Première expérience et très content du service.

Niets op aan te merken

Ruime keuze en snelle levering.

Snelle verzending, producten veilig ingepakt. Zeer goede service! Zal zeker nog bestellen!! Bedankt!

Overzichtelijke site, snelle levering, stevig ingepakt. Niets op aan te merken.

Heb mijn pakket snel ontvangen, ontving voldoende communicatie omtrent het verloop van mijn bestelling en ben zeer tevreden met mijn product.

Er werdt gezegd dat het pas tegen eind februari geleverd zou worden owv stok breuk maar ik heb toch midden februari de bestelling al aan gekregen.

Good information, fast delivery

It worked very well.

vlot, correct, lekker :-)

vlot, correct, lekker :-)

Livraison rapide, super bien emballée! Et merci pour le joli cadeau!!!

Good service

Quick delivery and great gin. Purchased from the Netherlands.

Gewoon goed

Netjes verpakt.

Super service met persoonlijke bedankingsboodschap

Mooi aanbod op de webshop met voldoende info. Bestelling plaatsen is eenvoudig. Snel thuis geleverd in zeer degelijke en milieubewuste verpakking. En als verrassing, een met de handgeschreven bedankje. Deze persoonlijke toutch geeft net dat tikkeltje meer! Ik ben een tevreden klant.

Snelle levering.

Attentvolle zaakvoerder.

De betaling zou vlotter moeten kunnen verlopen

De levering verliep probleemloos. Ik werd ook op de hoogte gebracht van het tijdstip van de levering: prima ! Het enige minpunt was dat de betaling niet onmiddellijk vlekkeloos verliep (tussen haakjes, het is niet de eerste keer dat ik een dergelijk probleem 'tegenkom' bij het uitvoeren van een online-betaling in Belgie. Dit probleem moet echt aangepakt worden. In China (waar ik woon sedert augustus 1998) zou een dergelijk probleem(pje) onmiddellijk (ik herhaal: ONMIDDELLIJK) worden opgelost. En ik "zever" niet...).

Goed voor om een cadeau te sturen

Ze waren er heel blij mee :-)

Alles was perfect !!!

Alles was perfect !!!

Als tevreden klant kom ik graag terug!

Ook al ben je geen grootafnemer, elke bestelling wordt correct en vlot verwerkt en aan huis geleverd. Een meer dan tevreden klant, dus.

Een heel snelle en correcte levering

Ik heb maar één kleine opmerking. Ik wou een cadeau laten leveren bij mijn collega maar miste de mogelijkheid om een kaartje/boodschap toe te voegen. Zij wist dus niet wie haar het pakket geschonken had. Ik wil zeker nog een beroep op jullie doen maar zou het fijn vinden als ik een persoonlijke boodschap kan toevoegen.

Zeer goede verpakking en op tijd geleverd.

Verrassend

Ik drink graag een aperitiefje en omdat ik elk jaar meedoe aan tourne mineral en die alcohol vrije wijn en bubbels niet lekker vond wou in de alcohol vrije gin eens proberen en met succes !!! Ik ga regelmatig in de week deze blijven drinken

My first order (sure that it won’t be the last!)

Excellent selection of gins. Found my current favourite which I can’t find anywhere else - Brooklyn gin. Delivery was quick and efficient, bottles well packed. Will definitely be ordering again. Keep up the good work!

Super goede service

Veel keuze op de website,snelle levering,goed verpakt. Er was een verkeerde fles geleverd en hier is onmiddellijk op gereageerd. Aanrader.

Snel Vriendelijk Super!

Correcte levering en snelle respons

Lekkere gin , ruim aanbod en correcte levering

Super goed

Goed service.