Betroubaar

Een Gin die ik absoluut in huis wilde.

Snelle service, goed verpakt en speciale gins aan een scherpe prijs!

Snelle service, goed verpakt en speciale gins aan een scherpe prijs! Een aanrader!

Fantastisch!

Goed op de hoogte gehouden van de snelle levering. Zal gauw weer een bestelling plaatsen.

Perfecte levering

Ik ben zeer tevreden van GinTonicstore. Met zorg verpakt en de attentie was heel leuk. Dank en graag tot nog eens

Op tijd geleverd met wat extraatjes in de doos. Zeer goede service.

Te duur

Voor een aankoopsom van 65,00€ nog verzendingskosten aanrekenen is er voor over. Was eerste en laatste bestelling bij jullie.

Overzichtelijk en ruim assortiment

Zeer tevreden over het overzichtelijke en ruime assortiment, maar qua prijssetting heb ik m'n twijfels als ik de Gin van Filliers Gentlemen's Cut in Delhaize rechtover mijn deur aan 10€/fles goedkoper vind, toch een opmerkelijk groot verschil voor 1 fles?!

Snelle reactie

Een aantal vragen gesteld via instagram en heel snel antwoord gekregen. Levering heeft wat langer geduurd maar was op voorhand geweten doordat er een nieuwe editie fles bij zat.

Snelle en top levering

persoonlijke note en goed verpakt

steeds beste levering

Levering is prima verlopen, ben zeer tevreden!

Besteld-betaald-geleverd

Bestelling verliep zoals verwacht. Besteld, betaald en binnen termijn zoals aangegeven geleverd. Bij de bestelling zat als teaser/gift 2 blikjes tonic en op de levernota was handsgeschreven "Bedankt voor jouw bestelling" Zou niet weten wat er beter zou kunnen dus 5 sterren. Om echt de dienstvberlening te kunnen evaluere zou er iets moeten misgaan welke gelukkig niuet het geval dus. Voor mij dus een aanrader. Ook het grote assortiment wordt gesmaakt

Geen zin nog, slechts één woord: Super

Zoals altijd, perfect.

Alles was ok

Niets op aan te merken

Netjes veilig verpakt en snel geleverd

Goede en snelle service

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt afgeleverd.

Goed service

Uitstekend verkeerd product geleverd onmiddellijk retour kunnen sturen en tegelijkertijd de juiste verzonden

Snel geleverd, juiste spullen geleverd en heel netjes verpakt.

uitstekend

Juiste info, prijs en levering !

Uitstekend service

Super snelle service en vriendelijk behulpzaam

Fantastic

I gonna recommend your store and I hope make a visit soon

Al enkele flessen aan aangekocht en altijd op tijd geleverd en goed verpakt dus zeker een aanrader om bij Gin Tonic store iets aan te kopen

super

super

super service geleverd zoals beloofd

stressvrij shoppen en geleverd zoals het hoort.

Slecht

Verkeerde artikel ontvangen