nodig hebt!
Snelle verzending en een goede prijs.
Snelle service. Er wordt goed meegedacht. Op tijd geleverd. Afspraken worden stipt nagekomen. Een zeer goede prijs voor een uitstekende kwaliteit.
Oplossingsgericht, vriendelijk
Beste Junior, Dank voor je bericht en ik neem vandaag contact met je op. Ik ga met je meedenken voor een oplossing, maar ik moet wel aangeven dat je zelf akkoord hebt gegeven, via onze nieuwe uploader, op de kwaliteit. Groet, Onno
Originele beoordeling
Hallo, Ja ik wil hier nog even over in contact komen. Wij geven jullie een opdracht en oprecht vallen de pixels te zien. Dat hadden jullie wel even kunnen aangeven. Dat we een ander bestand of iets dergelijks hadden kunnen aanleveren. Wil graag een nieuwe. Ben te bereiken op nummer 0653572266
Nu voor de 2 de maal opdracht gegeven voor drukwerk snelle levering, scherpe prijs prima en duidelijk contact met medewerkers. Gewoon een prettige samenwerking.
Snelle levering. Kwalitatief goed product.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!