Lekker en vlotte levering

De gin was lekker en zeker met de blikjes double dutch erbij maakte het perfect voor mij. Hou van zoet en lus het niet met tonic. Eindelijk iets gevonden wat ik graag heb. Ook de levering ging snel en vlot

Top !

Duidelijke website, verzorgde leveringen, goede feedback! Absolute aanrader !!!

snelle en perfecte levering

was zeer verrast en blij met het gratis blokje tonic

Supersnelle service!

Niets op aan te merken :)

perfecte service

mijn bestelling werd zeer vlug geleverd en was zeeg goed en vellig ingepakt

Perfecte en snelle levering !

De gin werd geleverd in een zeer stevige verpakking. Bovendien werd deze zeer snel geleverd. Sterk aan te bevelen service en dan spreek ik nog niet over de gin zelf ;)

Een openbaring in mogelijkheden en variëteiten wat betreft geestrijke dranken

Zeer uitgebreid assortiment, zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Men kan er steeds met zijn vragen terecht.

Snelle efficiënte levering.

Vlotte bestelling, snelle levering. Extra flesjes tonic ontvangen bij de Gin.

Snelle levering en prettig om te winkelen. Zeer vertrouwd !

Great!

From choice to delivery. Great service!

Snelle en degelijke levering

Produkt snel ontvangen. Degelijk verpakt en vooral het handgeschreven bedankje voor de bestelling maakte een uiterst positieve indruk. Klasse...!

Zeer vlot ,zeer snel.

Vlugge en correcte onbeschadigde levering

Reliable and serious

Fast delivery, good price and personal notes on the invoice to thank for the order highly appreciated. I would order again and promote to friends.

Gewoon goede webshop !

Heel veel keuze ! best place for Gin ! Ook Paypal als betalingsmiddel beschikbaar. Snelle levering en zeer goed ingepakt. 5/5

Duidelijke, overzichtelijke website. Goede productbeschrijving. Standaard prijzen. Snelle levering, goede verpakking.

Top geregeld ook de nalevering

Zeer goed, netjes op tijd geleverd. 1 van de twee glazen gebroken en keurig netjes opgelost en na geleverd. Een online winkel die je bij al je vrienden en kennissen aan beveelt.

Vlot en betaalbaar

Don papa gevonden aan schappelijke prijs en vlug geleverd

uitstekende eerste kennismaking

snelle en correcte service

Héél veel keuze en vriendelijke man a/d kassa.

Heel goed!

Heel goede service!

Highly recommended

Selection is good. Delivery time - reasonable. Eco-minded packaging - impressive.

Tevreden klant

De ontvanger was zeer tevreden Enige minpunt was levertijd. Ik had verwacht dat een cadeau van deze prijzencategorie de dag na bestelling al ter plekke zou zijn

Snel en keurig afgeleverd

Netjes verpakt en onbeschadigd aangekomen.

niet zo goed

De levering gebeurde niet zo netjes ,de heer die het pakket hier op de grond gooide in onze winkel waar ook nog enkele klanten aanwezig waren . Wij waren allemaal zeer erg geschrokken door zo veel agressie van de leverancier , nochtans stond er in grote letters "breekbaar" op uw pakket .

Heulsestraat 109 A

8860 Lendelede