Snelle service en top kwaliteit!

De kwaliteit en de snelheid zijn gewoon zware pluspunten!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Altijd de beste kwaliteit
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Vriendelijke en vlotte contact en ondersteuning. Goede afdrukkwaliteit, en vlotte levering. Prima

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Uitstekend

super kwaliteit, snelle levering

voor de 100ste verjaardag van mijn oma servetten laten bedrukken met foto's. De kwaliteit was echt heel goed en servetten waren binnen afgesproken termijn geleverd. Iedereen was er super enthousiast over.

• Beschrijf uw ervaring met Servetten goede kwaliteit
  • Zou u Servetten aanbevelen? Ja

Voor het afscheid van onze groep 8 hebben we een Glossy gemaakt en laten drukken door Drukbedrijf. In de communicatie waren ze bij Drukbedrijf heel helder en vriendelijk. Ze denken mee in oplossingen. Het product dat geleverd is, is ook nog eens prachtig. Onze schoolverlaters hebben een prachtig aandenken aan de basisschool meegekregen. Dankjewel!

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet N.v.t.
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Had een probleem, maar werd netjes opgelost.

Ik had visitekaartjes besteld en ik had speciaal gebeld naar Drukbedrijf om te vragen of ze het ontwerp voor mij konden nakijken en er werd mij toen gezegd dat ze dit voor mij zouden doen. Maar helaas toen ik ze binnen had merkte ik dat ze niet goed zijn gedrukt. De achterkant was ondersteboven. Ik heb het toen gemeld bij Drukbedrijf en ze gaven aan dat het mijn fout was (dit klopt niet, want ik heb letterlijk de aanleverspecificaties gevolgd en ze zouden het nog voor mij nakijken), maar uit coulance hebben ze het opnieuw bedrukt en gratis naar mij verstuurd. Toen ik het ontvangen had, was het gelukkig wel goed gedrukt.

• Beschrijf uw ervaring met Visitekaartjes luxe afwerking De afwerking was niet precies precies over de plek waar het moest zijn
  • Zou u Visitekaartjes luxe afwerking aanbevelen? Ja

De kaartjes zijn prima en de service wordt steeds beter.

De visitekaartjes in het eindresultaat zijn kwalitatief prima. De weg ernaar toe heeft mij heel veel energie gekost; online bestellen hapert nu soms nog maar de service om het op te lossen is nu heel goed en het contact is prettig.

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes N.v.t.
  • Zou u Goedkope visitekaartjes aanbevelen? Ja

snelle service, goede kwaliteit

De tekst van mijn 3 jaar geleden geleverde buitenbord van trespa was verouderd. Binnen 48 uur had ik mijn nieuwe bord binnen. Perfect!

• Beschrijf uw ervaring met Reclameborden inmiddels 3 bestellingen gedaan.
  • Zou u Reclameborden aanbevelen? Ja

Snel geleverd , dik in orde

Voor herhaling vatbaar

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zoals verwacht
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Uitstekende service

Hele goede service, prima product.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit

Snel en goeie kwaliteit!

Had een vraag over mijn bestelling, dit werd direct opgepakt en in orde gemaakt!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Gebruiksvriendelijke website; snelle levering van prima kwaliteit.

Gebruiksvriendelijke website; snelle levering van prima kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Prima kwaliteit
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Ik wilde graag een dropflag bestellen voor ons bedrijf met logo. Ik heb ons logo verstuurd per mail met de vraag om advies, en direct kreeg ik een voorbeeldvlag met ons logo erop. Super fijn! Daarna kon ik de vlag met dit document op de website bestellen. Bedankt voor de fijne hulp!

• Beschrijf uw ervaring met Beachflags Super
  • Zou u Beachflags aanbevelen? Ja

Professioneel & behulpzaam

Drukbedrijf is een professioneel en behulpzaam bedrijf. Ik ben zeer te spreken over hun producten en er wordt slim meegedacht als je tegen iets aanloopt!

• Beschrijf uw ervaring met Canvas tassen Nette tasjes, mooi bedrukt en op tijd geleverd
  • Zou u Canvas tassen aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

De tijdschriften kwamen op tijd aan en zagen er goed uit. De kwaliteit van het papier is goed en het oogt zeer professioneel. Voor een aangename prijs heb ik een mooi product ontvangen.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures Goede kwaliteit voor een fijne prijs.
  • Zou u Brochures aanbevelen? Ja

Drukbedrijf heeft mijn boek heel mooi en snel gedrukt

Het boek dat ik schreef over het leven van mijn schoonmoeder heb ik bij Drukbedrijf laten drukken. Ik had eerder al zeven boeken laten maken door Drukbedrijf en de ervaringen daarmee waren zeer positief. Er is bij de druk van dit laatste boek iets misgegaan, maar Drukbedrijf heeft dat probleem snel en professioneel opgelost. Het resultaat is een heel mooi boek.

• Beschrijf uw ervaring met Hardcover boeken Dit was mijn eerste hardcover boek bij Drukbedrijf. Het ziet er mooi uit.
  • Zou u Hardcover boeken aanbevelen? Ja

Zeer betrouwbaar, makkelijk mee te werken en goeie service

Ik word snel geholpen bij vragen. De kwaliteit en de snelheid van mijn bestellingen is goed. Nooit problemen mee gehad.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Ik lees ze vluchtig door, maar dat is het punt van brochures.
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? N.v.t.

Top! Snelle service!

Verwachte leverdatum was maandag, maar voor het weekend hadden we alles al binnen! Top geregeld! Snelle service en levering!

• Beschrijf uw ervaring met Menukaarten Geweldig! Topkwaliteit
  • Zou u Menukaarten aanbevelen? Ja

Uitstekende service

Het drukwerk is top! De drukker met de snelste en beste service.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Top kwaliteit
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Geweldig, altijd goede service.

Geweldig, altijd goede service. Nu al meerdere keren besteld en we worden altijd goed geholpen! Erg fijn :-)

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol Heel mooi en naar wens
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

een super fijne communicatie, en het product zelfs eerder binnen als verwacht. Als ik nog wat nodig heb bestel ik het zeker hier

• Beschrijf uw ervaring met Roll-up super mooi product
  • Zou u Roll-up aanbevelen? Ja

Uitstekend letterlijk! Resultaat, hulp, klantendienst en alles was perfect.

We hebben onze diploma’s mogen bedrukken bij drukbedrijf. Ik ben hierbij zo goed geholpen. Keer op keer werden heel uitgebreid mijn vragen beantwoord. Ik kreeg advies. Alles was ook volgens hun afspraak op tijd en op kwaliteit. Ik schrijf eerste keer in mijn leven een recensie. Want dik verdiend. Zeker een aanrader. De resultaten waren te mooi. Nogmaals bedankt!!

• Beschrijf uw ervaring met Flyers N.v.t.
  • Zou u Flyers aanbevelen? N.v.t.

Great looking invitations

Thank you for the samples I ordered. They looked great and we will definitely make our full order with you. Love the paper quality and the printing quality. The only thing to mention is that the paper has a watermark that is too noticeable on some of our prints. Otherwise they look great.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Great quality and finish
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Super goede service, ze doen alles voor een goede afhandeling!

Ging een paar keer iets mis maar jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Bedankt voor de service!

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers N.v.t.
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Geeft altijd snelle reactie, denkt mee in mogelijkheden

Ervaar het fijn om samen te werken met drukbedrijf. Ze reageren snel, denken met je mee in mogelijkheden en drukwerk wordt snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit en service.

• Beschrijf uw ervaring met Folders - spoed N.v.t.
  • Zou u Folders - spoed aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!